Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan İlgezdi, okul müdürleri ile buluştu

Yayınlanma:
ABONE OL

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ilçedeki okulların sorunlarını konuşmak için okul müdürleri ile Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda biraya geldi. Toplantıda okul müdürleri okullarına ilişkin istek ve şikâyetlerini Belediye Başkanı Battal İlgezdiye’ye iletti.

Okulların sorunlarının birinci dereceden acil sorunlar olduğunu belirten Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’in yeni kurulan bir ilçe olmasından kaynaklanan çok sayıda sorunu olduğunu vurguladı. Bunların başında da eğitime ilişkin sorunların geldiğini belirten Başkan İlgezdi, ilçe belediye başkanı olarak önceliği eğitime verdiğini açıkladı.

“Ben herkesin belediye başkanıyım”

CHP’li bir belediye başkanı olduğunu, ancak seçimden sonra rozetini çıkardığının altını çizen Başkan Battal İlgezdi şunları söyledi:”Hangi siyasi görüşte olursa olsun bana oy verende vermeyende benim vatandaşım, benim öğretmenim, tüm çocuklarda bizim çocuklarımız. Cumhuriyet ilkelerine bağlı, Cumhuriyet ilkelerinin yaşaması ve gelişmesi için yaşamı boyunca mücadele eden bir devrimciyim. 12 Eylülde milyonlarca vatandaşım gibi bende bir bedel ödedim.

Benim için 12 Eylül’de bedel ödeyen o gün sağ görüşlü arkadaşlarda, sol görüşlü arkadaşlarımda aynıdır. Burada CHP’li belediye başkanı var diye düşünmeyin, bütün belediye başkan yardımcısı arkadaşlarımla, belediye çalışanlarımızda tüm vatandaşlara herkese aynı mesafedeyiz. Özellikle konu eğitimse, çocuklarımızın iyi birer vatandaş olarak yetişmesi çağdaş eğitimi yakalayabilmesi için ne gerekiyorsa elbirliği ile yapacağımıza inanıyorum”

Öğretmenlerle sık sık biraya gelerek, okulları ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ettiğini hatırlatan Başkan İlgezdi: “Ataşehir Belediyesi olarak okullarımıza elimizden gelen tüm desteği vermeye çalışıyoruz, vermek için de ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Haziran ayının sonunda da okul müdürleri ile geniş kapsamlı bir toplantı yaparak yaz döneminde okulların fiziki koşulları için yapılması gerekenleri beraber saptayıp, tatil süresince bu sorunları çözerek okulları yeni eğitim yılına hazır hale getireceklerini açıkladı.

Başkan İlgezdi: “ Bu toplantıyı bir ilk olarak kabul edelim. Bundan sonrada sık sık bir araya gelelim. Okullarımız için ne yapabiliriz eğitime nasıl katkı sağlayabiliriz konuşalım istiyorum. Sizlerin ileteceği sorunların yüz 80’ini çözeceğimize inanıyorum “ dedi.  Okul müdürlerinden gelen Akıllı Tahta talebi ile ilgili olarak her okul için bir Akıllı Tahta verebileceklerini ancak, her sınıf için böyle bir çalışmanın maliyetinin çok yüksek olacağını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]