Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Kadıköy Araç Kiralama Artık Hem Kolay Hem Ucuz

Yayınlanma:
ABONE OL

araç-kiralamaKadıköy İstanbul’un en eski, nadide ve çağdaş semtlerinden biridir. Kadıköy’de yaşamak bir ayrıcalıktır. Kadıköy’ün lokantaları, sahil yürüyüş ve bisiklet yolları insanlara nefes aldırır. Ayrıca Kadıköy İstanbul’un en merkezi ilçelerinden biri olduğu için günde milyonlarca insan Kadıköy’e mutlaka uğrar.

Kadıköy’de yaşayanlar teknolojik gelişmeleri de yakından takip eder. Akıllı telefonların ve internet erişiminin en yoğun olduğu ilçelerden biridir. Internetin ve akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte, yerimizden kalkmadan birçok ihtiyacımızı internet üzerinden sipariş etmeye başladık.

Araba kiralamak da artık teknolojinin nimetlerinden faydalanan bir sektör haline geldi. Internetten yalnızca bir kaç tıkla kiralık araç siparişi verilebiliyor ve araba kapıya kadar getiriliyor. Fiyatlar da artık iyice ucuzlamaya başladı. 50-60 TL’ye günlük araç kiralamak mümkün hale geldi.

Konu hakkında Otorento.com Genel Müdür Şehnaz Kırmızı ile konuştuk. “İnsanlarımıza araba kiralamayı kolay ulaşılabilir ve güvenilir hale getirmek istedik. Türkiye’nin pek çok noktasında olduğu gibi, Kadıköy Araç Kiralama hizmetini de sunuyoruz. Müşterilerimiz internet üzerinden kolayca istedikkleri aracı seçip kiralayabiliyorlar. Araçlarımızın tamamı yeni ve rent a car kaskolu. Bu şekilde güvenle ve keyifle istedikleri süre için araba ihtiyaçlarını karşılamış oluyorlar.”

Araba kiralama bu kadar ucuzladığı ve kolaylaştığı için talep de inanılmaz hızlı şekilde artıyor. İnsanlarımız artık haftasonu şehir dışına kaçmak için araba kiralamaya başlamış. Günlük 60-70 TL civarında bir ücretle kiralama yapılabiliyor. Haftasonu için araçların Çarşamba’dan tükendiğini öğrendik. Bu nedenle erken rezervasyon yapmak çok önemli. Bu şekilde hem fiyatlar açısından avantaj yakalanmış oluyor, hem de araba kalmaması sorunu ortadan kalkıyor.

Haftaiçinde ise iş ihtiyaçları için araba kiralamak isteyenlerin sayısında önemli artış var. Araba satın almaktansa, araba kiralamak çok daha ekonomik gözüküyor.

Araba kiralayabilmek için 21 yaşın üzerinde olmak ve minimum 2 yıllık ehliyete sahip olma şartı olduğunu öğrendik. Bu şartların sigorta gereği olduğu belirtiliyor. Ayrıca trafik ve park cezalarını garanti altına almak için de kredi kartı talep ediliyor.

Bu şartları sağlıyorsanız, uygun bir ücretle kiralık arabanız hazır. Hemen yola koyulabilirsiniz. Trafik kurallarına uyarak hem kendi can güvenliğinizi hem de başkalarının can güvenliğini koruyun.

Detaylı bilgi için : https://www.otorento.com/kadikoy-araba-kiralama

İlgili Haberler

Ekonomi
18 Mayıs 2024
Palandöken: “Yeni bir yapılandırma kanununa ihtiyaç var”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade etti. Kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Enflasyondaki artış sadece dar gelirlileri değil esnafı da büyük […]

Basında Kadıköy
18 Mayıs 2024
Kadıköylü Yazar Özge Doğar’dan Yeni Kitap

Kadıköylü Yazar Özge Doğar’ın “Renkli Çiçeklerim Var” başlıklı yeni öykü kitabı, Ters Kule Yayınları etiketiyle çıktı. 13 öyküden oluşan kitapta Çiçekçi Kadın Pembe, kadınlığa, insanlığa, geleceğe dair öyküler anlatırken; umudun oltasına takılmamızı sağlıyor. Özge Doğar “Renkli Çiçeklerim Var” hakkında, “Toplumsal acıların, bireyi etkilememesi mümkün değil. Benim öykülerimde kadınlar eşitlikten ve özgürlükten yana bir dünya için […]

Genel
17 Mayıs 2024
İlayda Emir; Bu sezon erkek giyimi son derece şık olacak

2024 Takım Elbiselerine İlginç Tanıtım..   İlayda Emir markasının Son koleksiyonu için İstanbul’un muhteşem boğazında özel bir etkinlik gerçekleştirildi.. Deneyimli fotoğrafçılar Semih Palancı ve Reza Salgın’ın fotoğraflarını çektiği ve özel çekimlerde bulunduğu organizasyonu Bilal Baştemur otuzbeş başarılı modelle çekimleri marmaranın muhteşem mavisinde tekne turunda gerçekleştirdi. İLGİLİ HABER Başkan Yıldız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve […]

Basında Kadıköy
16 Mayıs 2024
FENERBAHÇE PARKI’NDAKİ FENER KÖŞKÜ HAMAMI İÇİN RESTORASYON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Kadıköy Belediyesi, Fenerbahçe Parkı’nda bulunan Osmanlı dönemine ait olduğu bilinen yaklaşık 600 yıllık Fener Köşkü Hamamı’nın restorasyonu için çalışmalara başladı. İstanbul 5 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü tarafından onaylanan proje kapsamında tarihi hamamın yenilenmesi ve yeniden turizme kazandırılması hedefleniyor. Kadıköy; Bizans, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerine ait birçok tarihi ve kültürel mirasa ev sahipliği […]