Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

SARIGÜL, İstanbul’u Salladı

Yayınlanma:
ABONE OL
SARIGÜL, İstanbul’u Salladı

Hedef-İstanbul-Türkiye Değişim Hareketi ilk gövde gösterisini İstanbul’da gerçekleştirdi. Zeytinburnu A.İpekçi, spor salonunda gerçekleştirilen Türkiye Değişim Hareketi toplantısına gelen partililer ve vatandaşlar salona sığmadı. Yaklaşık 25 bin kişinin izlediği belirtilen toplantıya Türkiye Değişim Hareketi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Genel Sekreter Hasan Aydın, Türkiye Değişim Hareketi Kurucular Kurulu üyesi Ümit Özerol, Değişim Hareketi üst düzey yetkilileri, Türkiye Değişim Hareketi İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş, 39 ilçe Başkanı, Gençlik Kolları, kadın kolları, partileler ve Sarıgül, hayranları katıldı.
sarigulll22mittign
İZDİHAM YAŞANDI
Sabahın erken saatlerinde Apti İpekçi Spor Salonuna gelen vatandaşlar salonun giriş kapılarında çok büyük izdiham meydana getirdiler. Özellikle bayanların ve gençlerin çokluğu dikkat çekerken türbanlı ve çarşaflı kadınların da Mustafa Sarıgül’e destek verdikleri görüldü.
Binlerce insanın içeride yer kalmaması sonuncunda salon dışında kalması toplantının amacına ulaştığı kaydedildi.
Ellerinde Türk Bayrakları ve Sarı flamalarla akın akın A.İpekçi spor salonuna gelen vatandaşlar salon önünde yöresel oyunlar oynadılar, Halay çektiler.
ORGANİZASYON TAM NOT ALDI
17 bin insan alma kapasiteli spor salonu günler öncesi süslenerek muhteşem güne hazırlandı. Salonun orta yerine kurulan iki platformun biri Basın mensuplarına ve canlı yayın yapan Televizyon Kameralarına tahsis edildi.
Diğer platform’da Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül’ün tarihi konuşmasını yapacağı kürsüye dönüştürüldü. Organizasyon Komitesi, Gençlik Kolları ve Özel Güvenlik elemanlarının görev yaptığı organizasyonda hiçbir aksaklık görülmedi. Görevliler özellikle basın mensuplarına her konuda yardımcı oldular ilgi gösterdiler.
YER YERİNDEN OYNADI
Startın verildiği salona seçim otobüsü ile gelen Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül’ün otobüsü İl Başkanlığı’ndan salona ancak iki saatte gelebildi. Seçim otobüsünden halkı selamlayan Sarıgül’e vatandaşlar yol boyunca alkışlarla destek verdiği görüldü.
Saat 12.30’da çalışma startının verildiği salona güçlükle girebilen Sarıgül, salon girişinden itibaren salonu hınca hınç dolduran partilileri ve vatandaşları selamladı. Ellerindeki Türk Bayraklarını ve sarı renkteki flamalarla salonu adeta bir çiçek bahçesine çeviren partililer ve vatandaşlar “Sarıgül, Başbakan, Ankara seni bekliyor”şeklinde tezahürat yaptılar. Bu arada hiçbir pankartın açılmaması için sunucu sık sık uyarıda bulundu.
İstiklal Marşımızın okunmasından sonra ilk konuşmayı Türkiye Değişim Hareketi İstanbul İl Başkanı Mehmet Ali Oğuş, yaptı.
Daha sonra tarihi konuşmasını yalpak üzere Platformun üzerinde korulan kürsüye davet edilen Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül, alkış tufanı ve konfeti yağmuru altında platforma çıktı.
Çocukluk, gençlik ve öğrencilik yıllarının ekonomik sıkıntılar içersinde geçtiğini hatırlatan Sarıgül, “ Ben, bugün hasta olduğu için buraya gelemeyen Şoför Hakkı babanın oğluyum. Oğlu olmaktan da her zaman gurur duydum”şeklinde ki konuşması salonda bulunanlar tarafından coşkuyla alkışlandı.

