Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Zafer Baysal ile Kozzy’ye dahil her şey….!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kozzy Alışveriş Merkezi ve Rönesans Alışveriş Merkezlerinin CEO su olan Zafer Baysal’la kısa ve hoş bir  söyleşi yaptık. Kozzy’nin faaliyetleri ve geleceği adına konuştuk.

Kadıköy Gazetesi :Kozzy’nin faaliyet alanlarını anlatır mısınız ?

Zafer Baysal :Kozzy Kozyatağı Alışveriş ve Kültür Merkezi binası Kadıköy yakasında E5 ile  Bağdat caddesi arasında çöldeki bir serap gibi insanların çat kapı gelebilecekleri yanı başında bulunan çok özellikli bir yer.Aynı zamanda alışveriş mağazaları,çocuklu bayanların çocuk oyun alanlarına bırakabilecekleri yerler,güzellik enstitüsünü de içinde bulunduran,400 kişilik duayen sanatçı Gazanfer Özcan sahnesini içinde barındıran bir yer.Ayrıca tiyatro arkasındaki Sofitosu nedeniyle opera ve bale gösterilerinin yapılacağı en son teknolojik özelliklere sahip bir salonumuz bulunuyor.9 salonlu Avşar sinema salonları galalara ve meşhur sinema sanatçılarına ev sahipliği yaparak ,Kadıköy sakinleri buluşma şanslarını yakalayacaklar.Yazarlarla imza günleri ve söyleşiler yakın zamanda yapılmaya başlanılacak.Burası benzer örneklere göre küçük ölçekli ama farklı bir konsepte sahip.Bir alışveriş merkezinden çok talep edilen markalara baktığımızda hepsini bulabilmek mümkün.Mango,Koton,İpekyol,Batik,Nine West gibi bayanların tercih ettikleri markaların yanı sıra teraslı ve restaurant cafeler de alışveriş öncesi veya sonrası ya da tiyatro öncesi keyifle oturup sohbet etmek isteyenler için alternatif bir sunumla karşınıza çıkıyor.Kadıköy bölgesi Kozyatağı otobüs durağına 200 metre yürüyüş mesafesi olup minibüs yoluna 5 dakika uzaklıkta olan Kozzy herkesin çok rahat ulaşabileceği bir yerde.En alt katında 1800 metre karelik 3M Migros’a sahip Kozzy 50 tane mağazayı bünyesinde barındırıyor.Kadıköy halkı için ayrıcalıklı olup,Kadıköy’ün kültür yaşantısına ciddi anlamda katkı katmayı ve destek vermeyi hedefliyor.

Kadıköy Gazetesi :Kozzy’ giden servis güzergahlarınız var mı ?Bununla ilgili sorun yaşıyor musunuz ?

Zafer Baysal:Güzergahlarımızı için çeşitli semtlerden gerçekleştirmek istedik.AVM konsepti gibi gözükse de büyük ölçekli yapısıyla çekim gücü oluşturuyor.Gerçek anlamda yatırımcının içine ruhunu koyup gerçekleştirmesi gereken yapılar.O semtin ailesinden bir parçası haline geliyorsunuz.Çalışanlar,mağaza çalışanları,valeleriyle geldiğimiz andan itibaren mahalle ve semt sakinlerinin adeta evlerine komşularına gitmiş kadar ayrıcalıklı özel ,saygın oluyorsunuz.Yaşam enerjisi yüksek bir yer olan Kozzy’e ilk girdiğiniz de sizi yasemin kokusu karşılıyor.Evinizin balkonundaki mandalinalar ,güneydeki evlerin teraslarını andıran balkonlar karşılıyor cafelerdeki sımsıcak ortamlarda.İstanbul’un gürültüsü uğultusu ruhlarının sükunet bulduğu kuş cıvıltılarının arasında hiçbir araç sesi duymaksızın keyifle vakit geçirebileceğiniz bir mekan.

Kadıköy Gazetesi :Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezinde özel günlere ve bayramlara özel aktiviteleriniz oluyor mu ?

