Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Tuluyhan Uğurlu’dan ile İstanbul’un Zirvesinde Konser

Yayınlanma:
ABONE OL

236 Metrede Müzik ve 360 ° İstanbul

İndirimli biletler için Ayşe Engez’e ayse@tuluyhanugurlu.com adresinden mail atabilir, 0532 610 48 95 numaradan arayabilirsiniz.

Piyanist Tuluyhan Uğurlu’nun zirvedeki yolculuğu sürüyor. Geçtiğimiz ağustos ayında İstanbul’un en yüksek binası Sapphire’de 236 metrede sahneye çıkan sanatçı,  büyük ilgi gören konserlerini aynı mekanda tekrar ediyor.  Konserler, Sapphire Seyir Terası’nın bir üst katında (55. Kat) 360 derece İstanbul manzaralı etkinlik salonunda gerçekleşiyor. Salonun yere kadar inen camlarından muhteşem İstanbul manzarası eşliğinde sunulacak konserlerde Tuluyhan Uğurlu, “Sonsuza Kadar İstanbul” isimli eserini seslendiriyor. Eser İstanbul üzerine hazırlanmış muhteşem bir görsel gösteri eşliğinde sunuluyor.  (Konserin yapılacağı salondan izleyeceğiniz İstanbul manzarasının bir bölümünü ekteki fotoğrafta görebilirsiniz)

İstanbul göklerinde uçmaya hazır mısınız? 14 Ekim Cuma ya da 15 Ekim Cumartesi akşamları saat 20.30’da  İstanbul’un 8. Tepesi’nde Sapphire’de, yaşadığımız ve belki de farkına varmadığımız bu muhteşem kenti  hiç görmediğimiz açılardan içimize çekmeye hazırlanıyoruz. Tuluyhan’ın piyanosu bize yeni mutluluklar sunmaya, dünü, bugünü ve yarını tek bir günde yaşatmaya hazırlanıyor. Sapphire teras katında çay ya da kahvenizi yudumlayıp, tümüyle üzeri açık 56. Katta fotoğraflarınızı çekip, ardından muhteşem bir konserde bu ortak mutluluğu yaşamak ister misiniz?

“Birlikte düşlerimizde İstanbul’u geleceğe hazırlıyoruz.”  2003’den beri konserlerini konser salonlarının dışına taşıyan ve müziği ile mekânın enerjisini birleştiren Tuluyhan Uğurlu ilk kez teknoloji ve bilimin muhteşem beraberliği ile göklere yükselen çağdaş bir başyapıtın zirvesinde çalıyor.261 metre anten yüksekliği ile Avrupa’nın en yüksek binası olan Sapphire İstanbul’da konser vermesinin nedenini Tuluyhan Uğurlu şöyle anlatıyor:

“Yaşam sizin dünyaya ve hatta kâinata nereden baktığınıza bağlı olarak gelişiyor. 2006’dan beri dinleyicimi Dünya Başkenti’nin tarihi mekanlarında gezdirmeye, yaşadığımız bu muhteşem kenti  farklı bir bakışla görmeye  ve  düşündürmeye çalıştım. Şimdi hep birlikte insanın yapabileceği en ileri teknoloji ile imar edilen bir çağdaş başyapıta,  İstanbul’un zirvesine çıkıyoruz ve kente bir de yukardan bakıyoruz.

Günlük karmaşadan uzak, güzellikleri ve eksikleriyle İstanbul’u izliyoruz. Ve zirve noktasında kendimize soruyoruz: ‘Ben bugüne kadar türlü güzelliklerini yaşadığım, o büyük enerjisini paylaştığım bu kent için ne yapabilirim, ne düşler kurabilirim’ diye düşünüyoruz. Birlikte düşlerimizde İstanbul’u geleceğe hazırlıyoruz. Düşlerimizin sınırı yok, düşlerimize kimse karışamıyor. Ve şunu çok iyi biliyoruz ki, her şey düşlerle başlıyor ve dünya geleceğe hazırlanıyor.”

 

Tuluyhan Uğurlu İstanbul’un Zirvesinde çalıyor
14 Ekim Cuma 15 Ekim Cumartesi Saat 20.30
Sapphire İstanbul Seyir Terası Etkinlik Salonu

Biletler: Biletix (0216 556 98 00)
 www.biletix.com
Bilet almak için şu linke tıklayınız:
 http://web03.biletix.com/search/TURKIYE/tr#tuluyhan

 

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]