Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

AK Parti Ataşehir ‪‎SensizOlmaz‬ Sevgi Yürüyüşünde Büyük Coşku

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Ataşehir ‪Sensiz Olmaz‬ Sevgi Yürüyüşünde Büyük Coşku, Heyecan ve Sevgi Paylaşımı ile Gerçekleşti.

Çok Sayıda Miiletvekilimiz,Milletvekili Adayı,Teşkilat Mensubu ve Ak Partili Vatandaşın Katılımlarıyla Küçükbakkalköy ve İçerenköy Mahallelerinde Gerçekleşen Yürüyüşe Halkın İlgisi Görülmeye Değerdi.


Başbakanın Konuşmasından Başlıklar:

Ataşehir’de partisinin mitinginde konuşan Davutoğlu 81 ilin tamaında milletvekili çıkaracakları seçimin şölenini İstanbul’un birincisi ilçede yapacaklarını söyledi.

Şu ana kadar yaptıkları mitinglere göstertilen ilgiden söz ederek Ataşehir’deki miting konuşmasına başlayan Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, önceki seçimde 81 ilin 78’inde milletvekili çıkardıklarını 7 Haziran’da 81 ilin tamamında milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

CHP Lideri Kemel Kılıçdadoğlu’nun seçim vaatlerinin noterden yaptığını hatırlatan Davutoğlu mitingdeki topluluğa; Siz bizden noter istiyor musunuz?” diye sordu. Vatandaşların “İstemiyoruz” cevabı üzerine de; “Neden?” diye soran Davutoğlu yanıtını yine kendisi; “çünkü siz bize güveniyorsunuz” ifadesi ile verdi. Davutoğlu vatandaşlara, “Milleti ile arasına noter sokandan hayır mı gelir?” diye sordu.

atasehir-davutoglu-akp

Ak Parti iktidarında 12 yılda otoyollar, köprüler, metro ve hava alanları yaptıklarını söyleyen Davutoğlu, “Bunların neyi var? Bir dikili ağaçları var mı?” sorularını sorduktan sonra; “Biz konuşuruz onlar dinler. Biz yaparız onlar konuşur” dedi.

Ataşehir’in belediye başkanının Ak Partili olmadığına gönderme yapan Başbakan Davutoğlu; Ataşehir maalesef bizim belediyecilik hizmetlerimizden istifade edemedi.” diye konuştu.

Ataşehir’in metro hatlarının kavşak noktası olacağını belirten Başbakan Davutoğlu, Kadıköy – Sultanbeyli metro hattının Ataşehir’den geçeceğini planlanan yeni hatlar ile Ataşehir’in Metro hatlarının kavşak noktası olacağını kaydetti.

Seçmenlerin 2 gurup olduğunu söyleyen Ak Parti genel Başkanı Ahmet Davutoğlu; “Bizim için iki farklı seçmen var. Biri şimdi AK Parti’ye oy verenler, diğeri de ileride AK Parti’ye oy verecekler” diyerek seçmenlerin Ak Partiye eğrimlerini gözlemlediğini kaydetti.

Başbakan Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili, “Kemal hayal kurmakla meşgul rüya görüyor. Vakti olursa hayal oyunlarını bırakıp buraya gelir. İstanbul’a gelse de kendisini bir kılavuzla yaptığımız metroları gezdirsek” diye konuştu.

7 Haziran Seçimlerinde İstanbul ilçeleri arasında birinci gelecek olan ilçede Seçim şöleni yapılacağını açıklayan Davutoğlu, Ataşehir İlçe Teşkilatının seçimde birinci olmak için gece gündüz çalışacağına inandığını söyledi.

Başbakan Davutoğlu miting konuşmasını mitinge katılan vatandaşlardan; 7 Hazran’da yeni Türkiye’yi kuracak seçim sonucu için söz alarak tamamladı.

Başbakan Davutoğlu’nun Ataşehir’deki mitinginin açılışında konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı karşılarında ittifak oluştuğunu iddia ederek; “7 Haziran seçimlerinde sandıkları patlatmak suretiyle bize karşı oluşan ittifaka cevabı yine siz vereceksiniz” dedi.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]