Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Güler Osmanlı Mutfağı’nda Ramazan Keyfi..!

Yayınlanma:
ABONE OL

Güler Osmanlı Mutfağı asırlar boyu süren Ramazan ayının saray sofrası geleneğini tüm özellikleriyle günümüze taşıyor.

Güler Osmanlı Mutfağı , Osmanlı Mutfağı’nın kaybolmaya yüz tutan şerbet kültürünü yaşatmaya çalışmaktadır.Güler Osmanlı Mutfağı   Demirhindi Şerbeti’ni Türkiye’de 365 gün sunan nadir mekanlardan biridir.

Osmanlı Mutfağı Türkiye’nin neresinde olursanız olun sipariş edeceğiniz şerbet çeşitlerini  kargo ile sizlere ulaştırabiliyor. İster bir şişe isterseniz yüzlerce litre sipariş edebiliyorsunuz.

Güler Osmanlı Mutfağı’nın sahibi Ali Güler mutfağı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Dünyaya ün salan mutfağımızda yer alan lezzetleri aslına sadık kalarak hazırlıyoruz. Osmanlı sofrasını konuklarımza sunarak tarihi yaşatıyoruz” dedi. Güler Osmanlı Mutfağı olarak 720’nin üzerinde Osmanlı ve Türk mutfağından Çorba, Yemek, Zeytinyağlı ve Tatlı çeşitleri sunuyoruz. Güler yüzlü bir ifadeyle her gün bir birinden farklı 25 çeşit şeffaf mutfağımızda misafirlerimizin damak tadına sunuyoruz. ‘’.dedi.

Siz İsteyin Biz Yapalım Özel Yemek Siparişleri

Canınız ne isterse iki gün önceden haber vermeniz yeterli… Misafirlerinizi, ister Osmanlı Mutfağında ağırlayın, ister evinizde. Siz, ne ikram etmek istediğinize karar verin yeter.

İkramınızın zenginliğini ve miktarını siz belirleyeceksiniz. Bunun için Ekstra bir ücret ödemeyeceksiniz. Hatta yaptığınız seçimlerle Güler Osmanlı Mutfağı’nın o günkü mönüsünü siz belirlemiş olacaksınız.

Güler Osmanlı Mutfağı Ramazan Menüleri

Sultan Sofrası

İftariyelik (8 çeşit)

Soran Yemez Çorbası

Osmanlı Tabağı (7 çeşit)

Osmanlı Salatası

Padişah Tatlısı

Demirhindi Şerbeti

Su

Çay    39.00. TL

Şehzade Sofrası

İftariyelik (8 çeşit)

Soran Yemez Çorbası

Osmanlı Tabağı (5 çeşit)

Mevsim Salatası (özel sos eşliğinde)

Saray Sütlacı

Sikencebin Şerbeti

Su

Çay    35.00. TL

Kerime Sofrası

İftariyelik (8 çeşit)

Soran Yemez Çorbası

Osmanlı Tabağı  “Zeytinyağlı veya Sebze Yemekleri “ (5 çeşit)

Akdeniz Yeşillikleri Özel Sos Eşliğinde

Aşüre veya Zerde

Kastamonu Eğşisi

Su

Çay    32.00. TL

Güler Osmanlı Mutfağı Firmalara, İftar, Sahur, Mevlüt, Düğün, Nişan ve Toplantılara toplu olarak yemek hizmeti vermektedir.

Bilgi İçin;

0216 348 22 45 veya 0216 336 82 76 numaralarını arayabilirsiniz..

Adres: Hasanpaşa Cad No 74 Kadıköy-İstanbul

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]