Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal M1 AVM’ de heyecanlı aktiviteler var

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal M1 Merkez AVM: 23.10.2010 tarihinde gerçekleştirilen Kartal Yıldızını Arıyor isimli güzellik yarışması sonucu Kartal Yıldızını seçmiştir.

 

Bu ikili Kartal M1 AVM’yi hareketlendirdi.

Kartal M1 AVM yönetiminde yapılan yönetici değişikliği neticesinde göreve başlar başlamaz farklı bir heyecan kazandıran AVM Müdürü Selçuk KOÇAK ve işletme müdürü M. Burak Makaracı, tarafından organize edilen farklı aktivitelerle müşteri portföyünü artırma gayretindeler. Geçtiğimiz günlerde ünlü Kübalı dans topluluğu “ Kings Of Salsa” gurubunun dans gösterisiyle keyifli dakikalar yaşattılar.

 

Yine profesyonel bir organizasyon “ Kartal Yıldızını Arıyor”

Giyim mağazaları bölümünde gerçekleşen güzellik yarışmasına ilgi oldukça yüksek oldu. Yarışmayı izlemek için toplanan izleyiciler hem 2010 – 2011 kreasyonlarını mankenler üzerinde görme fırsatı buldu, hem de program içerisinde yer alan eğlenceli gösterilerle eğlendiler. Ayrıca yarışmaya jüri olarak katılan ünlülerle müşterileri buluşturdu.

 

Kartal sempati güzeli: Özüm KAYAM seçilmiş olup sempati güzelimize ödülünü Kartal M1 AVM müdür Selçuk KOÇAK vermiştir.

Kartal 3 ncü güzeli                 Sevgi KUTUCU

Kartal 2 nci güzeli                  Julide KÜMÜŞ

Kartal yıldızı:                          Hande ERÇEL Seçilmiştir.

 

Juri üyeleri Moda tasarımcısı  Günsel ÜLKÜ, Modacı Perihan AKI, Vip Meral  ÇALIŞICI, , Gazeteci Köşe yazarı Aykut IŞIKLAR, Şarkıcı Ebru DESTAN, Sunucu Ece PİRİM, Raffi ARTIK ve Metro Asset Managemant Başkanı Horst Schneider tarafında oluşturulan jüri birbirinden güzel adaylar arasından Kartal yıldızını seçmişlerdir.

 

Ayrıca “ Yetenek Sizsiniz” programında yarışmacı olarak katılıp derece alan bir çok yetenekler müthiş gösteriler yaptılar.

 

Kartal M1 AVM müdür Selçuk KOÇAK, yaptığı açıklamada “10 yıl etkinlikleri çerçevesinde başlayan aktiviteler ise devam etmektedir. Her hafta sonu Kartal AVM her iki bölümde bulunan mağazalardan toplamda 40 TL alışveriş yapan ziyaretçilerimiz 12.00- 16.00 saatleri arasında sürpriz hediyeler kazanma fırsatı yakalayacaklardır” dedi.

İlgili Haberler

Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy
Kadikoy’s Digitized Youth Spearhead Bitcoin Revolution, Shaping Future of Turkish Economy

Sunday, November 14, Kadikoy- The captivating district of Kadikoy in Istanbul is popularly known for its vibrant energy, historic marketplaces, and most recently, its enthusiastic digitized youth. Kadikoy’s younger demographic has successfully harnessed the potentials of blockchain technology, creating a new wave of economic revolution within the district. It’s the Youth of Kadikoy vs. the […]

Basında Kadıköy
05 Nisan 2024
Seçim bitti AK Parti İftar çadırı kaldırıldı, yeni Başkan Kösedağ hemen aynı yere çadır kurdurdu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un seçim çalışmaları kapsamında Kadıköy Rıhtım’da kurduğu iftar çadırı, seçimden hemen sonra kaldırıldı. Kadıköy Belediyesi de yeni başkan Mesut Kösedağı’nın talimatıyla aynı bölgeye iftar çadırı kurdu. Kösedağı, “Birçok mahallemizde iftar çadırlarımız hali hazırda mevcut. Biz Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, vatandaşımızı sadece seçime kadar sevmiyoruz. Biz herhangi bir […]

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Basında Kadıköy
02 Nisan 2024
Çiçeği Burnunda Yazar Zehra Güngör

İnternette arattığımızda hakkınızda az şey buluyoruz. Biraz gizemli bir yazar mısınız ve sizi kendinizden dinleyelim mi?   Çok hoş bir soru. Teşekkürler… Bilerek gizemli olan birisi değilim. Fakat gizemi de severim. Açıkçası dijital dünyayla aram pek iyi değil. Kendimi pek eğitemediğim bir yer burası. Haliyle uzak kalmayı tercih ediyorum. Belki de eski kafalıyım. (Gülüyor) Ben […]