Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü İçin İki Farklı Etkinlik

Yayınlanma:
ABONE OL

Kadıköy Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü iki farklı etkinlikle kutluyor.

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi’nde 4 Ekim Cuma günü  saat 19.00 da başlayacak ilk  etkinliğin ev sahipliğini Kadıköy Belediyesi ile Kadıköy Hayvan Dostları Platformu üyesi hayvan severler yapacak. Müzik dinletisi ile  ”Mavi Yengecin Dünyası” adlı oyunun sahnelenmesinin de yer alacağı  gece de, ilginç bir de barkovizyon gösterimi yapılacak.  Loyka Prodüksiyon’un sponsorluğunda hazırlanan barkovizyon da, Kadıköy Belediyesi Hayvan Barınağı’ndan köpek sahiplenmiş aileler  ile yapılan röportajlar yer alıyor.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, İstanbul Veteriner Hekimler Odası Başkanı Prof. Dr. Murat Arslan ve Kadıköy Hayvan Dostları Platformu üyesi Pınar Satıoğlu’nun konuşmacı olduğu gece de Allen Hulsev, Aysu Çöğür, Fatih Korkmaz, Mehmet Salkım, Mert Canka ise  müzik dinletisi ile geceye renk katacaklar.

“Mavi Yengecin Dünyası” adlı oyunu ise  Şefin Tavsiyesi Oyuncuları sahneye koyacak. Seda Tansuker Selçuk’un yazıp, Ezgi Gizem Gülümser’in yönettiği oyunda  Seda Çetin, Ezgi Gizem Gülümser rol alacak.

                                    PAZAR GÜNÜ BARINAKTA KERMES VAR

 6 Ekim  Pazar günkü kutlama etkinliği ise Kadıköy Belediyesi’nin Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde yapılacak. Pazar günü saat  13.00 de başlayıp akşam saat 17.00’ye kadar sürecek etkinlik de  gün boyu müzik ve barınak yararına düzenlenecek kermes var.

Hayvan haklarına duyarlı çalışmalarıyla dikkat çeken Kadıköy Belediyesi ile el ele veren Goody firması 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü için yeni bir projeye imza atıyor.  4 – 5 Ekim tarihlerinde,  Bağdat Caddesi, Caddebostan Kültür Merkezi ve Meydan AVM’de kurulacak Goody Stantlarına uğrayıp Goody standlarına uğrayıp etkinliğe katılan tüm hayvanseverler , Goody’nin Kadıköy Barınağı’na bağışlayacağı mama miktarını bir kilo arttırmış olacak. Kampanya süresince toplanan Goody mamalar ise 6 Ekim’de Kadıköy  Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde yapılacak bir törenle sevimli dostlarımızla buluşacak.

Uluslararası  Lions Dernekleri 118-Y İstanbul Anadolu Yakası Yönetim Çevresi Federasyonu ile  Suadiye Sahil Lions Kulübü,  Loyka Prodüksiyon,  5. Şefin Tavsiyesi Oyuncuları da etkinliğe destek verecekler.

4 EKİM CUMA SAAT 19.00-22.00

YER :CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ

6 EKİM PAZAR SAAT 13.00-17.00

YER :KADIKÖY BELEDİYESİ GEÇİCİ HAYVAN BAKIM MERKEZİ

(Turgut Özal Bulvarı TEM Otoyolu Sonu\ Ataşehir)

 

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
15 Mayıs 2024
Akasya’dan 19 Mayıs’ta gençlere armağan: “Drone Soccer”

Bu yıl 10’uncu yılını kutlayan Akasya, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda futbol tutkunlarına ve teknoloji meraklılarına eğlenceli bir deneyim sunacak. Geleneksel futbol heyecanının modern teknolojiyle birleştiği ve ziyaretçilerin ücretsiz deneyimleyebileceği Drone Soccer Akasya’da. Açıldığı 2014 yılından bu yana alışveriş, eğlence ve sanatın buluşma noktası olan Akasya, 10’uncu yılına özel gerçekleştirdiği birbirinden eğlenceli etkinliklere yenisini […]

Belediye
15 Mayıs 2024
Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler Güven Spor Kulübü’nü ziyaret etti

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Güven Spor Kulübü’nü ziyaret etti ve kulüp başkanı Hakan Kalaycı ile bir araya geldi. Ziyarette futbol ve sporun gelişimi üzerine yapılan sohbette, Başkan Göksu, kulübe başarılar diledi. Esenler Güven Spor Kulübü Başkanı Hakan Kalaycı, Belediye Başkanı Tevfik Göksu’ya spor ve sporcuya verdiği desteğin önemini vurgulayarak teşekkürlerini iletti. Kalaycı, […]

Atatürk
15 Mayıs 2024
ATATÜRK’ÜN MİRASI BÜYÜKDERE FİDANLIĞI BAHÇIVANLIK OKULU 27 YIL SONRA İLK MEZUNLARINI VERDİ

İBB’nin atıl durumdan, hak ettiği yeni görünümüne kavuşturduğu Atatürk’ün mirası Büyükdere Atatürk Fidanlığı ve Bahçıvanlık Okulu 27 yıl sonra ilk mezunlarını verdi. Tarihi mezuniyet töreninde 37 kursiyer sertifikalarını aldı. Yeni dönem kayıtları Eylül ayında başlayacak.  Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla 1928 yılında kurulan, 1997’ye kadar faaliyetlerini sürdüren ancak o tarihten bu yana da kaderine terk edilen […]

Acıbadem
15 Mayıs 2024
Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahallerinde İBB İmar Planları onay aşamasında

Acıbadem, Koşuyolu, Hasanpaşa Mahalleleri’nin tamamı ve Rasimpaşa Mahallesi’nin çok küçük bir kısmını kapsayan alana ilişkin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca 30.11.2022 tarihinde onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 03.03.2023 – 03.04.2023 tarihleri arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca askıya çıkarılmış olup askı süresinde İBB’ye çok sayıda itiraz iletilmiştir.   1/1000 ölçekli planların hazırlanmasına temel olan 1/5000 ölçekli plana yapılan itirazların değerlendirme süreci devam […]