İKTİDARA ADIM ADIM YAKLAŞIYORUZ

Sarıgül’ün konuşması “Başbakan Sarıgül,” sloganları ile sık sık kesildi. Kendisine tezahürat yapanları sağ elini havaya kaldırarak selamlayan Sarıgül, AK Partiyi ve CHP’yi sert bir dille eleştirerek adeta topa tuttu. Sarıgül ,”Zorluklara beraberce göğüs gereceğiz, germek zorundayız. Taşlı ve dikenli bir yolda ilerleyeceğiz. Ferhat misali dağları ve kayaları dele dele hedefimize ulaşacağız, ulaşmak zorundayız. Şu güzelim ülkenin durumuna bir bakın. Ülke adeta yangın yerine döndü. Gençler her türlü ilgiden yoksun. Üniversite mezunu gençlerimiz işsiz. AK Partisine oy verenler seçimden sonra”Ben pişmanım”diyor. Diyorlar ki, ”Elim kırılsaydı da oy vermeseydim” Size bu salondan bir müjde vermek istiyorum. İktidara adım adım yaklaşıyoruz. Sevgili arkadaşlarım, sevgili yurttaşlarım. Şu anda siyaset yeni bir anlayış, yeni bir enerji ve yeni bir lider arıyor”şeklindeki konuşması ayakta alkışlandı.

BÜTÜNLEŞMEYİ SAĞLAYACAĞIZ

Sarıgül, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Halkımız güvenle oy verecekleri partiyi arıyorlar. Çünki yeni bir siyasi anlayışı gerçekleştirmek üzere bekliyorlar. Hiç şüpep yok ki halkımızın beklediği değişimi ancak ve ancak yeni bir siyasi oluşumla gerçekleştirebilirsiniz. Bu siyasal Değişim topluma ulusal uzlaşmayı gerçekleştirecektir. Halkımızın geleceğe umutla bakmasını sağlamalıdır. Ayrışma yerine bütünleşmeyi getirmelidir. İşte beklenilen bu bütünleşmeyi Türkiye Değişim Hareketi sağlayacaktır. Bu siyasal yol, sevgi yolu olmalıdır. Bu siyasi anlayış İnançlara saygılı olmayı, adaleti, dayanışmayı ve bütünleşmeyi sizlerle birlikte, halkımızla birlikte sağlayacağız.

Değerli kardeşlerim buna yapacak olan tek güç Türkiye Değişim Hareketi’dir. Bunu yapacak olan TEK GÜÇ sizlersiniz” dedi.

Sarıgül, yoğun sevgi gösterileri ve alkışlar eşliğinde konuşmasını yaptığı platformdan indi ve seçim otobüsü ile toplantının yapıldığı salondan ayrıldı.

Haber: Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Belediye
06 Nisan 2024
Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen mazbatasını aldıktan sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Törende görevini güvenli ellerden teslim aldığını vurgulayan Başkan Özmen, “Benim size çok özel bir teşekkürüm var, bu süreç başladığından beri çok güzel, barış içerisinde, saygı içerisinde, çok huzurlu, çok medeni bir süreç oldu. Bundan sonra da böyle olacağından […]

Ataşehir
06 Nisan 2024
Ataşehir’de yeni belediye başkanı Onursal Adıgüzel göreve başladı..

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde, Ataşehirli seçmenlerin yüzde 56.39 oranında oyunu alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediyesi’nin yeni Başkanı oldu. 2009 yılında kurulan ilçenin 4. dönem Belediye Başkanı olarak görevini yapacak olan Onursal Adıgüzel, Ataşehir’deki seçimi en yakın rakibinden 52 bin 722 oy fazla alarak kazandı. 139 bin 009 oy alarak […]