Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Türk Sanat Müziği koro sonuçları açıklandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri ev sahipliğinde, BTHTV organizasyonunda düzenlenen 2011 Yılı Türk Sanat Müziğinin en beğenilen 12 Korosu, 13 Haziran 2011 Pazartesi akşamı Kadıköy Evlendirme Salonunda açıklandı ve ödüllerini aldılar.

İnteraktif TV Kanalı BTHTV’de İstanbul’da faaliyet gösteren 125 koro arasından halk oylaması ile en yüksek puan alan 12 koro ve şefleri geceye katıldılar ve her koro bir eser ile performans sergiledi.

15 Nisanda başlayan oylamada 16852 kişi  www.birtatlihuzur.tv.tr kanalına girerek oy kullandı. Oylamada her bilgisayardan günde bir defa oy kullanılabildi. Oylamaya yurt içinden olduğu kadar;  Almanya, Hollanda, Belçika, Amerika ve Arap Ülkelerinden de katılım oldu.

İstanbul’da 285 Türk Sanat Müziği Korosu olduğu söyleyen Müsevitoğlu, bu koroların 50’ sinin Kadıköy Belediyesi  bünyesinde faaliyet gösteren Gönüllü Korolar olduğu ifade etti.

“ALO FASIL TÜRK SANAT MÜZİĞİ GRUBU” fasıl ile ses sanatçısı Nalan Göksu Cezer de solo konser ile geceye renk kattılar.

Dereceye giren koroların yanı sıra “RADYO ALATURKA” adına Yayın Yönetmeni Seçil Süslü;’ye Türk Müziğine Destek Ödülü verildi.

Ödüller sahiplerine Programı yöneten Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi, Kültür Sanat Sorumlusu Nesibe Müsevitoğlu ile BTHTV Sahibi Sabih Akgün tarafından verildi.

Program uydu üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Kadıköy Belediyesi Gönüllü Merkezi’nden Özlem Sönmez’e, Evlendirme Salonu Işık Kumanda görevlisi Halil Kırçiçek’e, Tonmaister Ali Çağrıtekinci’ye, BTHTV Mimarı Mürşide Agün’e, İnteraktif TV yapımcısı Ferhat Balaban’a da desteklerden dolayı teşekkür plaketleri verildi.

Türk Müziği alanındaki önemli çalışmalarından dolayı “Sanat ve Sanatçı Dostu Özel Ödülü” ise Nesibe Müsevitoğlu’na verildi.

DERECE ALAN KOROLAR VE ŞEFLERİ:

1-PEFHEM  TSM KOROSU – ŞEF: MELİSA ÇALLIOĞLU

2-ALO FASIL

3-KADIKÖY BELEDİYESİ BAĞDAT TSM KOROSU (ŞEF: SEVİNÇ ÇELEBİ ŞEKERCİ)

4-BÜLENT TÜRKELİ ANADOLU MUSİKİ KOROSU  (ŞEF: HANDAN METİN)

5-ÇAĞDAŞ MUSİKİ TOPLULUĞU (ŞEF: ÖMER BİLEK)

6-KADIKÖY BELEDİYESİ GÖNÜL DOSTLARI TSM KOROSU (ŞEF: HAYRİ PEKŞEN)

7-İLHAMİ ÖRNEKAL TSM KOROSU  (ŞEF: MEHMET ÖZKAYA)

8-KADIKÖY BELEDİYESİ İNCİ YAMAN GENÇLİK KOROSU (ŞEF: İNCİ YAMAN)

9-LIONS 118 –Y TSM KOROSU  (ŞEF: ALEADDİN PAKYÜZ)

10-PENDİK BÖLGE HASTANESİ TSM KOROSU ( ŞEF: PINAR YILMAZ)

11-PENTATONİK MÜZİK GRUBU ( ŞEF: OYA DİNÇER)

12-KADIKÖY BELEDİYESİ ŞEREF GÜLSÜN FASIL TOPLULUĞU  (ŞEF: ŞEREF GÜLSÜN)

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]