Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Yağmurlu Havalarda İstanbul’un Denizleri Gençlere Emanet

Yayınlanma:
ABONE OL

İBB Gençlik Meclisi İstanbul’un çeşitli bölgelerinde dünya Çevre Günü dolayısı ile deniz temizliği gerçekleştirdi. İBB Gençlik Meclisi üyelerinin katıldığı etkinlik İBB’ye ait olan deniz yüzeyi temizliği tekneleri ve kıyılarda gerçekleşti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi çevreye ve doğaya duyarlı bireyler yetiştirmek için çalışmalarına devam ediyor. İstanbul’da yaşayan 5 Milyon gence yönelik çalışmalar yapan İBB Gençlik Meclisi 5 Haziran Dünya Çevre Günü Dolayısı ile farklı bir etkinliğe imza attı.
Meclis üyesi gençler İstanbul’un çeşitli bölgelerinde aynı anda yağışlı havaya rağmen İstanbul’un denizlerini temizleyerek çevreye duyarlı olun denizlerimizi kirletmeyin, denizler bizim geleceğimiz mesajı verdi.
Gençler İstanbul Büyükşehir Belediyesine ait olan deniz yüzeyi temizleme araçlarından ve sahil şeridinden gün boyu İstanbul’un denizlerindeki çöpleri çıkardı. Yoğun yağışlı havaya rağmen gençler çalışmalara ara vermeden temizliğe devam etti. Yapılan etkinlik vatandaşlardan büyük takdir topladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 365 gün boyunca İstanbul’un denizlerini düzenli olarak temizliyor. Yapılan temizlik çalışmalarına İBB Gençlik Meclisi üyeleri düzenli olarak katılıyor ve yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. İBB Gençlik Meclisi aynı zamanda yağışlı havalarda İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ilgili müdürlükleri ile İstanbul’un ormanlarında yaşayan sahipsiz hayvanlara yem bırakıyor.
İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş yaptığı açıklamada Biz İBB Gençlik Meclisi olarak İstanbul’da yaşayan milyonlarca gönüllü genci temsil ediyoruz. 6 ayda 200 BİN den fazla üye ile çalışmalarımıza hız verdik. İBB Başkanımız Dr.Kadir Topbaş ‘ın vizyon ve talimatları ile İstanbul için gönüllü olarak çalışıyoruz. İstanbul’un denizlerine,sokaklarına her şeyine sahip çıkıyoruz. Burası dünya sadece İstanbul gençliğinin değil dünya gençliğinin odak noktası. Bizler fatih’in emanetini omuzlarımızda hissediyoruz. İnşallah Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşıyacak gençler buralardan yetişecek dedi.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]