Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Sevgi mağazası gönüllüleri brunch’ta buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Sevgi Mağazası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönüllüleri bir Pazar sabahında 3. kez , Bridge Resaturant’da brunchta bir araya geldiler.

 

Dernek Başkanı Fazilet Şahin ve başkan yardımcısı Celal Toparlaklı ve yönetim kurulu üyesi Sacit Serim’in davetlilere yönelik konuşmalarında, özellikle derneğe bir mülk satın alınması çağrısı yapıldı.

 

 

Sevgi mağazasına ilgi, destek, sevgi ve dostluk rica ediyorum.

Yönetim Kurulu Üyesi Sacit Serim; “Sevgi mağazasının neler yaptığından hiç söz etmek istemiyorum. Sadece 28 bin İstanbul içinde 24 bin İstanbul dışında birebir kişi bazında

Yardım ulaştırdığımızı söylemek istiyorum bunun dışındaki ayrıntıları web sitemizden izleyebileceğinizi ve izletebileceğinizi düşünüyorum.

Özellikle sizden birkaç ricam var Sevgi Mağazası olarak sizin tarafınızdan sevilmek istiyoruz, ilginizi bekliyoruz ve dostluğumuzun artmasını rica ediyoruz. Yalnızlara ve yoksul olanlara yardımlarımız devam ediyor. Bu yardımları sizlerin sayesinde yürütüyoruz sizlerin bizlere bağışladıklarınızla sürdürüyoruz ama sevgi mağazasının sizlerin dostluğuna daha fazla ihtiyacı var. Çünkü sevgi mağazasının insan gücüne, insana ihtiyacı var.

Girişimciye, Mühendise ihtiyacı var, müteahhide ihtiyacı var, sanayiciye ihtiyacı var, yapmak istedikleri için nitelikli insan gücüne ihtiyacı var. Yaptığımız yardımların kayıt altına alınabilmesi için iyi bir bilgisayara, iyi bir bilgisayarcıya ihtiyacımız var ve bu nitelikte insanların sizlerin içinde olduğundan eminim.

Bunu çok iyi biliyorum ama sizlerden biraz daha sevgi mağazasına ilgi, destek, sevgi ve dostluk rica ediyorum” dedi.

 

Yönetim Kurulu tam kadro yer aldı.

Fazilet Şahin-Başkan, 
Kenan Gülerci-
Başkan Yardımcısı
Celal Toparlaklı-
Başkan Yardımcısı
Demet Işıldak-
Genel Sekreter
Mesut Gülcan-
Sayman
Sacit Serim-
Üye
Bülent Özdemir-
Üye

En büyük sıkıntımız dernek binası alamamak…

Fazilet Şahin, “Sevgi dostlarımız her ne kadar Sacit bey ben detay vermeyeceğim dese de ben dayanamayacak vereceğim. Bu yıl bir yılda 10.000 çocuğa oyuncak dağıttık.52 bin aile yardım aldı bunun karşılığı 300.000 kişi 38 köy okuluna 1 yılda yardım gönderdi. Kadın sığınma evlerine yardım gönderiyoruz her ay düzenli olarak. Genç kız sığınma evine yardım gönderiyoruz onların kılık kıyafetlerini sağlıyoruz.

Sokakta yaşayan 72 tane mağdurumuz var onlara düzenli olarak 15 günde bir kıyafet ihtiyaçlarını sağlıyorlar. Emniyet Müdürlüğüyle yaptığımız çalışmalarda sokak çocuklarıyla ilgileniyoruz. Sokak çocuklarının rehabilitasyonu ve eğitimleriyle ilgili işlerini yapıyoruz. Pil kardeşliğimiz devam ediyor. 2 yıl bitti 3. yılımızdayız. 3 tane çocuğumuz her ay 30 tane kulak pili ihtiyacını derneğimizden sağlıyor ve bu yıl ayrıca 3 tane çocuğumuza yine bedensel ve işitsel engelli çocuğumuza cihazlarını sağladık dernek olarak.

Sevgi gönüllüsü Sanatçı Meyra’da  Sevgi Mağazasının her zaman yanında olduğu gibi Brunch’ta  yalnız bırakmadı.

Plastik kapak toplamaya devam ediyoruz

Bağışçılarımızın vasıtasıyla, 18 tane çocuğumuz bizden eğitim desteği alıyor. 21 tane tekerlekli sandalye dağıttık. Bu da sizin bize ulaştırdığınız kapaklar sayesinde oldu. Plastik kapak kampanyamız devam ediyor.

Bu yıl sonuna kadar da devam edecek. Bundan sonraki hedefimiz sağlık harcamalarında kullanmak bu plastik kapaktan elde ettiğimiz gelirleri. Onun için plastik kapakları yine bekliyoruz. Her renk kapak kabulümüzdür. Bir tane akülü sandalye gönderdik. Ordu’da 25 yıldır annesinin sırtında taşıdığı Ümit Bilü diye basında yer almış kimsenin sahip çıkmadığı bu çocuğa biz sevgi mağazası olarak sahip çıktık. Bir akülü sandalye valilik kanalı eliyle gönderdik” dedi.

Celal Toparlaklı,  Sevgi mağazası 2002 den beri ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu. Nice yaralar sardı nice gönülleri feth etti. Her geçen gün de yardım çemberi genişlemektedir. Bu yardım kuruluşu için kimler emek sarfediyorsa Allah razı olsun.

Özellikle bu işin fikir babası ve kurucusu Rahmetli Sinan Gülerci kardeşime Allah bol bol rahmet versin. Annesi de aramızda ona da saygılarımı iletiyorum.

Ender Şahin’de kitaplarının gelirini bağışladı…

Dernek üyelerinden eski Emniyet Müdürü Ender Şahin çıkarmış olduğu şiir kitabını gelen davetlilere imzaladı ve kitap satışından elde ettiği geliri Sevgi Mağazasına bağışlayacağını dile getirdi.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
26 Nisan 2024
İSTANBULLULAR, KADIKÖY’DE ATALIK TOHUMLARLA BULUŞUYOR

Kadıköy Belediyesi’nin atalık tohum üretimini korumak, desteklemek ve çoğaltmak amacıyla bu yıl 3.’sünü düzenlediği Kadıköy Tohum Takas Şenliği, 28 Nisan Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Selamiçeşme Özgürlük Parkı’nda gerçekleştirilecek. Ziyaretçilere atalık tohumların hediye edileceği şenlikte, 30’dan fazla üretici ve kooperatif de stant açacak. Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlıklı gıdaya erişimin önündeki en büyük tehditlerden […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]