Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

“ERMENİ SOYKIRIMI” YALANINI KÖKTEN BİTİRİYORUZ!

Yayınlanma:
ABONE OL
1915 Olayları’nın yüzüncü yılı yaklaşıyor. “Soykırım” yalanı üzerinden Türkiye’yi teslim almak isteyen emperyalist odaklara karşı, AİHM kararıyla dayatmayı sona erdirmiş Vatan Partililer’de yalanı tüm Dünya’ya haykırmaya hazırlanıyor.
24 Nisan günü Beyoğlu Galatasaray Meydanı’nda binlerce vatansever “Ermeni soykırımı emperyalist bir yalandır” demek için toplanıyor.

Avrupa’da cadı kazanlarını yeniden kaynatıyorlar. Önce Papa, ardından Avrupa Parlamentosu (AP) yüz yıllık “Ermeni soykırımı” yalanını yeniden piyasaya sürdü. Ancak gayretleri boşunadır. Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek önderliğinde yürütülen kararlı mücadele, bu yalanı kökten bitirmiştir. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) 17 Aralık 2013 günlü kararı ile hukuken Türkiye’yi haklı bulmuştur. Artık Türkiye’nin elinde kapı gibi AİHM kararı vardır.

AVRUPA PARLAMENTOSU

AVRUPA HUKUKUNU ÇİĞNİYOR

AİHM’e göre 1915 olayları ‘soykırım’ kapsamında değildir. AİHM, 1915 olaylarının Yahudi Soykırımı’na benzemediğini de vurgulamaktadır. Bilindiği gibi AİHM kararları bütün Avrupa Devletleri için bağlayıcıdır. Avrupa Parlamentosu için de bağlayıcıdır. Avrupa Parlamentosu, Avrupa hukukunu çiğnemektedir.

Biz gerçeklere, hukuka ve Kurtuluş Savaşımızın haklılığına dayanıyoruz. Tehdidin kaynağını doğru saptıyoruz. Cumhuriyetimiz ve vatan bütünlüğümüz hedef alınmıştır. Bu karar çürüyen emperyalist Avrupa’nın kararıdır. ABD emperyalizminin “Büyük Kürdistan” planına alet olmaktadırlar. Avrupa Parlamentosu’nun bu emperyalist kararını yırtıyor ve Avrupa çöplüğüne atıyoruz.

Karslılar, Ardahanlılar, Iğdırlılar, Erzincanlılar, Vanlılar;

Ermeni Soykırımı yalanını en iyi sizler bilirsiniz. Dedeleriniz vatan savunması yaparken arkadan hançerlendik. Tüm yurttaşlarımıza çağrımızdır; Egemenliğimiz, Cumhuriyetimiz ve Vatanımız için yürüyoruz. 24 Nisan Cuma günü saat 14.00’te Beyoğlu Galatasaray Meydanı’nda toplanıyoruz. Genel Başkanımız Doğu Perinçek tüm dünyaya seslenecektir.

Hiçbir güç Türkiye’yi diz üstü çökertemez!

Biz büyük Türk Milletiyiz!

Soykırım yapmadık vatanımızı savunduk!

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]