Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Taşıt Kredisi ve Kredi Faiz Oranları

Yayınlanma:
ABONE OL

Taşıt Kredisi ve Kredi Faiz Oranları
Günümüzde araba almak o kadar zorlaştı ki insanlar araç almak yerine araç kiralamayı tercih ediyor. Diğer taraftan da küçük birikimi olan kişiler ise üzerine kredi çekerek araba sahibi olmak isteselerde bunu da kredi faiz oranları nedeniyle yapamıyorlar. Ancak burada bazı finans kuruluşları kolaylık sağlayarak kişilerin araç almaları için ön ayak olmaya çalışıyorlar.

Şu sıralar her ne kadar dile getirilmese de tüm dünyada gizli bir kriz bulunuyor. Bu nedenle insanlar bırakın birşey almayı tasarruf bile yapamaz durumdalar. Bu noktada da finans kuruluşları bu durumun önüne geçebilmek adına bazı kampanyalar düzenleyerek müşterileri çekmeyi amaçlıyor. Nitekim bu kampanyalar da genellikle taşıt kredisi ve konut kredisi üzerinde sağlanıyor.

Taşıt Kredisi Nedir?
Taşıt kredisi, kişilerin araç sahibi olmalarını sağlamak amacıyla finans kuruluşları ve bankalar aracılığıyla sıfır veya ikinci bir araç almalarını sağlamak için sunulan maddi destektir. Bu kredi türlerinde son taksit ödenene kadar araç genel olarak ipotek altında kalmaktadır. Bu süreç zarfında aracı kullanabiliyorsunuz. Ancak bu sürede aracı satma gibi bir durumunuz olmuyor.
Kredi Faiz Oranları
Kredi faiz oranları her gün her saniye değişiklik gösterebilir. Kredi çekerken en önemli noktalardan biri hiç şüphe yok ki kredi faiz oranları diyebiliriz. Kredi faiz oranları yüzünden bankalar ve finans kuruluşları satamadıkları krediler için dönem dönem kampanyalar düzenleyerek satışlarını gerçekleştirmeyi amaçlıyor, diğer yandan da kredi alan kişiler bir şekilde ev araba sahibi olabiliyorlar. Ancak yine de unutmamak gerekir aldığınız kredi sizin değil. Sizin olmayan bir parayı taksit ile kullanıyorsunuz ve taksitler bittikten sonra sizin oluyor diyebiliriz.
Biz bu yazıyı yazdığımız 21.03.2018 tarihinde taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1.25 ile yüzde 1.80 arasında değişiklik göstermektedir. Bu oranlar bankalar taşıt kredisi faiz oranlarıdır. Elbette finans kuruluşlarının taşıt kredisi faiz oranları değişiklik gösterebilir.

Uygun kredi faiz oranları ile sizlerde taşıt kredisi ve çiftçi kredisi sahibi olmak, ayrıca Toyota marka araçlara sahip olmak için ALJ Finans ile irtibata geçebilir ve bilgi alabilirsiniz.

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü İLGİLİ HABER Teknoloji Bağımlılığı ve Ruhsal Sağlık: Psikolog Enes […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]

Renault durdurulamıyor! Mart ayında bir kampanya daha açıkladı - Gören bayiye koşuyor
Ekonomi
09 Mart 2024
Renault durdurulamıyor! Mart ayında bir kampanya daha açıkladı – Gören bayiye koşuyor

Son günlerde elektrikli SUV aracıya gündemden düşmeyen Renault Clio yeni bir kampanya ile piyasayı sarsmaya geliyor. Mart ayına özel yapılan kampanya kapsamında 150.000 TL’lik takas desteği ve niceleri var. Üstelik Renault’un Mart ayı kampanyası Koleos, Tailant, Clio, Megane ve Express Van gibi modellerinde de geçerli. Sizin için Renault’un Mart ayı kampanyalarına ve fiyat listesine bu […]