Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Taft ile kendi saç stilini yarat yarışmasına katıl, muhteşem hediyeler kazan…

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye’nin bir numaralı saç şekillendirici ürün markası Taft’tan saç konusunda yaratıcılıklarına güvenenler için muhteşem bir yarışma… Şimdi Taft ile kendi tarzınızı tamamlayacak saç stilinizi yaratın, harika hediyeler kazanın. 

Saçlarınıza özen gösteriyorsunuz, dikkat çekip karşınızdakini etkilemek istiyorsunuz. Peki onlarla muhteşem hediyeler kazanma fırsatına ne dersiniz? O zaman vakit kaybetmeden, Taft saç jölesi, spreyi ya da köpüğü ile saçlarınıza tarzınızı tamamlayacak en uygun şekli verin, kendi tarzınızı yaratın, fotoğrafını www.verytaft.com adresine gönderin. En çok puanı toplayın ve muhteşem hediyeler kazanma  fırsatı yakalayın…

Saçlarınızla tarz yaratın, hediyeler kazanın…

Dünyaca ünlü saç uzmanı Schwarzkopf’un lider saç şekillendirici markası Taft’ın sıra dışı yarışması şimdi sizi bekliyor. “Taft ile Saç Stilini Yarat Yarışması“na katılabilmek için, kendi tarzınıza uygun bir Taft ürünü ile yarattığınız saç stilinin fotoğrafını çekip www.verytaft.com adresine göndermeniz yeterli. Oy kullananlar, size oy verdikçe topladığınız puanlar sizi hediyelere yaklaştıracak. Ayrıca Facebook, Twitter ya da e-posta kanallarında, kendi gönderdiğiniz saç stil fotoğraflarını paylaşarak da oy toplama şansınızı artırabilirsiniz.

Yarışma heyecanına hazır mısın?

Birbirinden değerli hediyelerin kazananları beklediği Taft ile Saç Stilini Yarat Yarışması 15 Mayıs’ta başladı. Ancak katılmak için geç kalmış değilsiniz. Siz de fotoğrafınızı göndererek bu heyecana ortak olabilirsiniz. Yarışmanın 1.si Iphone 3G, 2.si Nintendo Wii Oyun Konsolu, 3.sü ise Sony Dijital Kamera kazanıyor. Sürprizler bununla da bitmiyor. Ayrıca 100 kişi ile birlikte, stillere oy veren her 100. kişi de Taft Hediye Paketi kazanma şansı yakalıyor. Taft kendi seçeceği stile de Taft Özel Ödülü verecek. Yarışma 10 Temmuz tarihinde sona erecek.

 

6 farklı kategoride katılım şansı…

Taft ile Saç Stilini Yarat Yarışması’na 6 farklı kategoride katılabilirsiniz. Saçlarınızı bu kategorilere uygun olarak istediğiniz Taft ürünü ile şekillendirebilirsiniz. İşte kategoriler: 

 

 

Orijinal

Hoşunuza giden şeyleri nerede bulsanız alıyor musunuz? Moda ile pek aranız yok mu? Kendi stilinizi yaratıp, ne giyerseniz giyin kendine yakıştırıyor musunuz? Bilim kurgudan hoşlanıyor, tatil planı yapmadan, şehirdeki festivalleri mi takip ediyorsunuz? Gitar çalar mısınız ya da fotoğraf makineniz sürekli yanınızda mı? Yarışmaya, sizin yaşam tarzınıza uygun, orijinal saç modelinizle katılın…

Doğal

Enerji dolu ve hareketli misiniz? Sadelikten hoşlanıyor iddialı şeylerden uzak mı duruyorsunuz? Enstrümantal müzik dinliyor, yağmurda yürümeye bayılıyor, paten yapıyor, romantik filmleri mi seviyorsunuz? O zaman saçlarınıza en doğal şekli vererek puan toplayabilirsiniz.

Şık

Girdiğiniz her ortamda fark ediliyor musunuz? Nereden giyindiğinizi herkes merak eder mi? Meraklı bakışlara alışık mısınız? Aksesuarlara önem verir misiniz? Yaptığınız her işte detaycı mısınız? Klasik romanlara bayılıyor, romantik filmleri kaçırmıyor, Fransızca şarkılar mı dinliyorsunuz? Cevabınız evetse siz yarışmaya bu kategoride katılmalısınız.

Alternatif

Hareketli ve sabırsız, hayatla çok fazla derdi olmayan, özgür ruhlu, renkli ve eğlenceli misiniz? Kaykay kullanır, çizgi roman okur, çadırınızla müzik festivallerini takip eder, sırt çantanızdan ayrılmaz, pop-punk ya da ska mı dinlersiniz? Alternatif saç modellerinizle yarışmaya renk katın.

Trendy

Kendiniz ve zevkleriniz için mi zaman harcıyorsunuz? Daima bakımlı mısınız? Trendleri takip ediyor, en moda mp3 player’ın tüm özelliklerini biliyor, telefonunuz olmadan hiçbir yere adımınızı atmıyor musunuz? Şehirdeki en popüler mekanların daimi müşterisi misiniz? O halde saçlarınızla da trend yaratarak ödülleri toplayabilirsiniz.

Karizmatik

Nerede nasıl davranmanız gerektiğini çok iyi biliyor, ardında aklı soru işaretleri ile dolu bir hayran kitlesi mi bırakıyorsunuz? Ne giyerseniz yakışıyor mu?  Kendinize özgü ve beğenilen bir konuşma tarzınız mı var? Karizmatik saçlarınızla yarışmanın birincisi olmak sizin elinizde.

 

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]