Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

İçki satışı düzenlemesi !

Yayınlanma:
ABONE OL

Ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanı Yıldırım:
“Yasa çıktı, hayırlı olsun”
“Toplumu, gençleri ve geleceğimizi korumak başta ülkeyi yönetenler olmak üzere herkesin görevidir”

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, gece 22’den sonra alkol satışına yasak getiren düzenleme hakkında çıkan tartışmalara, “Yasa çıktı, hayırlı olsun. Toplumu, gençleri, geleceğimizi korumak herkesin görevidir. En başta ülkeyi yönetenlerin görevidir” yorumunu yaptı.
Yıldırım, Tüm Telekomünikasyon İşadamları Derneği’nin (TÜTED) düzenlediği Dünya Bilişim Günü toplantısına katıldı. Kültür ve Turizm Eski Bakanı Ertuğrul Günay’ın twitter hesabında yaptığı, “Başkasının yediğine, içtiğine karışmak kolay; marifet, insanın kendisini haramdan, haksızlıktan sakınması. Hayırlı cumalar” şeklindeki açıklamasının medyada yeralmasının ardından yazdığı tweeti geri çekmesi hakkında da konuşan Bakan Yıldırım, “Zaten açıklama yapmış, düzeltmiş, yapacak birşey yok” dedi.
Bakan Yıldırım, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve beraberindeki 190 kişilik bir ekibin çözüm sürecine destek vermek amacıyla Diyarbakır’a gitmesini de memnuniyetle karşıladığını söyledi.
Binali Yıldırım, iyi edildiğini belirterek şunları söyledi: “Barış için, kardeşlik için, ülkenin doğusuyla batısını kucaklaştırmak amacıyla yapılacak her gayretin biz yanındayız, alkışlıyoruz. Onun için belediye başkanımızın Diyarbakır’a gitmesinin doğru bir iş olduğunu, onu da İzmirlilerin de desteklediğini ve anlayışla karşılayacağını düşünüyorum”
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Tayland’ın EXPO adaylık sürecinden çekilip Dubai lehine oy kullanacağı şeklinde bir açıklama yapmasını ise eleştirdi.
Türkiye’nin EXPO konusundaki kararlılığının sürdüğünü belirten Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: “E olur. Ama bizim bu konudaki kararlılığımız devam ediyor. Öyle mi Dubai’yi destekleyeceğini mi söyledi. Ondan haberim yok. Hiç kimse üyelerin kararını ipotek edemez, böyle bir açıklama yapmış olması eğer doğruysa hoş değil. Ama şartlar ne olursa olsun biz İzmir için gereken gayreti göstereceğiz.”

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]