Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Görmeniz Gereken 501 Yer

Yayınlanma:
ABONE OL
Görmeniz Gereken 501 Yer

Dünyayı Maximiles’la keşfedeceklere ‘Görmeniz Gereken 501 Yer’ kitabı hediye…

Türkiye İş Bankası, Maximiles’a internetten başvuranlara Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları tarafından sınırlı sayıda üretilen “Görmeniz Gereken 501 Yer” kitabını hediye ediyor. Henüz keşfedilmemiş, bakir bölge ve kültürleri de tanıtan, satışa sunulmayan bu özel kitap, gezginler için vazgeçilmez bir kaynak niteliğinde.

“Dünya sizin, onu iyi kullanın” sloganıyla tanıtılan, Türkiye İş Bankası’nın uçuş kartı Maximiles, internetten yapılacak yeni başvurular için, kartın müşterilere tesliminden sonra ayrıca tüm dünyadan görülmeye değer bölgeleri tanıtan “Görmeniz Gereken 501 Yer” kitabını hediye ediyor. Birinci hamur kâğıda basılan 544 sayfalık bu eşsiz kültür ve gezi kitabına sahip olmak için isbank.com.tr ve maximiles.com.tr’den Maximiles almak üzere başvuruda bulunmak yeterli.

Klasik turistik gezilerin dışında beklentileri olan gezginler, bu kitapla benzer kaynaklarda olmayan yüzlerce ilgi çekici kültürle ve bölgeyle tanışma fırsatı bulacak. Kitaptaki 501 yer arasında olağanüstü doğa varlıklarından, insanlık tarihi boyunca inşa edilmiş anıtsal eserlere kadar geniş bir seçki yer alıyor. Çin Seddi, Tac Mahal ya da British Museum gibi efsaneleşmiş yerlerin yanı sıra gidenlerin muhtemelen başka bir gezginle karşılaşmayacağı Wat Tham Pha Tapınağı ya da Dakhla Gölü gibi çok az bilinen yerler de bulunuyor.

Kitaptan…

Dev kara kaplumbağalarının Seyşeller’deki huzurlu sığınağı: Silhouette Adası

Seyşeller’deki en büyük üçüncü granit ada olan Silhouette, bozulmamış bir huzur ve sessizlik vahası. Sulak, dairesel ada, yoğun şekilde tarih öncesi yağmur ormanlarıyla kaplı… Sadece tekne veya helikopterle ulaşılabilen, bir yanından ötekine ancak döşenmemiş yollarla geçilebilen bu ada, gerçekten de modern insan tarafından dokunulmadan bugünlere gelmiş.

Douban Dağı’nın 740 metrelik zirvesi, rüya gibi, ender rastlanan bazı sert keresteli ağaçlarla, kokulu tropik ağaçlarla ve adanın kıyılarına özgü etobur orkidelerle dolu balta girmemiş yağmur ormanının tepesinde heybetle yükseliyor.

Modern yaşamın yokluğu, Silhouette’in biyolojik çeşitliliğini korumasını ve Hint Okyanusu’nun, doğa kaynaklarını koruma yanlılarının incelemesi için önemli bir yaşam alanı haline gelmesini sağlamış.

Bölgedeki en ilgi çekici canlılardan biri, anavatanı sadece Seyşeller ve Pasifik Okyanusu’ndaki Galapagos Adaları olarak bilinen dev kara kaplumbağası. Bakir kumsallarda rahatlamanın, güneşin tadını çıkarmanın, yağmur ormanında ve resiflerde keşfe çıkılabilecek ada tek kelimeyle cennet.

Maximiles Hakkında

“Dünya sizin, onu iyi kullanın” sloganıyla yola çıkan Maximiles’ın diğer uçuş kartlarından en önemli farkı, uçak biletini, bölge ve yolcu kotaları olmadan fiyatı kadar mille ödeme ayrıcalığı sunuyor olması. Maximiles sahipleri, istedikleri havayolu şirketinden istedikleri biletin ücretini; biletin fiyatı kadar “MaxiMil”le ödüyor. Üstelik, yurtdışı uçuşlarda “MaxiMil”ler 1,5 kat daha değerli…

Maximiles sahipleri,“MaxiMil”lerinin bilet almaya yetmediği durumlarda da “Avans MaxiMil” kullanarak istedikleri bileti alabiliyor ve bir yıl içinde kazandığı “MaxiMil”ler ile avans “MaxiMil”lerini kapatabiliyor.

Uçması da kolay, “MaxiMil” kazanması da

Maximiles sahipleri, yaptıkları her 100 TL’lik alışverişten 1 “MaxiMil” kazanıyor. Kartın “Maximum” özellikleri sayesinde, Maximum üye işyerlerinden yapılan alışverişlerden kazanılan “MaxiPuan”lar da, “MaxiMil”e çevrilerek (1MaxiPuan = 1 MaxiMil) uçak bileti alımında kullanılabiliyor. Maximiles ile “MaxiMil” kullanmadan satın alınan biletlerden, uçulan mesafeye göre ilave “MaxiMil” de kazanılıyor. Dahası, Maximiles’a özel fırsatlar sunan işyerlerinde ekstra “MaxiMil” toplayabilen kart sahipleri, düzenlenecek kampanyalardan yararlanarak kazanacakları “MaxiMil” tutarını artırabiliyor.

Maximum özellikleri sayesinde Maximiles ile Maximum üye işyerlerindeki tüm alışveriş avantajlarından yararlanabilen kart sahipleri, kazandıkları “MaxiPuan”ları dilerlerse uçak bileti alımı dışında harcayabiliyor. İstanbul Atatürk Havalimanı TAV otoparkında ve Sonax Otomobil Bakım ve Koruma Merkezi’nde araç yıkamada yüzde 50 indirim, uçuş saatini ikramlar eşliğinde sıkılmadan beklemek için İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havalimanlarının dış hatlar terminallerinde hizmet veren “İş Bankası Millennium Lounge”, havalimanı transferlerine kolaylık ve konfor katan “Maximum Shuttle” ve daha birçok ayrıcalıklı hizmet, hepsi Maximiles’ta yolcuları bekliyor.

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü İLGİLİ HABER Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping […]

Eğitim
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]