Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Aqua City’den 2010’a Hızlı Giriş!

Yayınlanma:
ABONE OL

Sinpaş’ın Çekmeköy bölgesindeki en lüks projesi Aqua City 2010’da

1. Etap satışlarının tamamlanmasıyla, yoğun istek üzerine
2. ve 3. etaplar aynı anda satışta…

500’ü aşkın evin satıldığı Aqua City 2010’da büyük bir kısmı oturmak için ev satın alınıyor. Bu durum projenin hem yaşam değerini hem de yatırım değerini yükseltiyor. Müşterilerin konut alma kararında etkili olan en önemli unsurlar arasında; Sinpaş GYO projelerine duyulan güven, projenin yer aldığı lokasyon, özgün mimarisi ve sunduğu birçok sosyal ve sportif imkanları ile rakipsiz olması ve sunulan ödeme kolaylıkları sıralanabilir.

Alırken Kazanın…

Aqua City 2010’da evler isimlerini Likya, Karya ve Frigya Evleri gibi, Antik Çağ Anadolu’sunda kurulmuş ve yaşamlarını su kenarında sürdürmüş medeniyetlerden alıyor. Lüks ve modern bir yaşam için tasarlanan Aqua City 2010’da, her biri göl manzaralı, 56 metrekareden 288 metrekareye kadar 63 farklı daire seçeneği bulunuyor.

Sinpaş GYO’nun alırken kazandıran ve lüks bir konut projesinden kira öder gibi ev alma imkanı sunan ödeme planında müşteri alım kararı verdikten 2 ay sonra konut bedelinin sadece % 5’ini peşinat olarak ödüyor.12 ay sonra % 5, 24 ay sonra % 20 sini ödüyor. Kalan tutarı da 0,91 % kredi oranı ile 72 ay yılda 1 defa % 5 artan taksitler ile ödemeye devam ediyor.

Aqua City 2010’da fiyatlar 179.000TL ile 900.000 TL aralığında değişiyor.

Lokasyon Avantajı

Çekmeköy bölgesinde Şile otoyolu üzerindeki yatırımlarıyla Çekmeköy Bölgesini cazibe merkezi haline getiren Sinpaş, Aquacity, Aquamanors, Central Life gibi su konsepti ile oluşturduğu nitelikli su medeniyetlerine Aqua City 2010 ile bir yenisini ekliyor. Anadolu yakasında planlanan Üsküdar-Ümraniye metro hattında üzerinde bulunan ve Şile Otayoluna sadece 1 km mesafede bulunan Aqua City 2010, Çekmeköy bölgesinde, Şile otoyolu aksındaki önemli konumuyla her yöne rahat ulaşım imkanı sunuyor.

Tüm evler göl manzaralı…

Aqua City 2010’da tüm evlerin ana yaşam alanları yaz-kış yeşil kalan özel peyzajıyla zenginleştirilen göle bakacak.

Aqua City 2010’da, aynı zamanda zengin bir sosyal yaşam sunuluyor. Gölün içerisine doğru bir gemi güvertesi şeklinde uzanan Misya Kulüp’te bulunan kapalı yüzme havuzu skylight teknolojisi ile 365 gün güneşlenme imkânı sunacak. Misya Kulup’ün 3 cephesinde de maksimum manzara sağlamak amacıyla özel tasarlanmış tavandan yere kadar geniş cam yüzeyler bulunuyor. Misya Kulüp’te Fitness & SPA Merkezi, Türk Hamamı, yoga ve pilates salonları, kapalı spor salonu, açık tenis kortu ve mini konser alanı bulunuyor.

Evden konser izleme keyfi

Aqua City 2010 sakinleri, göl içerisinde sandallarla dolaşabilecek, ayrıca gölün ortasında oluşturulan gösteri amfisinde düzenlenecek konserleri, ister göl kenarından isterse evlerinden izleyebilecekler. İç bahçe içerisindeki göl geceleri özel ışıklandırmasıyla sitede dev bir aydınlatma işlevi görecek.

Yaz kış yeşil kalan zengin peyzaj

Aqua City 2010, Japon kirazından erguvan ağaçlarına, kumsal bitkilerinden rengarenk çiçeklerle bezenmiş yüzen bitki iskelelerine kadar zengin bir peyzaja sahip. Ayrıca yemyeşil koru alanından göle uzanan yalı bahçeleri, koru bahçeleri ile evlerin önünde uzanan manzara bahçeleri, olimpik park, kumsal park, kültür park gibi tematik parklar, su üzerinde yürüme hissi veren Macera Köprüsü bulunuyor.

Otoparklar yeraltında

Aqua City 2010 sakinleri araçlarını iki farklı girişten blokların altında yer alan kapalı otoparklara ve proje çevresinde konumlandırılan açık otoparklara bırakabilecekler. Böylece oto dolaşım yolu dışında yaşam alanlarında araç trafiğiyle karşılaşmayacaklar. Proje içerisinde geniş yürüyüş yolları, engelliler için çözümler ve bisiklet parkuları yer alıyor.
Çarşıda günlük birçok ihtiyacınızı giderebilirsiniz

Aqua City 2010 sakinleri günlük ihtiyaçlarını Aqua City Çarşı’da bulunan şarküteri, kuru temizleme, lostra, terzi, güzellik merkezi ve eczane gibi mağazalardan karşılayabilecekler.
Daha detaylı bilgi için;
Aqua City 2010 Galeri: 0216 622 71 01
Web : www.aquacity2010.com.tr

Bilgi İçin:

Sinpaş GYO

Barış Ekinci 216 466 57 65–66 baris.ekinci@sinpaqgyo.com.tr
Songül Orhan 216 466 57 65–66 songul.orhan@sinpasgyo.com.tr

Team İletişim ve Danışmanlık
Nuray Büyükbas 0212 270 50 42–43 nuray.buyukbas@teamiletisim.com

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]