Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Yaşar Özel CKM’de sevenleri ile bulu

Yayınlanma:
ABONE OL

Sesi ve yorumu ile Türk sanat Müziği sevenlerin kulaklarında iz bırakan Yaşar Özel Caddebostan Kültür Merkezi’nde  muhteşem bir konser verdi.

Kadıköy Belediyesi Gönüllüleri  ev sahipliğinde konser veren sanatçının konserine  sevenleri  büyük ilgi gösterdiler. Salonda Kadıköy’ün yanı sıra İstanbul ve Türkiye’nin diğer bölgelerinden de sanatçıyı izlemek için  konser için  gelen izleyicileri görmek  mümkündü.

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Korolarından olan şefliğini sanatçının yaptığı ” Yaşar Özel Tür Sanat Müziği Gönüllü Korosu” gecede sanatçıya eşlik ettiler.

Bestekar Bilge Özgen ve Zeynettin Maraş ile , Ses Sanatçıları Naim Akan, İbrahim Şirin, Mehmet Özkaya , Nihal Arda,  Edebiyatçı şair Tekin Gönenç , bu  gecede  Özel’i yalnız bırakmadılar.
Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca’nın sunduğu programda Yaşar Özel tarafından sahneye davet edilen    İbrahim Şirin, Mehmet Özkaya, Bilge Özgen ve  Ayhan Akın da Türk sanat müziğinin sevilen eserlerinden oluşan birer eser yorumladılar ve izleyiciden büyük alkış aldılar.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi ve Kültür Sanat Sorumlusu Nesibe Müsevitoğlu, Belediye bünyesindeki gönüllü sanatsal çalışmalardan kısaca bahsetti ve sanatçı Yaşar Özel’in de CKM’de  Belediye Gönüllüleri kapsamında bir koronun şefliğini yapmasından  da büyük memnuniyet duyduklarını, sanatçının Kadıköylüler için büyük bir kazanım olduğunu ifade etti.

Gecenin finalinde Kadıköy Belediye Başkanı  Av.Selami Öztürk’ün teşekkür plaketini sanatçıya sunan Müsevitoğlu, Kadıköylüleri bu sanatsal çalışmalara ve korolara katılmaya davet etti.
Gece tüm sanatçıların birlikte söyledikleri şarkılarla sona erdi.

İlgili Haberler

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]