Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Örnek Mahallesi’nde “Örnek” toplantı

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi:“İstanbul depreme hazırlıklı olmalı. Kentsel dönüşüm ne kadar hızlı ve iyi yapılırsa İstanbullular o kadar rahat ve huzur içinde uyur.”

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ilçenin sorunlarını uygulamaya koyduğu projeleri ve  uygulayacağı projeleri Ataşehirlilerle mahalle toplantılarında buluşarak çözmeye devam ediyor.  Mustafa Kemal ve Esatpaşa Mahallelerinde yapılan toplantı ve tapu dağıtımının ardından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Örnek Mahallesi’nde de yaklaşık 30 yıldır çözümlenemeyen imar ve tapu sorununa alkışlar arasında son verdi.

Örnek Mahallesi’nde toplantı salonunu dolduran mahalle sakinleri Ataşehir Belediye Başkanı, Başkan Yardımcıları, Belediye birim müdürleri ve belediye meclis üyelerine yoğun ilgi gösterdi. Başkan İlgezdi’nin konuşmasından önce Ataşehir Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Şubesi’nin hazırladığı “Örnek Mahallesi ve Sorunları” konulu film izlendi. Örnek Mahallesi Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakininin belediye çalışmalarına  ilişkin düşünce ve eleştirilerinin yer aldığı filmin ardından konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “halk için hizmet verdiklerini” vurguladı. Belediye Başkanı olarak hiç kimse ile kavga etmediğini, etmeyeceğini halkın yararına hizmet eden dürüst her siyasetci ve yöneticiye teşekkür ettiğini vurgulayan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, “ancak yıllardır sorunları çözülmeyen ve bağlı oldukları ilçelerden alınarak Ataşehir’e bağlanan mahallelerde yaşayan sizlerin haklarını vermeyenlerle kavga ederim. Çünkü, arkamda sizlerin olduğunu biliyorum” dedi.

 

Ataşehir’de yapılan çalışmalar hakkında salonu dolduran yüzlerce kişiye bilgi veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul’un deprem tehlikesi yaşayan kentler arasında olduğunu hatırlattı ve şunları söyledi:

 “İstanbul artık yeniden yapılanmalı. Kentsel dönüşümü ne kadar hızlı ve iyi yapabilirsek, evlerimizde o kadar rahat ve huzur içinde uyuruz. Biz Ataşehir’de kentsel dönüşüm çalışmalarına göreve başladığım ilk günden itibaren başladık. Arkadaşlarımla gece gündüz çalışıyoruz. Kentsel dönüşüme ilişkin projelerimizi de yine sizlerle paylaşarak tartışarak sizlerin de görüşlerini alarak gerçekleştireceğiz.”

Ataşehir’in yeniden yapılanması için belediyenin hazırladığı projelere ilişkin çalışmalara destek veren kurum ve kuruluşlar ile Ataşehir Belediye Meclisine tesşekkür eden Başkan Battal İlgezdi, salonda bulunan AKP yöneticisini de yanına davet etti ve “halka hizmette siyaset olmaz. 30 yıldır bu mahallelere hizmet getirmeyenler hangi partiden olursa olsun yanlış yapmıştır. Biz bu yanlışı yapmayacağız. Ben, Ataşehirlilerin belediye başkanıyım” diye konuştu.

Başkan Battal İlgezdi konuşmasının ardından Örnek Mahallesi sakinlerinin sorularını yanıtladı ve tapuları hazır olanları tapularını teslim etti.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
26 Nisan 2024
İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi’nin atalık tohum üretimini korumak, desteklemek ve çoğaltmak amacıyla bu yıl 3.’sünü düzenlediği Kadıköy Tohum Takas Şenliği, 28 Nisan Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ziyaretçilere atalık tohumların hediye edileceği şenlikte, 30’dan fazla üretici ve kooperatif de stant açacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıdaya erişimin önündeki en büyük tehditlerden […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]