Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

“Altın Gençler” Ödüllerini Aldı…

Yayınlanma:
ABONE OL

İş Bankası bu yıl da ÖSS’nin en iyilerini ödüllendirdi

Türkiye İş Bankası 1971 yılından bu yana sürdürdüğü “Altın Gençler” uygulaması kapsamında Öğrenci Seçme Sınavı’nda (ÖSS) başarılı olan, Bankanın kuruluş yılına eşit sayıda öğrenciyi ödüllendiriyor. Bu yıl ÖSS “Eşit Ağırlık 2”de ilk 85’de yer alan öğrenciler ile “Sayısal 2” puan türünde ilk 85’de yer alan, toplam 170 öğrenci, başarı plaketi ve 1.000 TL’den oluşan ödüllerini 13 Ekim Salı günü İş Bankası Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle aldı.

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, aileleriyle birlikte törene katılan “Altın Gençler”e İş Bankası’nın kurumsal kültürünün, bundan sonraki yaşamlarında başarılarını sürdürmek için ilham verebileceğini söyledi.

İLGİLİ HABER EZBERCİ EĞİTİM

İş Bankası’nın 1971’den bu yana geleneksel hale getirdiği “Altın Gençler” uygulaması kapsamında ÖSS’de başarılı olan öğrencilere 13 Ekim Salı günü Bankanın Genel Müdürlüğünde düzenlenen bir törenle ödülleri verildi. Her yıl ÖSS sınavında “Eşit Ağırlık 2” ve “Sayısal 2” puan türlerinde başarılı olan, İş Bankası’nın kurulduğundan beri geçen yıl sayısı kadar öğrenci “Altın Gençler” adı altında ödüllendiriliyor. Uygulamanın başladığı 1971 yılından bu yana Bankanın ödüllendirdiği gençlerin sayısı bugün 2 bini geçti. Bu yıl 85. yaşını kutlayan İş Bankası ÖSS’de iki ayrı puan türünde en iyi dereceyi elde eden toplam 170 öğrenciye başarı plaketleri ve biner TL’lik para ödülü verdi.

İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince, 13 Ekim Salı günü düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yüz binlerce öğrenci arasında ülkenin en iyi derecelerini elde eden öğrencilerin başarısından dolayı, kendilerini, ailelerini ve öğretmenlerini kutladı. 26 Ağustos’ta 85. yaşını kutlayan İş Bankası’nın bir kurum olarak sahip olduğu özelliklerin, öğrencilerin bireysel yaşamları için de ilham verici olduğunu belirten Özince, şunları söyledi:

‘Zekâ, dikkat, iffet en büyük amillerinizdir’

“İş Bankası, Cumhuriyetimizin kuruluşunun hemen sonrasında, 1924 yılında Ulu Önder Atatürk’ün talimatlarıyla ve bir amaç doğrultusunda kurulmuştur. Bu amaç, ülkemizin kalkınmasının ve sanayileşmesinin en temel güçlerinden biri olmaktır.

Atatürk, İş Bankası’nın 26 Ağustos 1924’teki açılışında Bankamıza gönderdiği yazıda şunları söylemekteydi: ‘Bu müesseseyi muvaffak kılmanızı temenni ederim. Böylelikle milli vasıflarınıza bir yenisini ekleyeceksiniz. Kurumlar için en önemli sermaye; zekâ, dikkat ve iffettir, teknik ve metodik çalışmasını bilmektir. Bu inançla işe sarılırsanız mutlaka başarırsınız. Çalışmalarınızı dikkat ve hassasiyetle takip edeceğim.”

Özince, Atatürk’den yadigâr kalan bu kavramları, taşıdıkları ruh ile irdelemenin, anlamanın ve vazgeçilmez prensipler olarak benimsemenin başarının anahtarı olduğunu ifade etti.
“Altın Gençler” uygulaması, İş Bankası’nın eğitim alanında geleneksel bir yapıda sürdürdüğü uzun soluklu sosyal sorumluluk faaliyetleri arasında yer alıyor.
Törenin ardında ödül alan gençler ve aileleriyle de sohbet eden Ersin Özince, “Önemli olan başarıyı mutluluğa çevirebilmektir, asıl başarı mutluluktur” dedi. Özince, başarılı olmanın sırrını soran öğrencilere çok çalışmalarını tavsiye etti.

Öğrenciler: “İş Bankası ödülü gurur verici”

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü kazanan Ahmet Faruk, ödüllendirilmenin insanı çok mutlu ettiğini, İş Bankası tarafından destek görmenin güzel olduğunu belirtti. Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanan Nilsun Gürsoy ödülünü İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince’den aldı. Gürsoy, İş Bankası’ndan ödül almaktan mutluluk duyduğunu, okulu ve dershanesi dışında başarısını ödüllendiren bir başka kurum olmadığını belirtti.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]