Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Mutfak ustası Vanucci’den lezzet şenliği

Yayınlanma:
ABONE OL

Tasarım ve kalitesiyle fark yaratan Vanucci’nin düzenlediği Lezzet Şenliği’nin ilki Kalamış’ta, ikincisi ise Sahrayıcedid’te yapıldı. Katılımcıların lezzet ustası Semen Öner’le çeşit çeşit yemekler hazırladığı şenliklere, eğlenceli şovlar da renk kattı.

 

Şık tasarımlarıyla mutfaklara estetik, keyif ve huzur katan Vanucci, mutfakta harcanan zamanın değerini bilen herkesle bir arada keyifli zaman geçirmek amacıyla Vanucci Lezzet Şenliği’ni düzenledi.

 

Modüler mutfak ve banyo mobilyaları sektöründe seçkin bir yeri olan Vanucci tarafından ilki Kalamış’ta, ikincisi ise Sahrayıcedid’te gerçekleştirilen Lezzet Şenlikleri’nde, tarifleri ile tüm kadınların ilgi ve beğenisini toplayan Semen Öner katılımcılarla birlikte birbirinden lezzetli yemekler yaptı. Browni, buğdaylı meyve salatası, zeytinli ekmek, labneli kurabiye, otlu et ve mantar kurabiye gibi değişik tariflerin hazırlandığı şenlikte, katılımcılar dikkatle dinledikleri ve not ettikleri tarifleri Semen Öner’le birlikte uyguladılar.

 

Yemekle birlikte sürpriz şovların da yer aldığı şenliklerde, Cihat Can Dance Company tarafından sahnelenen Salsa gösterisi ve jonglör şov, Mısırlı Ahmet Kültür Sanat öğrencileri tarafından gerçekleştirilen darbuka şov büyük ilgi gördü.

Vanucci’den 2 kişilik Roma tatili

Bugün itibari ile Türkiye geneline yayılmış 19 satış noktası ile perakende mağazacılık yapan Vanucci, Mayıs ve Haziran ayları boyunca devam edecek olan Vanucci Lezzet Şenliği etkinliklerini İstanbul, İzmir, Adana, Aydın, Adıyaman, Ankara ve Gaziantep’teki Vanucci bayilerinde düzenlenmeye devam edecek. Vanucci, Lezzet Şenliği kapsamında ayrıca katılımcılara özgün yemek tariflerini paylaşarak Roma’da 2 kişilik harika bir tatil yapma fırsatı sunuyor.

Yarışmaya katılmak için bayilerde bulunan ya da www.vanucci-tr.com adresinde yer alan tarif formlarını doldurmak gerekiyor. Tariflerin seçkin bir jüri tarafından değerlendirileceği yarışmada, ilk elemeyi geçen 10 katılımcı tarifini pişirerek jüriye sunacak ve Roma’da iki kişilik hayal gibi bir tatil yapma şansını yakalayacak.

 

İlgili Haberler

Büyükşehir
26 Nisan 2024
Galataport İstanbul’a Avrupa Birliği’nden Ödül!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.   İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB Başkanı İmamoğlu, 23 Nisan’da Koltuğunu Ali Selim Metli’ye Devretti

BAŞKANI METLİ’DEN İLK TALİMATLAR: OKULLARA ÖĞRENCİ DOLAPLARI YAPILSIN, HER OKULDA YEMEKHANE OLSUN İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıldönümünde koltuğunu, ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Selim Metli’ye devretti. Başkan Metli’nin ilk talimatları, “Bütün okullarda öğrenci dolapları yapılmasını istiyorum. Çünkü, çantalarımızı taşımakta zorlanıyoruz. Bir de okullarımızda yemekhaneler olmasını istiyoruz. Bize […]

Belediye
26 Nisan 2024
İBB, 23 Nisan kutlamasını Üsküdar Meydanı’nda yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin farklı noktalarında gün boyu süren organizasyonlarla kutladı. Bu programların birçoğuna katılan ve 23 Nisan coşkusuna ortak olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bayramın finalini Üsküdar Meydanı’nı dolduran İstanbullularla birlikte yaptı. Eşi Dr. Dilek Kaya İmamoğlu’yla birlikte el ele sahneye çıkan İmamoğlu’na, 15 farklı ülkeden […]

Büyükşehir
26 Nisan 2024
7. İSTANBUL ÇOCUK VE GENÇLİK SANAT BİENALİ BAŞLADI

12 ülkeden 5.250 çocuk ve genç ‘umut’ için İstanbul’da buluşuyor   İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başladı. İki yılda bir düzenlenen bienalin bu yılki konsepti ‘Umut’ olarak belirlendi. Bienal kapsamında 5 bin 250 çocuk ve gencin 579 projesi bir ay boyunca İstanbul’un farklı merkezlerinde sergilenecek. 2010 yılından bu yana 31 ülkeden katılımın olduğu 7. İstanbul […]