Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Taft ile kendi saç stilini yarat yarışmasına katıl, muhteşem hediyeler kazan…

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye’nin bir numaralı saç şekillendirici ürün markası Taft’tan saç konusunda yaratıcılıklarına güvenenler için muhteşem bir yarışma… Şimdi Taft ile kendi tarzınızı tamamlayacak saç stilinizi yaratın, harika hediyeler kazanın. 

Saçlarınıza özen gösteriyorsunuz, dikkat çekip karşınızdakini etkilemek istiyorsunuz. Peki onlarla muhteşem hediyeler kazanma fırsatına ne dersiniz? O zaman vakit kaybetmeden, Taft saç jölesi, spreyi ya da köpüğü ile saçlarınıza tarzınızı tamamlayacak en uygun şekli verin, kendi tarzınızı yaratın, fotoğrafını www.verytaft.com adresine gönderin. En çok puanı toplayın ve muhteşem hediyeler kazanma  fırsatı yakalayın…

Saçlarınızla tarz yaratın, hediyeler kazanın…

Dünyaca ünlü saç uzmanı Schwarzkopf’un lider saç şekillendirici markası Taft’ın sıra dışı yarışması şimdi sizi bekliyor. “Taft ile Saç Stilini Yarat Yarışması“na katılabilmek için, kendi tarzınıza uygun bir Taft ürünü ile yarattığınız saç stilinin fotoğrafını çekip www.verytaft.com adresine göndermeniz yeterli. Oy kullananlar, size oy verdikçe topladığınız puanlar sizi hediyelere yaklaştıracak. Ayrıca Facebook, Twitter ya da e-posta kanallarında, kendi gönderdiğiniz saç stil fotoğraflarını paylaşarak da oy toplama şansınızı artırabilirsiniz.

Yarışma heyecanına hazır mısın?

Birbirinden değerli hediyelerin kazananları beklediği Taft ile Saç Stilini Yarat Yarışması 15 Mayıs’ta başladı. Ancak katılmak için geç kalmış değilsiniz. Siz de fotoğrafınızı göndererek bu heyecana ortak olabilirsiniz. Yarışmanın 1.si Iphone 3G, 2.si Nintendo Wii Oyun Konsolu, 3.sü ise Sony Dijital Kamera kazanıyor. Sürprizler bununla da bitmiyor. Ayrıca 100 kişi ile birlikte, stillere oy veren her 100. kişi de Taft Hediye Paketi kazanma şansı yakalıyor. Taft kendi seçeceği stile de Taft Özel Ödülü verecek. Yarışma 10 Temmuz tarihinde sona erecek.

 

6 farklı kategoride katılım şansı…

Taft ile Saç Stilini Yarat Yarışması’na 6 farklı kategoride katılabilirsiniz. Saçlarınızı bu kategorilere uygun olarak istediğiniz Taft ürünü ile şekillendirebilirsiniz. İşte kategoriler: 

 

 

Orijinal

Hoşunuza giden şeyleri nerede bulsanız alıyor musunuz? Moda ile pek aranız yok mu? Kendi stilinizi yaratıp, ne giyerseniz giyin kendine yakıştırıyor musunuz? Bilim kurgudan hoşlanıyor, tatil planı yapmadan, şehirdeki festivalleri mi takip ediyorsunuz? Gitar çalar mısınız ya da fotoğraf makineniz sürekli yanınızda mı? Yarışmaya, sizin yaşam tarzınıza uygun, orijinal saç modelinizle katılın…

Doğal

Enerji dolu ve hareketli misiniz? Sadelikten hoşlanıyor iddialı şeylerden uzak mı duruyorsunuz? Enstrümantal müzik dinliyor, yağmurda yürümeye bayılıyor, paten yapıyor, romantik filmleri mi seviyorsunuz? O zaman saçlarınıza en doğal şekli vererek puan toplayabilirsiniz.

Şık

Girdiğiniz her ortamda fark ediliyor musunuz? Nereden giyindiğinizi herkes merak eder mi? Meraklı bakışlara alışık mısınız? Aksesuarlara önem verir misiniz? Yaptığınız her işte detaycı mısınız? Klasik romanlara bayılıyor, romantik filmleri kaçırmıyor, Fransızca şarkılar mı dinliyorsunuz? Cevabınız evetse siz yarışmaya bu kategoride katılmalısınız.

Alternatif

Hareketli ve sabırsız, hayatla çok fazla derdi olmayan, özgür ruhlu, renkli ve eğlenceli misiniz? Kaykay kullanır, çizgi roman okur, çadırınızla müzik festivallerini takip eder, sırt çantanızdan ayrılmaz, pop-punk ya da ska mı dinlersiniz? Alternatif saç modellerinizle yarışmaya renk katın.

Trendy

Kendiniz ve zevkleriniz için mi zaman harcıyorsunuz? Daima bakımlı mısınız? Trendleri takip ediyor, en moda mp3 player’ın tüm özelliklerini biliyor, telefonunuz olmadan hiçbir yere adımınızı atmıyor musunuz? Şehirdeki en popüler mekanların daimi müşterisi misiniz? O halde saçlarınızla da trend yaratarak ödülleri toplayabilirsiniz.

Karizmatik

Nerede nasıl davranmanız gerektiğini çok iyi biliyor, ardında aklı soru işaretleri ile dolu bir hayran kitlesi mi bırakıyorsunuz? Ne giyerseniz yakışıyor mu?  Kendinize özgü ve beğenilen bir konuşma tarzınız mı var? Karizmatik saçlarınızla yarışmanın birincisi olmak sizin elinizde.

 

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]