Zafer Baysal :Ziyaretçilerimiz geldiğinde güne özel onları bekleyen hoş süprizler, caz konserleri,palyaço gösterilerimiz oluyor.Ayrıca kampanya olarak Duayen sanatçı Ali Poyrazoğlu’nun sahneye taşıdığı “Tanımadığım Adamlar “gösterisi 13 Haziran babalar gününe kadar Gazanfer Özcan sahnesinde tiyatro severlerle buluşacak.Ali Poyrazoğlu Aziz Nesin ‘in 3 eserinden ve kendi yazdığı güldürülerinden oluşan tiyatro gösterisini 150 TL alışveriş yapan herkes 1 bilet olarak kazanabilecek.Bu sebeple kültüre,sanata ,sanatçıya ,sanatsevere olan desteğimizi  ifade etmiş oluyoruz.Yine bu ay sonunda Tuncay Özinel ve Çiğdem Tunç ‘un birlikte sahneye koydukları “Sil Baştan “ oyunun biletleri tarafımızca satılarak alışveriş yapan değerli müşterilerimize hediye edilecek.Geldiklerinde kendilerini bir buçuk dakikada bir kahkahayla gülebilecekleri oyunda bulabilecekler.

Kadıköy Gazetesi :  Hangi sloganla yola çıkıyorsunuz ?

Zafer Baysal :’’Çat kapı alışveriş’’ sloganıyla yola çıkıyoruz.İnsanların rahat ve özgür bir ortamda alışveriş yapabileceği tüm olanakları sağlıyoruz.

Kadıköy Gazetesi : Hedef tek olarak Kozzy mi ? Zincir Mağazalarınız olacak mı ?

Zafer Baysal:Bu konsept diğer büyük alışveriş  merkezlerine kıyasla İstanbul’da çok fazla benzeri olmayan bir yer.Bu denli marka karmasına sahip , içinde tiyatro salonları olan planlanmış bir alışveriş merkezi daha yok.Biz bu konunun içindeyiz.Rönesans grubu olarak yurt içinde ve yurt dışında elliden fazla alışveriş merkezi açtık.Bunlardan faaliyet gösterenleri sayarsak,Ankara Optimum,Göztepe Optimum Outlet,Kozzy,Gaziantep Senkopark,Malatya’da Malatyapark,Gaziantep’te 200 yıllık bir geçmişe sahip yolun üzerinde olan Şirahan Park.Kozzy ve Şirahan gibi arsaları belediyeye ait olup,Yap-İşlet-Devret projesiyle yönetilmektedir.29 yıllık işletme sonunda belediyeye devredilecektir.Toplum için yapılan topluma mal olmuş projelerdir.Bu nedenle Kozyatağı ve Kadıköy sahiplerine bu projeyi sahiplenmelerini ve içindeki sevgi ,enerji dolu yaşamın tadını çıkarmalarını tavsiye ediyoruz.Krize rağmen toplumsal bilincimizle projeyi aksatmadan süresinden önce hizmete açtık.

Kadıköy Gazetesi : Kendi alanınızda rakipleriniz var mı ?

Zafer Baysal :Rönesans genelde kendisiyle rekabet ediyor.Müşterilerinin beklentileri ve istekleri doğrultusunda kendini geliştiriyor.Günlük ihtiyaçlarıyla zamana meydan okuyor.Mükemmel arayışımızı daha da yaygın bir şekilde sürdürerek devam ettiriyoruz.Ve her projemizde müşterilerimizin övgülerini,teşekkür mektuplarını almak bizi gerçek anlamda gururlandırıyor.Daha da başarılı olmak yolunda günde 18 ile 20 saat çalışarak ilerliyoruz.

Kadıköy Gazetesi :Müşterilerinizin isteklerini dile getirmek adına öneri ve dilek kutularınız var mı ?

Zafer Baysal:Danışmamızda müşterilerimizin dilek ve önerileri için her türlü özel dilek ,öneri ve şikayetlerini yazabilecekleri özel kağıtlar sunuyoruz.Ayrıca KozzyAVM.com web sitemizden de her daim bizlere ulaşabilir ,görüşlerini elektronik posta yoluyla iletebilirsiniz.

Kadıköy Gazetesi : Çok keyifli bir röportajdı,gazetemiz adına teşekkür ediyoruz.Sizin son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı ?

Zafer Baysal:Bu keyifli mekanı görmek üzere ,gazetenizin kıymetli okuyucuları Kozyatağı Bayar Caddesi Şakacı Sokak Baytur Konutlarının yanındaki Kozzy AVM ‘ye bekliyoruz.

                                                                                                                                                                    Rüya Meriçboyu

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]