Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

“Saray Çikilop” Basınla buluştu!

Yayınlanma:
ABONE OL

400’den fazla ürün çeşidiyle sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Saray’ın yeni reklam kampanyası “Çikilop” dün basına tanıtıldı. The Ritz Carlton Otel’de gerçekleştirilen toplantıya medya mensupları ve grup yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ, yeni reklam kampanyası Çikilop hakkında bilgi verirken, şirketin önümüzdeki yıllara ait yatırım ve hedeflerinden de bahsetti.  Bisküvi ve çikolata pazarında iddialı olduklarını vurgulayan Özdağ, sektörün önde gelen ilk üç firmasından biri olduklarını kaydetti. Holding’in iş hacmi içinde Saray Bisküvi’nin payını yüzde 70 olarak ifade eden Özdağ, “Türkiye’de bisküvi ve çikolata pazar hacminin tahminen 2 milyar dolar olduğunu biliyoruz. Biz de Saray olarak bu pazardaki ilk üç markadan biriyiz. Ürün çeşitlerine göre pazar paylarımız farklılık gösterse de genel değerlendirmede ilk üçte yer almaktayız. Dünyanın 80 farklı ülkesine ürünlerimizi ulaştırıyoruz, 100 ülkede marka tescillerimiz bulunuyor. ” diye konuştu.

Saray, dünya devi olma yolunda ilerliyor

Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da iddialı olan Saray, dünya devi olma yolunda hızla ilerliyor. Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ, “Dünyada gıda devi olmak gibi bir iddiamız var. Bu bizim kendimiz için belirlediğimiz bir vizyon, bir hedef. Bununla ilgili olarak uluslar arası işbirlikleri yapıyoruz” diye konuştu.

Çikilop ailesi 2011 yılına coşkuyla giriyor

Çikilop’un öyküsünü ise ürün grup yöneticisi Tülin Topçu anlattı;  “İki bisküvi arası yumuşak marshmallow ve üzerine enfes kakao kaplamasıyla Saray’ın marshmallow ailesi Çikilop 2011 yılına coşku ile giriyor.  Pratik oturan ambalajı ve eşsiz lezzeti ile keyifli bir atıştırmalık olan Çikilop’un küçüğü Çikilopcuk ise çilekli, hindistan cevizli ve sade çeşitleriyle farklı damak tatlarına alternatifler sunan tek mini ‘marshmallow’lu bisküvi” dedi.

Topçu Çikilop’un sağlık içeriği ile ilgili;  “ISO 22000 Gıda Güvenliği sistemi ile yönetilen üretim tesislerinde deneyimli gıda mühendisi kadrosu ile üretilen Çikilop ailesi trans yağ içermeyen özel bir formüle sahip “ dedi.

Kampanya ile ilgili bilgiler de veren Topçu: “Çikilop’un yeni reklam kampanyası için bir sürü şarkı arasından Sezen Aksu’nun bestesi “Oynama Şıkıdım Şıkıdım”da karar kıldık ve kampanyamız için “Oyna bi Çikilop Çikilop” olarak yeniden yorumlandı. Bu şarkı, 7’den 70’e herkesin çok sevdiği, çok coşkulu, Türk popüler müziğinde fenomen olmuş bir şarkı. “Oyna bi Çikilop Çikilop” ile ilgili önümüzdeki dönemde bir dans yarışması da planlıyoruz. “ diye konuştu.

Ardından bugün yayına giren “Oyna bi Çikilop Çikilop” reklam filmi ilk kez basın mensuplarına sunuldu.  Toplantının finalini ise reklamdaki dansçılar coşkulu “Oyna bi Çikilop Çikilop” dansı ile yaptı.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER Perinçek, Rusya’ya saldırı, Türkiye’ye saldırıdır! Türkiye […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]