Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Araç Kantarı Nedir? Araç Kantarı Fiyatları

Yayınlanma:
ABONE OL

Araç Kantarı Nedir? Araç Kantarı Fiyatları ile aradığınız soruların cevabını bu sayfada bulabileceksiniz.

Araç Kantarı Nedir? Araç Kantarı Fiyatları

Günümüz dünyasında hemen her alanda kolaylık sağlaması için birçok yenilik birçok gelişme bulunmaktadır. Teknolojik alanda ortaya çıkan gelişmeler, her açıdan kişilere ve işletmelere hem maddi fayda sağlamaktadır hem de zaman açıdan fayda sağlamaktadır. Bu gelişmelerden biri de araç kantarı diyebiliriz.

Ülkemizde lojistik sektörünün gelişmiş olduğunu söylememiz mümkündür. Özellikle karayolu taşımacılığı konusunda dünyada önemli bir yerimiz olduğunu söyleyebiliriz. Bunda en büyük nedeni karayollarımızın gelişmiş düzeyde olmasını neden olarak gösterebiliriz. Tabi diğer taraftan ise demiryolu, denizyolu gibi taşımacılığın maalesef henüz istenilen seviyeye gelmemesi, havayolu taşımacılığı için ülkemizin yeterli düzeyde olmaması veya her ilde havaalanı olmaması gibi etkenler sayılabilir.

Araç Kantarı Nedir?

Günümüz sanayisinde kullanılan mallar, o malların yüklenmesi, taşınması veya boşatılması gibi durumlar oldukça zorludur. Bunun yanı sıra karayollarında nakliyat işlerinde belirli kurallar vardır ve bu kurallara uyulması gerekmektedir. Mesela belli tonajın üstündeki araçlar için yasaklar ve cezalar vardır. Tabi bu tonajı tespit etmek zordur. Bunun için belirli bir cihaz ile tartım gerekir. Diğer taraftan da ürünü alan ve satan kişi net ağırlığı ister. Bunun için önce aracı boş, sonra dolu tartmak gerekir. Bunu yapan da araç kantarı veya taşıt kantarı olarak adlandırılan endüstriyel tartım cihazlarıdır.

Araç kantarı faaliyetine bir örnek vermek gerekirse, saman satıyorsunuz ve samanı alıp satarken kilo usülü çalışıyorsunuz. Bunun için önce aracınızı boş tartarsınız ve sonrasında saman yüklemesinin ardından dolu tartarak net ağırlığı belirler ve pozisyonunuzu ona göre alırsınız.

Araç Kantarı Özellikleri

Araç kantarı markalarına baktığımızda ülkemizde Baykon Araç Kantarı ön plana çıkmaktadır. Yüzde yüz tartım güvenilirliğinin yanı sıra yüksek performans ve teknolojik özellikleri ile dikkat çekmektedir. Uzun ömürlü olması nedeniyle kullanan işletme için bir avantaj sağlayan BaykonTaşıt Kantarı, 300 tona kadar çıkabilen tartım kapasitesi ile yüksek hassasiyetli analog veya dijital yük hücreleri kullanılarak Avrupa OIML standartları kriterlerine göre tasarlanmış orthotropic modüler yapı ile dizayn edilmektedir.

Baykon Araç Kantarı, kendi yazılımı ile gelmektedir. Windows tabanlı tartım ve kayıt güvenliğini ön planda tutan bir kamyon kantar yazılımı ile birlikte gelmektedir.

Baykon kalitesiyle tanışmak için acele edin.

İlgili Haberler

Çocuk
05 Nisan 2024
Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivalinde farklı ülkelerden çocuklar İstanbul’da olacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı (İBB Kültür) tarafından yine Türk ve dünya çocuklarının bir araya geleceği bir etkinlikle kutlanıyor! 19-25 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali, dünya genelinde 16 ülkeden çocuk halk dansları topluluğunu İstanbul’da ağırlayacak. Şehrin 11 farklı […]

Neden Güçlü İletişim Özelliklerine Sahip Bir Cep Telefonu Taşımalısınız?

Günümüzün birbirine bağlı dünyasında, uluslararası seyahatlerde iletişimi kolaylaştırmak için cep telefonlarının rolü önemlidir. Rahat bir tatil veya iş seyahati yaparken güçlü iletişim özelliklerine sahip bir cep telefonuna sahip olmak seyahat deneyiminizi önemli ölçüde artırabilir ve size birçok avantaj sağlayabilir. Uluslararası Seyahatlerde Gelişmiş Mobil İletişimin Kritik Rolü İLGİLİ HABER KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın Sınırlar Arası […]

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]