Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Guava Plus Serum ile Gebelik Problemlerine Son

Yayınlanma:
ABONE OL

Guava plus serum gebelik konusunda problemler yaşayan kadınlar için üretilmiş bir üründür. Ürünün içerisinde tamamen doğal ve bitkisel karışımlar yer almaktadır. Herhangi bir kimyasal madde içermemektedir ve destekleyici gıda takviyesi olarak satılmaktadır.

Her kadının çocuk sahibi olma gibi hayalleri vardır. Annelik duygusu bilindiği üzere en kutsal duygulardan bir tanesi. Ancak yumurta kalitesinin düşük seviyede olması ve yumurta sayısının az olması hamile kalma konusunda problemlere yol açabiliyor ve bu kutsal duygudan mahrum kalan bir çok kadın var. Herkes bu duyguyu tatsın diye guava plus ürünü piyasaya sürüldü.

Ürünün bir kutusunun içerisinde 15 adet serum bulunmakta ve bir haftalık bir kullanım sağlamakta. Bir haftalık kullanım da maalesef kesin bir sonuç almak mümkün gözükmüyor. Test yaptırmaya gidildiğinde yumurta kalitesinde artış gözlemleniyor ancak yeterli seviyelere ulaşılamıyor. Bu nedenle en az 3 kutu kullanım, hatta mümkünse 6 kutu kullanımı öneriliyor.

Guavaplussatis.com internet sitesinde orijinal guava plus serum ürününü kampanyalı fiyatlarla satın alma imkanınız bulunuyor. Şu sıralarda 2 kutu siparişlere 1 kutu, 4 kutu siparişlerde de 2 kutu hediye bulunuyor. Aynı zamanda 100 TL üzerinde sipariş verenlerden kargo ücreti de alınmıyor. Eğer siz de gebelik ihtimalinizi arttırmak istiyorsanız 3 aylık düzenli kullanım gerektiren bu ürünü kampanyalı fiyatlardan satın alabilirsiniz.

Hamilelik konusunda her yolu denemiş ve yine de sonuç alamamış olabilirsiniz. Guava serumu tüp bebek tedavisi uygulanırken hamile kalma oranını %87, normal süreçte hamile kalma oranını ise %75 gibi bir oranda arttırıyor. Eğer menopoz dönemine girmediyseniz hamile kalma şansınızı neredeyse 3 katına çıkarabiliyor.

Guava plus serum kullananlar yaklaşık 3 aylık kullanım sonrasında hamile kaldıklarını yaptıkları kullanıcı yorumlarında belirtiyorlar. Eşleriyle neredeyse boşanma noktasına gelmiş, sürekli kavga halinde olan anne adayları bu mucizevi serum sayesinde evliliklerini kurtardıklarını belirtiyorlar.

Ürünü kullanırken kesinlikle düzenli olunması gerektiği belirtiliyor. Eğer her gün düzenli bir şekilde kullanılmazsa guava plus serum faydasını göstermeyebiliyor. Bu nedenle her gün günde 2 defa aynı saatlerde olmak şartıyla ürünü kullanmanız gerektiğini unutmayın. Anne olmak için bu sorumluluğu almak gerekiyor. Bu kadar küçük bir fedakarlık annelik duygusu için oldukça basit gözüküyor.

İlgili Haberler

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü Sınırlar Arası Bağlantı Kurun Uluslararası seyahatlerde güçlü iletişim özelliklerine […]

Genel
12 Mart 2024
Ramazan ayında egzersiz yapılır mı?

Ramazan ayında egzersiz yapılır mı? Ramazan ayının, soğuk havalara denk gelmesi ve viral enfeksiyonlardaki artış hepimizin kapalı ortamlarda vakit geçirmesine neden oluyor. Bu durum ise düzenli egzersiz yapan vatandaşlarımızı düşündürüyor. Spor eğitmeni ve milli sporcu Yavuz Aktunç, ramazan ayında bilinçli beslenerek ve doğru egzersizler yaparak metabolizmanın dengesini bozmadan, kilo artışı veya kilo kaybının önüne geçerek […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]