Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

“Bayram Alışveriş Günleri” 27 Ağustos-08 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde…

Yayınlanma:
ABONE OL

CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Bayram Alışveriş Günleri’ne katılan firmalar, 13 gün boyunca binlerce kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda  tüketicilerle doğrudan buluşma imkanı bulacaklar. Bayram nedeniyle düzenledikleri özel kampanyaları daha fazla kişiye sunma imkanı da verecek olan fuar, sezon sonunda  herkes için karlı bir alışveriş ortamı sağlayacak.

İslam dünyası için en önemli günlerden olan Ramazan Bayramı öncesi, herkes bayram alışverişine çıkar, eksiklerini tamamlar, hediyelerini alır. Özellikle çocuklara alınan bayramlıklar büyük sevinç yaratır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da her keseye ve her ihtiyaca uygun alışverişin merkezi yine CNR Expo Fuar Merkezi olacak.

İşte Fırsat

“Bayram Alışveriş Günleri”nde özellikle 2009 global ekonomik dalgalanmanın etkilerini hisseden üreticilerin stoklarını eritmesine yönelik çözüm sunuluyor. Şekerleme ve bayramlık çikolata çeşitlerinin de satışa sunulacağı “Bayram Alışveriş Günleri” nakit sıkıntısını, stok sorununu ve piyasadaki satış durgunluğunu aşmak isteyen firmalara önemli avantaj sağlıyor. Organizasyon süresince katılımcı firmaların yapacağı indirimler de adeta alışveriş rüzgarı estirecek.

 

En Ekonomik Alışveriş

Yüzlerce firmanın katıldığı alışverişin bu en büyük organizasyonu; “Bayram Alışveriş Günleri” 27 Ağustos – 08 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.

13 gün sürecek ve 2 hafta sonunu kapsayacak olan organizasyona; kapsamlı içeriği, ekonomik seçenekleri ve geçmiş yıllarda oluşturulmuş köklü imajı sayesinde yoğun ziyaretçi olması bekleniyor.

Gıdadan ev tekstiline, elektrikli ev aletlerinden, saat, oyuncak, kozmetik ve hazır giyim ürünlerine kadar çok geniş bir ürün grubunun yer alacağı organizasyon, ziyaretçilerin bütün ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Giriş Ücretsiz

Ulaşım ise İstanbul’un her noktasından çok kolay.  Metro’nun yanı sıra İETT otobüsleriyle de CNR Expo Fuar Merkezi’ndeki “Bayram Alışveriş Günleri”ni ziyaret etmek mümkün. Ziyaretçiler 13 gün boyunca sabah 11.00’den akşam 23.30’a kadar giriş ücreti ödemeden alışverişlerini rahatlıkla yapabilecekler.

300 firmanın katılımının beklendiği organizasyonun katılımcı ürün grupları da şunlardan oluşuyor: Bay – bayan iç çamaşırı, bay – bayan çorap, bay – bayan hazır giyim, çocuk hazır giyim, çocuk iç çamaşır ve çorap, ev tekstili, züccaciye, hobi malzemeleri, parfümeri ve kozmetik, bijuteri, hediyelik eşya, çikolata ve şekerleme, bay bayan ayakkabı, çocuk ayakkabı, deri aksesuarlar (çanta, kemer, cüzdan), elektrikli küçük ev aletleri.

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]