Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

“Dumankaya Mobil” İstanbul Yollarında

Yayınlanma:
ABONE OL
“Dumankaya Mobil” İstanbul Yollarında

30 Eylül’de Çırağan Sarayı’ndan yola çıkan Dumankaya Mobil bir ay süreyle İstanbul’un birçok noktasında Dumankaya İnşaat’ın yenilikçi uygulamaları ve projelerinin tanıtımını yapacak.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, yeni konsept aracı Dumankaya Mobil’i Çırağan Sarayı’nda 30 Eylül’de düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıttı. Dumankaya Mobil, 1 Ekim – 1 Kasım tarihleri arasında İstanbul’un farklı birçok noktasını gezerek Dumankaya’nın yenilikçi uygulamaları ve projelerini tanıtacak.

Toplantıda Dumankaya İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Ufuk Kayador’un gerçekleştirdiği Dumankaya Mobil sunumunun ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyeleri Ali ve Uğur Dumankaya, Dumankaya Mobil ile sektörde bir ilki gerçekleştireceklerini ve rekabeti farklı bir zemine taşıyacaklarını belirttiler.

“Dumankaya Mobil, konut sektöründeki rekabeti farklı bir zemine taşıyacak”

dumankaya

Dumankaya Mobil ile ilgili görüşlerini bildiren Uğur Dumankaya, “Benimsediğimiz en önemli değerlerin başında yenilikçilik geliyor, dolayısıyla kendimizi sadece konut geliştirme alanında değil bütün faaliyetlerimizde yenilikçi ve öncü olarak konumlamak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu sebeple iletişim ve pazarlama alanında daha önce denenmemiş yeni yaklaşımları sektörümüze kazandırma çabası içerisindeyiz. Dumankaya Mobil de bu düşünceden hareketle geliştirilmiş ve sektördeki rekabeti farklı bir zemine taşıyacak yenilikçi bir uygulama olacak. Dumankaya Mobil ile birlikte tüm İstanbul’u dolaşarak Dumankaya’nın yenilikçi yüzünü ve bu felsefeyle geliştirmiş olduğu projeleri tüketiciye daha yakından tanıtmak istiyoruz” dedi.

Ali Dumankaya ise, “Gerek projelerimiz gerekse de satış sonrası hizmetlerimiz anlamında çok ciddi bir teknolojik yatırımımız söz konusu. Sadece konut değil konutun yanında birçok önemli hizmeti de beraberinde müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Bu sebeple Dumankaya Mobil, müşterilerimize ulaşarak bu yenilikleri onlarla paylaşabileceğimiz en uygun ve etkili platformların başında geldiğini belirtti.

1 Ay boyunca İstanbul’u dolaşacak Dumankaya Mobil en son teknolojiyle donatıldı

Dumankaya’nın yenilikçi yüzünü yansıtan ve farklı tasarımıyla dikkat çeken Dumankaya Mobil, bir ay sürecek İstanbul turu boyunca Taksim Meydanı, Cevahir Alışveriş Merkezi, Beşiktaş Meydanı, CeBIT Bilişim Fuarı, Ataşehir Meydanı, Caddebostan Sahil Yolu, Kanyon, Optimum ve İçerenköy Carrefour AVM’leri bölgelerinde bulunarak Dumankaya projelerinin ve yenilikçi yaklaşımlarının tanıtımını gerçekleştirecek.

Dumankaya İKON ve Dumankaya Vizyon projelerinin de tanıtımının yapılacağı Dumankaya Mobil son teknoloji kullanılarak tasarlandı. Geniş ve şık dekore edilmiş Dumankaya Mobil’de dokunmatik ekran TV ve laptop’lar ile proje ve hizmetlerin tanıtımı gerçekleştirilecek. Aracın üst katında ise ziyaretçilere çay, kahve ikramı yapılacak bir de teras yer alıyor.

Dumankaya İnşaat

1963 yılında İbrahim ve Halit Dumankaya kardeşler tarafından kurulan ve ‘’Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonuyla yola çıkan Dumankaya Grubu bugün başta inşaat sektörü olmak üzere yapı malzemeleri pazarlamasından otomotive, sigortacılıktan PVC kapı ve pencere sistemleri üretimine pek çok alanda hizmetler veren bir şirketler topluluğuna dönüşmüştür.

Yarım asırlık tecrübesiyle güçlü işbirlikleri, nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımıyla olağanüstü projelere imza atan Dumankaya İnşaat, Türkiye’nin en çok tercih edilen 5 yaşam alanı geliştirici şirketinden birisi olma özelliğinin sorumluluğuyla kalitesinden asla ödün vermiyor.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]