Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Galatasaray Medical Park Voleybol Takımı, basına tanıtıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

İSTANBUL(CİHAN)- Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, yeni sezon öncesi anlaştığı sporcular ve sponsorlu ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı.

Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray Medical Park bayan voleybol takımı sporcuları, Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta katıldı.

Polat: Gelecek Yıl Şampiyonlar Ligi’nde Oynayacak Bir Ekip Oluşturacağız

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol takımı olarak bu sezon oldukça iddialı olacaklarını dile getiren Başkan Polat, “Yeni sezonda geçtiğimiz dönemlerden daha iyi neticeler almak için çalışmaları yürütüyoruz. Uzun zamandan beri Medical Park Gurubu ile iyi bir çalışmamız var bize sponsor oldular. Yeni sezonun başlamasına daha var biz kadromuzu güçlendirmeye çalışmalarına devam ediyoruz. Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir ekip oluşturacağız” diye konuştu.

Voleybol ve basketbola yatırımlarının süreceğini ifade eden Başkan Polat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ocak ayı içinde Türk Telekom Arena bitecek. Futbolun ihtiyacını karşılayacağız. Ancak voleybol ve basketbola da yatırımlarımız olacak. Gerekli müsadeler alındıktan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri’nin içinde voleybol salonun inşaatına başlayacağız. ”

Öte yandan Türkiye’de sponsorluk yapan bir grubun diğer takımlara da sponsor olmak zorunda hissetiklerini ancak bunun böyle olmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Polat, “Bir grup Galatasaray’a sponsor olunca hemen Fenerbahçe ve Beşiktaş’a da sponsor olması gerekiyor gibi bir zorunluluk varmış gibi hava estiriliyor. Bu tabunun kalkması gerekiyor. Şirketler sanki büyük bir takıma sponsor olunca diğer takımların taraftarlarından tepki alırım diye korkuyorlar. Bundan bir an önce kurtulunması lazım.” dedi.

Takım kaptanı Arzu Göllü de gelecek yıl Medical Park ile birlikte büyük hedefler başarmak istediklerini vurgulayarak, “Hedefi olan bir takım oluşturuldu. Avrupa Kupaları’nda final oynamayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta da Türkiye’de spora büyük yatırım yapan gruplar arasında yer aldıklarını söyledi. Usta, “Biz Galatasaray Kulubü ile bir iş birliği yaptık. Bunun yanı sıra bazı kulüplere de isim sponsoru olduk. Ancak amatör spor kulüplerine destek olunca onlar daha başarılı oluyor ve sizin isminiz de onlarla beraber büyüyor. Biz bu sponsorluk olayına kısa vadede bakmıyoruz. Uzun süreli bir işbirliği içindeyiz. Sopara sağlık grubu olarak en büyük yatırım yapan biziz.” şeklinde konuştu.

Basın toplantısının bitiminde Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı’nın oyuncularından Brezilyalı Erika Kelly Coimra, Sirbistanlı Vesna Citakovic, yerli sporcular Arzu Göllü, Seda Uslu, Merve Dalbeler, Funda Bilgi ve Gamze Alikaya basın mensuplarına poz verdi.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]