Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Lions Altın Ödüllü Amatör Ses Yarışması

Yayınlanma:
ABONE OL

LIONS ALTIN ÖDÜLLÜ AMATÖR SES YARIŞMASI SONA ERDİ

YARIŞMANIN EN İYİLERİ ERKEK FİNALİSTLER OLDU…

Uluslararası Lions Dernekleri 118-Y İstanbul Anadolu Yakası Federasyonu, Müzik Ödülleri Komitesi’nin Türk müziğine yeni sesler kazandırmak amacıyla düzenlediği “Altın Ödüllü Türk Sanat Müziği Amatör Ses Yarışması” finali, Caddebostan Kültür Merkezi Konser Salonu’nda gerçekleştirildi.

15 finalistin yarıştığı gecede, Türk Sanat Müziğinin duayenlerinden TRT Ses Sanatçısı ve İTÜ Konservatuarı öğretim görevlisi ve Koro Şefi Serap Mutlu Akbulut, TRT Ses Sanatçısı ve Koro Şefi Serap Kuzey, TRT Ses Sanatçısı ve Koro Şefi Hayri Pekşen, Bestekar ve Koro Şefi Hüsnü Üstün, TRT Keman Sanatçısı Bestekar ve Koro Şefi Talat Er, TRT Ses Sanatçısı ve Koro Şefi Yaşar Özel, TRT Ud Sanatçısı ve Koro Şefi Gürhan Yaman, TRT Keman Sanatçısı ve Koro Şefi Şeref Gülsün ve TRT Ses Sanatçısı Koro Şefi Semra Türel jüride yer aldılar.

Jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirme sonucu finalistlerden; Anıl Sarrafoğlu, Bahadır Sevik, Berna Kişmir, Beste Gelegen, Damla Tanören, Eray Ünlükan, Fulya Soyata, Gülay Aksöz, Gülizar Atalar ve Murat Gül mansiyon ile ödüllendirildi.

Yarışmada ilk 5 derece ise erkek finalistler tarafından paylaşıldı. Fırat Mehmet Avcı, Kadıköy Belediyesi adına verilen “ Umut vadeden Genç Yetenek” ödülüne layık görülürken, Okay Lafçıoğlu unutulmaz ses TRT Sanatçısı Yaşar Özel adına verilen özel ödül ile ödüllendirildi.

Fırat Mehmet Avcı’nın ödülünü Kadıköy Belediyesi adına Lion Nesibe Müsevitoğlu verirken, Okay Lafçıoğlu’na ise ödülünü gecede jüri üyesi olarak bulunan efsane ses Yaşar Özel verdi.

Yarışmanın 3’üncüsü Mustafa Yüksel, 2’ncisi Aziz Kırkgöz, 1’incisi Raşit Kolçak oldu.

Dereceye girenlere, Lions adına özel tasarım anı plaketlerinin yanı sıra; birinciye üç adet, ikinciye 2 adet, üçüncüye de 1 adet Cumhuriyet Altını ödülü verildi.

Ödüller; Lions Genel Yönetmeni Lion Neşe Başak Güner, Geçen Dönem Genel Yönetmeni Lion Selva Ülgen, Geçmiş Dönem Genel Yönetmeni Ln. Melek Doğan, Uluslararası Geçmiş Dönem Direktörü Lion Prof. Dr. Hayri Ülgen, Görsel ve Sahne Sanatları Koordinatörü Lion Nesibe Müsevitoğlu, Komite Başkanı Lion Latife Güler, Başkan Yardımcısı Lion Fatma Çelikbilek ile Jüri üyeleri tarafından verildi.

Program sunumunu yapan Nedim Saatçioğlu ve Hülya Sümer ise başarılı sunumları ile büyük beğeni kazandılar. Gecede 2006 Yılı Kadıköy Belediyesi Ses Yarışması birincisi ve dizi oyuncusu, ses sanatçısı Adnan Koç da bir konser vererek izleyicileri coşturdu.

İlgili Haberler

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]