Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

“İğne Oyası Da Yaparım, Yoga da”

Yayınlanma:
ABONE OL

“İğne oyası da yaparım, yoga da”

Kadıköy Belediyesi’nin hobi, kişisel gelişim ve meslek edindirme alanlarında düzenlediği kurslarından 2014 yılında 1386 kişi yararlandı. Kurslara katılanların ürünleri 22-24 Mayıs tarihleri arasında Caddebostan Kültür Merkezi’nde sergilenecek.
İğne oyasından, Fransızca kursuna, 60 yaş üstü bilgisayar eğitiminden, senaryo yazarlığına Kadıköy Belediyesi tarafından hobi, kişisel gelişim ve meslek edindirme alanlarında düzenlenen kurslarda sertifikalar veriliyor.
2010 yılından beri düzenlenen kursların tamamı ücretsiz. Fikirtepe’de başlayan kurslar 2014 Ekim ayı itibariyle Kuşdili ve Hasanpaşa olmak üzere iki ayrı lokasyonda çalışmalarına devam ediyor. Bu merkezlerin yanı sıra, hobi ağırlıklı kursların yapıldığı Şaşkınbakkal Eğitim Merkezi ve Koşuyolu’ndaki Engelli Merkezi’nin Eğitim Merkezi de Kadıköylülere hizmet veriyor.
Eğitim Merkezleri’nde kurs alan anne babaların çocukları da unutulmuyor. Hasanpaşa Eğitim Merkezi’nde kursiyerlerin kursta bulundukları saatler içerisinde çocuklarını güvenle emanet edebilecekleri ücretsiz Çocuk Eğitim Sınıfı da bulunuyor.
BİN 386 KİŞİ YARARLANDI
Kadıköy Belediyesi Eğitim Merkezleri’nden bu eğitim-öğretim yılı içinde toplamda bin 386 kişi kurslara katıldı.
Kuşdili Eğitim Merkezi’nde, 60 yaş üstü bilgisayar, ahşap süsleme, aşçılık, cilt bakımı ve makyaj, dans, drama, el nakışı, fotoğrafçılık, Fransızca, iğne oyası, masaj teknikleri, mefruşat, pastacılık, pilates, resim, senaryo yazarlığı, vitray kurslarına 635 kişi; Hasanpaşa Eğitim Merkezi’nde biçki-dikiş, diksiyon, grafik animasyon, grafik tasarım, İngilizce, işaret dili, makine nakışı, model gemi yapımı, ofis kullanımı, okuma-yazma, temel bilgisayar kurslarına 420 kişi; Şaşkınbakkal Eğitim Merkezi’nde İngilizce, resim, takı tasarımı kurslarına 116 kişi, Engelli Merkezi Danışma ve Dayanışma Merkezi’ndeki dans, go, el sanatları, işaret dili, müzik, müzikal, pilates, resim, yoga kurslarına ise 215 kişi katılarak eğitimini tamamladı.
ŞİMDİ SERGİLEME ZAMANI
Eğitim Merkezleri’nde yıl boyunca hizmet alanlar, ortaya çıkardıkları ürünleri 22-24 Mayıs tarihleri arasında Caddebostan Kültür Merkezi’nde sergileyecek.
22 Mayıs Cuma 14.00’te CKM Büyük Salon’da yılsonu etkinliği olacak. Sergiler 3. ve 4. Kat Fuaye Alanı’nda görülebilecek.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]