Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Çıkışta Mahalleye Gel!

Yayınlanma:
ABONE OL

Ak Parti Pendik Gençlik Kolları “Çıkışta Mahalleye Gel” adlı söyleşinin konuşmacısı, 24 Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut’tu. Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin’de katılmıştır.

Açılış konuşmalarını yapan Ak Parti Pendik Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül, Pendik Gençlik Kollarının etkinlikleri ve  Gençlik Üniversitesi Bilinçli Gençlik projesini anlatan bir sunum yaptı. Erkan Gül’ün açılış konuşmalarından sonra söyleşiye başlandı.

Bulut, konuşmasına, iptal edilen köprü ve otoyol ihalesini değerlendirerek başladı ve Başbakan Erdoğan’ın ihaleyi iptal etmesinin çok doğu bir karar olduğunu söyledi.

akparti-g.kollari-soylesi

 

Yiğit Bulut: Satılan her büyük parçada aslında en büyük alıcı bankacılık sistemidir.  Krediyi veren. Şimdi başbakan ilk defa bu bankacılık sektörünü rantını kesecek bir açıklama yaptı. Bence Türkiye adına çok önemli bir açıklama.  Öyle bankacılık sistemi deyip geçmeyin. Türkiye’nin en büyük mafyasıdır.  şimdiye kadar bir çok hükümeti başbakanı sarsmıştır devirmiştir.

Soru cevap şeklinde devam eden konferansta Yiğit Bulut, Türkiye’nin ekonomik kaynaklarını sömürecek yapının 1946’da oluşturulduğuna vurgu yaptı ve yapıda yer alan odakları sıraladı.

Yiğit bulut: Bu sistem 1946 da kuruldu. 146 devalüasyonuyla bu sistemi oturttular. İçerde montaj sanayine dayanan burjuva,  bu burjuvanın sahip olduğu veya türettiği basın kuruluşları ve onların medya patronları, o medya patronlarının beslediği köşe yazarları ve onların organik ilişkisi olan askeri şahsiyetler. Bu bacaklar Türkiye’de bilerek kuruldu 1946 devalüasyonu yani recep Peker hükümetinden sonra. Bu anlattığım makinenin ilk biçtiği adam Adnan Menderes ti. Dediler ki bakalım makine çalışıyor mu bir deneyelim. Menderes’i attılar içine Menderes’i biçtiler. Daha sonra 1980 de ülkeyi biçtiler. 28 Şubatta hükümeti biçtiler. Düşünenleri biçtiler. Daha sonra elektronik muhtıra. daha sonra bir çok baskı. O makine şu anda parçalarına ayrıldı. bu hükümet tarafından. sayın başbakanın iradesiyle bu makine parçalarına ayrıldı ama makine hala yok edilmedi. Bir tarafta medyası duruyor bir tarafta burjuvası duruyor bir tarafta montaj sanayi duruyor. bir tarafta köşe yazarları duruyor.

Yiğit Bulut, özellikle medya konusuna dikkat çekti ve “Türkiye’de şımarık köşe yazarları var” dedi.

Yiğit Bulut: Şimdi bugün Türkiye’de basın özgürlüğü yok diyenler hiç bir ülkede Türkiye’deki kadar siyasetçiye, özel hayata, devlete, milli menfaatlere saldıramazsınız. Türkiye’de şımarık bir basın var. bakın bunu açık seçik söylüyorum ilk defa. Türkiye’de şımartılmış, azdırılmış, cam binalardaki medya baronları tarafından sevile sevile koltuğunun altında yetiştirile bugün getirilmiş azgın köşe yazarları var.

Yiğit Bulut, gençlere, medya konusunda bir de nasihat verdi ve bazı medya kuruluşlarının arkasında kimler var dikkat edin çağrısında bulundu.

Yiğit Bulut: Hürriyet Gazetesi deyip geçmeyin. Hürriyet Gazetesi bugün Alman Devletinin resmi yayın organıdır. Hürriyet gazetesi bir hiçtir Alman Devleti olmasa. Arkasındaki Almanya’nın Türkiye’de neler yapmaya çalıştığına dikkat edin. Almanya’nın PKK ya verdiği desteği sorgulamaya çalışın. Terör örgütlerinin, vakıfların ve sivil toplum kuruluşu altında kurulan bir çok örgütün Almanya adına Türkiye’deki faaliyetlerine odaklanın.

Yiğit Bulut, gelecek adına öngörülerini de paylaştı ve önümüzdeki 10 yıllık dönemde Türkiye’nin çok daha güçleneceğini, ülkeye para akışının hızlanacağını vurguladı.

 

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]