Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Yaşlılık Lekesi Tedavisi ile En İyi Cilt Gençleştirme Yöntemi!

Yayınlanma:
ABONE OL

Yaşlılıkta sadece saç beyazlaması ve kırışıklıklar değil, aynı zamanda yüzde ve vücutta yaşlılık lekeleri ortaya çıkmaya başlar. Beyaz saç ve kırışıklıklarla başa çıkma yöntemleri hemen hemen herkes tarafından bilinmektedir. Ancak aynı durum ne yazık ki yaşlılık lekeleri için geçerli değildir.

 Yaşlılık Lekeleri Tedavisi

 Bir insan yaşlılık lekeleri bulduğunda ne yapmalı? Hande Ulusal cevap verdi: İlk adım bir doktora danışmaktır! İlk olarak, doktor cildi muayene edecek ve tanıyı onaylayacak veya reddedecektir. İkincisi, doktor size yüzdeki yaşlılık lekeleri, onlardan nasıl kurtulacağınız ve prosedüre nasıl hazırlanacağınızdan bahsedecektir. Cilt gençleştirme yöntemleri 2018 hakkında bilgi veren Hande Ulusal en popülerlerinden ve yöntemlerin dezavantajlarından bahsetti.

 Yaşlılık Lekelerine Karşı En Popüler Yöntemler

 Kriyoterapi

 Yaşlılık lekelerine sıvı azotun uygulanmasıdır. Bu uygulama sonucunda keratoma dokuları ölmekte ve lekeler yok olmaktadır.

 Yöntemin dezavantajı: Etki derinliğini kontrol etmek zordur. Bu nedenle, tekrarlanan bir prosedür gereklidir veya sağlıklı dokular etkilenebilir.

 Cerrahi yöntem

 Bu prosedür neşter yardımı ile anestezi altında yapılır.

 Dezavantaj: Eksizyon bölgesinde yüksek skar veya iz oluşma olasılığı.

 Elektrokoagülasyon

 Yaşlılık lekeleri, yüksek frekanslı elektrik akımına maruz bırakılarak giderilir.

 Dezavantaj: Yara izi oluşabilir.

 Radyo dalgaları

 Adından da anlaşılacağı gibi, keratomalar belirli bir frekanstaki radyo dalgaları kullanılarak kaldırılır.

 Dezavantaj: Radyo dalgaları büyük neoplazmaların giderilmesi için uygun değildir.

 Kimyasal Yöntem

 Bu yöntemde neoplazm dokularının ölmesi için keratomlar agresif maddelerle etkiye sokulmaktadır.

 Dezavantajları: leke tedavisi yaptıranlar Olası alerjik reaksiyon, nüks riski, yara izleri ve skar ile karşı karşıyadır. Ayrıca, tüm keratomalar işlenemez (boyuta bağlı olarak).

 Lazer

 Neoplazm dokularının lazer ile tabaka tabaka buharlaştırılması.

 Dezavantaj: Yoktur.

 Yaşlılık Lekelerine Karşı En İyi Yöntem Nedir?

 Günümüzde en modern yöntemlerden biri lazerdir. Yüzdeki yaşlılık lekelerinden nasıl kurtulacağına karar verirken birçok hasta giderek daha fazla lazer prosedürünü seçmektedir.

 İlk olarak, lazer izleri ve skar bırakmaz. İkincisi, prosedüre rahatsızlık eşlik etmez. Üçüncüsü, lazer ışını sağlıklı teni etkilemeden sadece leke dokusunu etkiler.

 Dördüncüsü, lazer tedavisinden sonra nüksetme riski yoktur. Üstelik diğer cilt gençleştirme fiyatları ile karşılaştırıldığında fiyat- etki açısından çok uygundur.

 Ek olarak lazer tedavisinden için eller, yüz veya vücudun diğer kısımlarındaki yaşlılık lekelerinden kurtulmadan önce uzun bir hazırlığa gerek yoktur. Prosedüre ciddi kısıtlamaların eşlik ettiği uzun bir iyileşme süresi de yoktur.

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]