Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

CUMHURBAŞKANIMIZI CANLANDIRDIĞIM İÇİN GURUR DUYUYORUM

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye’nin ilk dijital Sinema Televizyon Dergisi Filmstudio’nun 11. Sayısı yayına girdi. Şubat sayısının Onur Konuğu ve Kapağı olan Cem Kurtoğlu ile Filmstudio olarak 13 Şubat’ta vizyona girecek olan Kod Adı Koz filmi ile ilgili konuştuk.

 

13 Şubat’ta sinemaseverler ile buluşacak olan Kod Adı K.O.Z filminde dönemin Başbakanını Recep Tayyip Erdoğan’ı canlandıran usta oyuncu Cem Kurtoğlu Filmstudio’ya konuştu. www.filmstudiodd.com

 

Cumhurbaşkanını televizyonda izleyerek rolüne hazırlandığını anlatan Kurtoğlu: “Ülkemizin yaşayan Cumhurbaşkanının Başbakanlık dönemini canlandırdığım için gurur duyuyorum” dedi.

 

İNGİLİZ AJANI OLACAKTI BAŞBAKAN OLDU

 

Filmstudio: Kod Adı K.O.Z filmi teklifi size nasıl geldi? O süreci biraz anlatır mısınız?

 

Cem Kurtoğlu: Filmin Genel Koordinatörü eski arkadaşım. Kendisi aradı beni ve filmde İngiliz Ajanı rolünü oynamamı istediklerini söyledi. Ben de kabul ettim. Bir müddet sonra filmin Yapımcısı Uğur Yalçınkaya telefon açtı ve “Başbakan rolünü sizin oynamanızı istiyorum” dedi. Ben de, “benim için şereftir” diyerek kabul ettim.

 

HAKAN URAL VE HAZIM KÖRMÜKÇÜ DE KOD ADI K.O.Z.’DA

 

Filmstudio: Filmde başka kimler rol alıyor?

 

Cem Kurtoğlu: Hakan Ural, Günay Musayeva, Tolga Karel, Hazım Körmükçü, İskender Bağcılar, Yeşim Alıç, Yılmaz Gruda, Turgay Tanülkü, Murat Onuk, Seçil Şahin, Mehmet Çepiç, Remzi Evren ve kalabalık bir oyuncu kadrosu yer alıyor.

 

BAŞBAKANI CANLANDIRMANIN AĞIRLIĞINI HİSSETTİM
cem-kurtogluu

Filmstudio: Başbakan rolüne nasıl hazırlandınız?

 

Cem Kurtoğlu: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı televizyonda izledim. Tavrını, el hareketlerini, yürüyüşünü, konuşmasını hepsini tek tek inceledim. Başbakanı canlandırmanın ağırlığı ve sorumluluğu ile oynadım.

 

KOD ADI K.O.Z ÇOK SERT BİR FİLM

 

Filmstudio: Biraz da filmden bahsedelim. Çekimler ne kadar sürdü, filmde neleri göreceğiz?

 

Cem Kurtoğlu: Çekimlerimiz İstanbul ve İzmit illerinde 6 hafta içerisinde bitti. Kod Adı K.O.Z filmi yumuşak gözükse de çok sert bir film. Ben çok ses getireceğine eminim. Son bir yıl içerisinde dış güçlerin Türkiye içindeki etkisi ve Türkiye’de yaşanan olaylar işleniyor. Ayrıca senaryo çok yönlü, filmin içinde aşkta var, aile dramı da var. Kod Adı K.O.Z, seyircilerin izlerken ağlayacağı bir film oldu.

 

BAŞBAKANI SIFIR MAKYAJLA OYNADIM

 

Filmstudio: Başbakan’a benzemeniz için çok uğraşıldı mı?

 

Cem Kurtoğlu: Kesinlikle hayır. Neredeyse sıfır makyaj ile oynadım diyebilirim. Sadece pudra sürüldü. Bıyıklarımın şekli değiştirildi ve göz rengimiz uysun diye lens takıldı.

 

KOD ADI K.O.Z TÜRKİYE’DEKİ HER SİNEMADA

 

Filmstudio: Film Türkiye’de hangi sinemalarda gösterime girecek, filmin yurtdışı ayağı da olacak mı?

Cem Kurtoğlu: Filmimiz 850 kopyayla gösterime girecek. Türkiye’nin her sinemasında olacak.

 

AVRUPANIN 6 ŞEHRİNDE GALAMIZ YAPILACAK

 

Film vizyona girmeden önce İstanbul’da yapılacak galanın akabinde Şubat ayının 20’sinden sonra da aralarında Berlin, Amsterdam, Brüksel, Bakü olmak üzere Avrupa’da 6 şehirde galamız yapılacak.

 

SAYIN CUMHURBAŞKANI’NIN FİLMİ BEĞENMESİ ÖNEMLİ

 

Filmstudio: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan galaya gelir mi ya da filmi izler mi?

 

Cem Kurtoğlu: Galaya gelip bize onur verir mi bilmiyorum ama izleyeceğini düşünüyorum. Kendisinin izledikten sonra beğenip beğenmemesi benim için çok önemli. İnşaallah beğenir.

 

 

ERDOĞAN’I CANLANDIRDIĞIM İÇİN TEPKİ ALDIM

 

 

Filmstudio: Başbakan rolünü oynadığınız için farklı kesimlerden tepki aldınız mı?

Cem Kurtoğlu: Evet aldım. Ama ben sanatçıyım; vatanıma, milletime, bayrağıma, şerefime ve aileme zarar vermeyecek her türlü rolü oynarım. Kaldı ki Başbakan rolüne hayat vermek onurdur, şereftir benim için.

 

 

OĞLUMLA OYNADIĞIM İLK PROJE

 

 

Filmde ufak bir rolü oğlum Mert Kurtoğlu canlandırıyor. Aileden gelen bir oyunculuk kökenimiz var. Babam Haluk Kurtoğlu da Türkiye’deki önemli oyunculardandı. Oğlum da oyunculuk eğitimi alıyor ve bizim yolumuzdan ilerliyor. Oğlumla oynadığım ilk proje olmasının tadı da bir başka benim için. www.filmstudiodd.com

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
26 Nisan 2024
İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi’nin atalık tohum üretimini korumak, desteklemek ve çoğaltmak amacıyla bu yıl 3.’sünü düzenlediği Kadıköy Tohum Takas Şenliği, 28 Nisan Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ziyaretçilere atalık tohumların hediye edileceği şenlikte, 30’dan fazla üretici ve kooperatif de stant açacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıdaya erişimin önündeki en büyük tehditlerden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]