Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Bariyer Sistemleri ve Fiyatları

Yayınlanma:
ABONE OL

Kalabalık günümüz şehirlerinde yaşanan sorunlardan biri olan otopark sorunu günden güne artmakta ve bu sebeple özellikle merkezi bölgelerde boş kalan pek çok alan araç sürücüleri tarafından tabiri caizse işgal edilmektedir. Bu sebeple özellikle apartman içi veya site civarlarında yabancı kişilerin araç bırakmaları sebebiyle rahatsız olan konut sakinlerinin toplu kararı ile pek çok kez bariyer sistemleritercih edilmekte ve bu vesile ile bir nebze olsun yabancıların bu bölgelerde araç park etmelerini engellenmeye çalışılmaktadır.

Her ne kadar yeni nesil mimari yapılarda, apartman ve site alanlarında otopark alanlarının girişleri otomatik kapı kumandası sistemi ile kontrol edilse de yeni olmayan yapılar yavaş yavaş biraz önce dediğimiz ve benzeri hususlardan rahatsızlık duymaları sebebi ile geçiş sistemlerine başvurmaktadırlar.

Pek çok apartman veya site girişinde görebileceğinizbariyer sistemleri otomatik giriş çıkış yapılırken araca tanımlı olan manyetik cihazları aktif ederek, bariyerin açılmasını veya kapanmasını sağlıyor. Bu vesile ileapartman veya site otopark alanı içerisinde yetkisiz giriş ve çıkışlar engellenirken, haksız yere yer işgal etmek isteyenler sürücülerin de önüne geçilmiş oluyor.

Teknolojik gelişmelerin artması ile pek çok farklı markaya ait bariyer sistemleribulunsa da bunlar arasında en popüler olanlardan birisi olan nice wide bariyer sistemleri,sahip olduğu geniş teknik servis imkanı ileyaygın satış ve garantisi ile dikkatleri çeken markalar arasında yer alıyor. Dünya genelinpek çok farklı kullanım alanı olan markanın ürünlerinden sadece biri olan nice wide bariyer sistemi, biraz öncedeğindiğimiz gibi apartman veya site otopark alanları için kontrollü bir sistem kurmak isteyenlerin ilk tercihi olarak öne çıkıyor.

Markanın pek çok farklı ürününün kurulum, montaj ve teknik servis hizmetlerini yürüten Ekopark Otomasyon bu sektörde müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı ve profesyonel çözümler üretmeye devam ediyor. Sunduğu hızlı teknik servisi ile olası sorunları çabucak çözen firma bu alanda ihtiyaçlara cevap veriyor.

Bariyer sistemleri ve nice wide bariyer hakkında daha fazla bilgi almak için dilerseniz firmanın internet sayfasına göz atabilir ve iletişime geçebilirsiniz.

www.ekoparkotomasyon.net

İlgili Haberler

Büyükşehir
23 Mart 2024
İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi & Wagner” Gala Konser

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, “Giuseppe Verdi & Richard Wagner” Gala Konseri ile, 30 Mart 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi – Türk Telekom Opera Salonu’nda sanatseverle buluşuyor… İtalyan operasının babası olarak bilinen Giuseppe Verdi ve Alman opera literatürünün en büyük bestecisi olarak anılan Richard Wagner’in tezatlıkları ve ortak noktalarının buluştuğu konserde, bu iki bestecinin şan […]

Eğitim
14 Mart 2024
Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler

TEHLİKENİN EŞİĞİNDE BİR FOTOĞRAF Selfi Çekmenin Fiziki ve Sanal Tehlikeleri: Görünmeyen Riskler Günümüzde sosyal medyanın ve çevrimiçi platformların popülaritesiyle birlikte selfie çekmek, sadece bir eğlence aracı olmaktan çıkıp adeta bir yaşam tarzı haline geldi. Ancak, bu popüler eğilim sadece güzellik ve özgüvenle dolu pozlarla sınırlı değil; aynı zamanda fiziki ve sanal olarak bir dizi tehlike […]

Türkiye’nin En İyi Sanal Sunucu Sağlayıcıları: Size Uygun Olanı Bulun

Güvenilir ve hızlı bir sanal sunucu (VPS) çözümüne mi ihtiyacınız var? Türkiye’de hizmet veren birçok harika sanal sunucu sağlayıcısı bulunmaktadır, ancak ihtiyaçlarınız için en uygun olanı seçmek zor olabilir. İster küçük bir işletmeyi yönetiyor olun, ister yüksek trafikli bir web sitesine ev sahipliği yapıyor olun, dikkate alınması gereken birçok önemli faktör vardır. Bu blog yazısında, […]

KMSpico kullanarak Excel dünyasına dalın

Kimya dönem ödevi yazma yolculuğumun başında, derinlemesine veri analizi ve etkili sunum ihtiyacı ile karşı karşıya kaldım. Kimya bana her zaman karmaşık formüllerin ve reaksiyonların büyülere benzediği heyecan verici bir şey gibi geldi. Ancak konu veri işleme ve analiz olunca profesyonel bir asistan olmadan baş edemeyeceğimi fark ettim. Seçimim, yetenekleri hakkında çok hevesli eleştiriler duyduğum […]