Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

AK Parti Ataşehir ‪‎SensizOlmaz‬ Sevgi Yürüyüşünde Büyük Coşku

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Ataşehir ‪Sensiz Olmaz‬ Sevgi Yürüyüşünde Büyük Coşku, Heyecan ve Sevgi Paylaşımı ile Gerçekleşti.

Çok Sayıda Miiletvekilimiz,Milletvekili Adayı,Teşkilat Mensubu ve Ak Partili Vatandaşın Katılımlarıyla Küçükbakkalköy ve İçerenköy Mahallelerinde Gerçekleşen Yürüyüşe Halkın İlgisi Görülmeye Değerdi.


Başbakanın Konuşmasından Başlıklar:

Ataşehir’de partisinin mitinginde konuşan Davutoğlu 81 ilin tamaında milletvekili çıkaracakları seçimin şölenini İstanbul’un birincisi ilçede yapacaklarını söyledi.

Şu ana kadar yaptıkları mitinglere göstertilen ilgiden söz ederek Ataşehir’deki miting konuşmasına başlayan Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, önceki seçimde 81 ilin 78’inde milletvekili çıkardıklarını 7 Haziran’da 81 ilin tamamında milletvekili çıkaracaklarını söyledi.

CHP Lideri Kemel Kılıçdadoğlu’nun seçim vaatlerinin noterden yaptığını hatırlatan Davutoğlu mitingdeki topluluğa; Siz bizden noter istiyor musunuz?” diye sordu. Vatandaşların “İstemiyoruz” cevabı üzerine de; “Neden?” diye soran Davutoğlu yanıtını yine kendisi; “çünkü siz bize güveniyorsunuz” ifadesi ile verdi. Davutoğlu vatandaşlara, “Milleti ile arasına noter sokandan hayır mı gelir?” diye sordu.

atasehir-davutoglu-akp

Ak Parti iktidarında 12 yılda otoyollar, köprüler, metro ve hava alanları yaptıklarını söyleyen Davutoğlu, “Bunların neyi var? Bir dikili ağaçları var mı?” sorularını sorduktan sonra; “Biz konuşuruz onlar dinler. Biz yaparız onlar konuşur” dedi.

Ataşehir’in belediye başkanının Ak Partili olmadığına gönderme yapan Başbakan Davutoğlu; Ataşehir maalesef bizim belediyecilik hizmetlerimizden istifade edemedi.” diye konuştu.

Ataşehir’in metro hatlarının kavşak noktası olacağını belirten Başbakan Davutoğlu, Kadıköy – Sultanbeyli metro hattının Ataşehir’den geçeceğini planlanan yeni hatlar ile Ataşehir’in Metro hatlarının kavşak noktası olacağını kaydetti.

Seçmenlerin 2 gurup olduğunu söyleyen Ak Parti genel Başkanı Ahmet Davutoğlu; “Bizim için iki farklı seçmen var. Biri şimdi AK Parti’ye oy verenler, diğeri de ileride AK Parti’ye oy verecekler” diyerek seçmenlerin Ak Partiye eğrimlerini gözlemlediğini kaydetti.

Başbakan Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili, “Kemal hayal kurmakla meşgul rüya görüyor. Vakti olursa hayal oyunlarını bırakıp buraya gelir. İstanbul’a gelse de kendisini bir kılavuzla yaptığımız metroları gezdirsek” diye konuştu.

7 Haziran Seçimlerinde İstanbul ilçeleri arasında birinci gelecek olan ilçede Seçim şöleni yapılacağını açıklayan Davutoğlu, Ataşehir İlçe Teşkilatının seçimde birinci olmak için gece gündüz çalışacağına inandığını söyledi.

Başbakan Davutoğlu miting konuşmasını mitinge katılan vatandaşlardan; 7 Hazran’da yeni Türkiye’yi kuracak seçim sonucu için söz alarak tamamladı.

Başbakan Davutoğlu’nun Ataşehir’deki mitinginin açılışında konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı karşılarında ittifak oluştuğunu iddia ederek; “7 Haziran seçimlerinde sandıkları patlatmak suretiyle bize karşı oluşan ittifaka cevabı yine siz vereceksiniz” dedi.

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]