Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sevgililer Günü’nde sevginin lezzete bürünmüş hali Profilo’da

Yayınlanma:
ABONE OL

Sevgililer Günü’nde sevginin lezzete bürünmüş hali Profilo’nun Küçük Ev Aletleri ile sofralarda...
Bu Sevgililer Günü’nde aşkınızın en güzel, en lezzetli sofralarda dile gelmesi için Profilo Ev Aletleri, marifetli GurmeMax ve şık katı meyve sıkacağı ile yanınızda. Sevgilinizin kalbini GurmeMax’ın yardımıyla hazırlayacağınız yemekler ve katı meyve sıkacağı ile hazırlayacağınız birbirinden lezzetli, renkli kokteyllerle bir kez daha fethedin.

Bu yıl Sevgililer Günü’nde sevdiklerini mutlu etmenin yollarını arayanlara Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin ideal bir önerisi var. Mutfaklara bu kez sevgiliye özel menüler hazırlamak için girmeyi isteyenlerin en büyük yardımcıları Profilo’nun lezzet vaat eden GurmeMax’i ve vitamin ihtiyacınızı karşılayacak katı meyve sıkacağı olacak. Sevgililer Günü’nde sevginin en lezzetli yanı Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin birbirinden yetenekli küçük ev aletleri ile sofralara yansıyacak.
Hijyen konusunda titiz olanların severek kullanacağı mutfaklarda hazırlanabilecekler listesine yeni lezzetleri ekleyen GurmeMax’ın doğrama, kesme, rendeleme ve dilimlemeden oluşan dört farklı kesme diski ile sevdiğinize özel meyve ve sebzelerden çok kısa sürede hem de pratik bir şekilde harika menüler yaratabilirsiniz.
GurmeMax’in baharat, ot ve kahve gibi malzemeleri öğütmek amacıyla kullanılan özel aksesuarı sayesinde de sevgililer gününe özel pastanızın malzemelerini hazırlayabilirsiniz.
Profilo’nun katı meyve sıkacağı ise lezzetli, taze meyve suları ve meyve kokteyllerinin kolaylıkla hazırlanmasını sağlayarak hayata lezzet ve sağlık katıyor. Elmadan armuda, nardan portakala birçok meyveyi rahatlıkla sıkan bu harika ürünle hazırlanacak bir sevgililer günü kahvaltısına kimse hayır diyemeyecektir.
Saçlarınızı, Sevgililer Günü’ne Profilo StarShine Saç Şekillendirici ile hazırlayın
Sevgililer Günü’nde, sevgilinizin aklını başından alacak saçlara sahip olmak şimdi Profilo StarShine serisinin iddialı ürünleri ile çok daha kolay. StarShine Saç Şekillendirici ile yapacağınız ufak dokunuşlar sevgilinize her zamankinden daha güzel görünmenizi sağlayacak. Sevgililer Günü yaklaşırken, Profilo StarShine serisinin iddialı ürünlerinden StarShine Saç Şekillendirici’nin saçlarınızda yaratacağı harikaları keşfedin.
Kullanım kolaylığı sunan ergonomik yapısı, estetik tasarımıyla dikkat çeken StarShine Saç Şekillendirici ile saçlarınıza zarar vermeden harika modeller yaratabilirsiniz.
Starshine saç şekillendirici; siyah özel dekorlu “Passion Purple” rengiyle göz alırken, 1,8 metre bağlantı kablosu, asma halkası, ergonomik yapı gibi standart donanım ve özellikleriyle tüketiciye geniş bir kullanım olanağı sunuyor.
Sevdiğinizle geçireceğiniz romantik bir akşam yemeğine sizi kolayca hazırlayacak Profilo SS5000 saç şekillendirici, iki ısı kademesi, daha fazla hacim için hava geçirgen fırçası ve hareket özgürlüğü sağlayan döner kablosu ile saçlara daha kolay şekil vermenizi sağlayacak.  Profilo SS5000 saç şekillendiricinin aşırı ısınmaya karşı emniyet özelliği, saçları yıpranmaya karşı güvence altına alıyor.
Profilo Starshine ile sadece Sevgililer Gününde değil her zaman bakımlı ve güzel hissetmenin ayrıcalığını yaşayabileceğinizi unutmayın.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
26 Nisan 2024
İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi’nin atalık tohum üretimini korumak, desteklemek ve çoğaltmak amacıyla bu yıl 3.’sünü düzenlediği Kadıköy Tohum Takas Şenliği, 28 Nisan Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ziyaretçilere atalık tohumların hediye edileceği şenlikte, 30’dan fazla üretici ve kooperatif de stant açacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıdaya erişimin önündeki en büyük tehditlerden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]