Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

BBP’nin Şehit Lideri Yazıcıoğlu ile ilgili iftira dolu haberler için BBP Genel Merkezi bir açıklama yaptı

Yayınlanma:
ABONE OL

Bazı basın organlarında BBP’nin  Şehit Lideri  Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili iftira dolu haberler üzerine BBP Genel Merkezi bir basın açıklaması yaptı.Genel Merkez  bu haberlere şu şekilde açıklık getirdi:

Bugün bazı basın organlarında Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun İrtica ile Mücadele Eylem planının uygulamaya konulması ile ilgili Erzurum’da açılan ve İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde aynı konuda açılan davayla birleştirilmesine karar verilen davada bazı kod isimli kişilerin ifadelerine dayanarak Muhsin Yazıcıoğlu’nun Ergenekon davasında gizli tanık olduğu için öldürüldüğü yönündeki ifadelerinin yer aldığı çirkin bişr iftira olarak gördüğümüz bazı haberler yayınlanmıştır.

             Buna benzer iddialar daha önce de gündeme geldiğinde bunun rahmetli şehit liderimizin milletten ve demokrasiden yana olan 40 yıllık siyasi mücadelesini millet nezdinde  zedelemek adına yapılmış bir iftira olduğunu dile getirmiştik.

             Rahmetli Şehit Liderimiz 10 yıla yakın her türlü baskı ve işkence altında süren, 5,5 yılı hücrede geçen cezaevi  hayatında bile doğruyu söylemekten geri durmamıştır. Muhsin Yazıcıoğlu’nu tanıyanlar ve büyük Türk Milleti bilir ki Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatı  dik durarak, doğruyu söyleyerek ve düz yürüyerek geçmiştir. Muhsin Yazıcıoğlu hayatının hiçbir döneminde karanlık odaklarla bir arada olmamış, gizli saklı işler yapmamıştır.

             O, inandığı her şeyi milletiyle paylaşmış ve bunu da herhangi bir çıkar hesabı gütmeden yapmıştır. Bu iddialar Muhsin Yazıcıoğlu’nu ve O’nun manevi şahsiyetini karalamak ve millet nezdinde oluşan itibarını zedelemek ve Türk siyasetinde alternatif hale gelmiş olan Büyük Birlik Partisi’ni aşağı çekmeye yönelik iftiralardır.

              Muhsin Yazıcıoğlu, siyasi hayatımızın en cesur lideridir. Sivil, demokrat ve demokrasiden yana en yiğit duruşu sergilemiştir. O, ne ulusalcı ne de küreselcidir. Her iki zihniyete de kökten karşı durmuştur. O’nu tertemiz adını ve şerefli siyasi mücadelesini Ergenekon davasıyla bir şekilde ilişkilendirenler dünyanın en büyük alçaklarıdır.

             Çamur at izi kalsın felsefesiyle böyle kirli hesaplar ve oyunlar yapanlar bilmelidir ki, Muhsin Yazıcıoğlu’nun alnı hiçbir çamuru tutmayacak kadar paktır. Böyle iftiralardan medet umanların, hayatı, ilişkileri ve siyasi üslubuyla tertemiz şekilde yaşamış olan Şehit Liderimiz’in itibarından zerre miktar koparacakları bir şey yoktur. 

             Aziz milletimizin hafızasında ve gönlünde müstesna bir yeri olan Muhsin Yazıcıoğlu isminin esasında kirletilmesi zaten mümkün değildir.  Böyle çirkinliklere yönelenlerin zavallı ve köhnemiş zihniyetlerinin karanlık dehlizlerinde kaybolacağı ve kendi iftiralarının kuyularında boğulacağı muhakkaktır.

              Bu vesileyle bir kez daha belirtelim ki, benzer iddialar daha önce de bazı karanlık isimler tarafından gündeme getirilmiş ve ilgili Ergenekon Davası’nın savcıları tarafından bu iddialar yalanlanmıştır.

              Suyu bulandırma çabaları olarak gördüğümüz böyle iddiaları temcid pilavı gibi gündeme getirmeyi gazetecilik başarısı veya önemli bir işmiş gibi görenleri şiddet ve nefretle kınıyor, artık sabrımızı zorladıklarını belirterek son kez ikaz ediyoruz…

             Büyük Birlik Partisi olarak kamuoyunu yanlış bilgilendiren bu tür yayınlarla ilgili Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyor, konunun her platformda takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgi ve dikkatine sunuyoruz.

BBP GENEL MERKEZİ

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]