Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Çamlıca’da MESA’da ayrıcalıklı yaşamlar başlıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

Çamlıca’da MESA’da ayrıcalıklı yaşamlar başlıyor
İstanbul’un en prestijli projelerinden Çamlıca’da MESA konutlarında seçkin ve ayrıcalıklı yaşamlar, vaat edilen tarihten önce başlıyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, İstanbul’un gözde yaşam merkezi Çamlıca’da seçkin yaşam fırsatları sunan Çamlıca’da MESA projesi için “MESA olarak altına imza atmaktan mutluluk, gurur duyduğumuz elit bir proje oldu” değerlendirmesinde bulundu.
Konutun ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın İstanbul’un en gözde semtlerinden Çamlıca’da hayata geçirdiği Çamlıca’da MESA’da ayrıcalıklı yaşamlar erken başlıyor. Konutların, vaat edilen tarihten önce teslim edileceği döneminin en prestijli projesi Çamlıca’da MESA’nın sunduğu seçkin yaşam fırsatlarının tanıtımı, MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Aynagöz ile MESA Genel Müdür Yardımcısı Aslı Tokatlı’nın evsahipliğinde düzenlenen lansmanla gerçekleştirildi.
“Çamlıca’da MESA, döneminin en elit projesi”
MESA’nın 46 yıldır ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan ayrıcalıklı bir yaşam markası olduğunu vurgulayan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “Kurulduğumuz ilk günden bu yana, hayata, bölgesine değer katan projelere imza attık. Eşsiz konumu ile yatay yapısı ve konforlu alanları ile Çamlıca’da MESA da, yaşama ayrıcalık katan, elit MESA projelerinin en güzel örneklerinden biri oldu. Geleneksel Türk evlerinin çağdaş formlarla yorumlanmasıyla tasarlanan Çamlıca’da MESA’nın, her metrekaresi, her santimetrekaresi büyük bir titizlikle ele alındı; kalite, konfor ve teknoloji ile donatıldı. Çamlıca’da MESA, her açıdan sunduğu seçkin yaşam olanakları ile döneminin en elit projesi olarak hayata geçti” dedi.
“Altına imzamızı atmaktan gurur duyuyoruz”
Çamlıca’da MESA’nın, Anadolu Yakası’nın yaşam için tercih edilen en seçkin semtlerinden biri olan Çamlıca’da hayata geçtiğine dikkat çeken Erhan Boysanoğlu, “Eşsiz bir konumda, benzersiz bir panoramik kent manzarası sunan Çamlıca’da MESA, geleneksel MESA kalitesini ve yüksek standartlarını taşıyan prestijli bir proje oldu. Yer üstündekine eşdeğer bir büyüklükte gerçekleştirdiğimiz inşaatla, araç trafiğini tamamen yer altına alarak; proje arazisinin %80’ini yeşil alana ayırdık ve site içerisindeki sessiz, huzurlu atmosferi koruduk. Eşsiz konumu, yüksek kalitesi, sosyal olanakları, geniş ve konforlu yaşam alanları ile Çamlıca’da MESA, altına imza atmaktan gurur ve memnuniyet duyduğumuz elit bir proje oldu” açıklamasında bulundu.
Erhan Boysanoğlu, Çamlıca’da MESA’da büyük bölümü gerçekleşen konut satışlarının, projede yaşamın başlamasıyla birlikte kısa sürede tamamlanacağını düşündüklerini de belirtti.
Çamlıca’da MESA’da konutlar üç ay erken teslim ediliyor
Projeye başlarken Çamlıca’da MESA’da konutların, Ağustos 2015’te teslim edileceğini belirttiklerini de hatırlatan Erhan Boysanoğlu, “Yapım aşamasında kaliteden taviz vermeksizin yakaladığımız üretim ritmi ile proje planlanandan da önce tamamlanma aşamasına geldi” diyerek, konut sahiplerine “Çamlıca’da MESA’da konutları, vaat ettiğimiz tarihten önce teslim edeceğiz” müjdesini verdi.
İdeal yaşam hayalini tüm detayları ile gerçeğe dönüştürdü
Çamlıca’da MESA, yüzyıllardır tüm medeniyetlerin gözbebeği, iki kıtayı birbirine bağlayan İstanbul’un tarihin izlerini taşıyan şehrin gözde yaşam merkezi Çamlıca’da tüm görkemi ile hayat buldu. İstanbul’un kalbindeki benzersiz konumu, kalitesi ve eşsiz özellikleriyle Çamlıca’da MESA; beklentileri bir adım öne taşıyarak, ‘ideal yaşam’ hayalini tüm detayları ile gerçeğe dönüştürdü.
Konumu, kalitesi ve tasarımıyla farklılaşan Çamlıca’da MESA; kentin tam kalbinde, temiz havası, eşsiz panoramik manzarası, huzurlu ve seçkin atmosferi ile elit yaşam fırsatları sunuyor, hayata doyumsuz keyifler katıyor.
Çamlıca’da MESA, geleneksel Türk evinin izlerini taşıyor
Geleneksel Türk evinin çağdaş bir mimari anlayışla yeniden yorumlanması fikri ile şekillenen Çamlıca’da MESA, bulunduğu alanın potansiyellerinin efektif kullanımı ve kullanıcılarının çevresiyle kuracağı ilişkiler hesaplanarak tasarlandı. Çağdaş şehir hayatının tüm ihtiyaçlarına yanıt veren, gündelik hayatın detaylarını yüksek konforla buluşturan Çamlıca’da MESA, ulaşım ve yoğunluk gibi kentsel özellikler gözetilerek planlandı. Proje; ortak alanlarda yeşil alanın maksimizasyonu, sosyal alt yapının geliştirilmesi, gölgelendirilmiş alanları, gündelik hayatın ihtiyaçları, yeni konfor anlayışı, bölgenin şartları gibi gerçek parametreler üzerinden yaratıldı. Geleneksel Türk mimarisinin yalın, net çizgileri ışığında tasarlanan Çamlıca’da MESA, büyüklükleri yaklaşık 240 m²’den 950 m²’ye kadar uzanan çeşitlilikteki konut alternatifleriyle, farklı tüm yaşam ihtiyaçlarına geniş ve konforlu çözümler sunuyor.
Yatay projede; çağdaş, geniş ve konforlu 115 konut
Çağdaş, konforlu ve elit yaşam alanlarını fonda panoramik İstanbul manzarasıyla sunan Çamlıca’da MESA, eşsiz bir konuma sahip toplam 42.500 m² büyüklüğündeki arazi üzerinde hayat buldu. Döneminin en özel ve iddialı projelerinden biri olan Çamlıca’da MESA, toplam 113 konuttan oluşuyor. Bu seçkin konutlar arasında 5 adet 4 katlı, 950 m² kapalı alana sahip, havuzlu çok özel villalar bulunuyor. Yatay projenin genel dokusunu oluşturan 5’i iki katlı, 15’i ise 3 katlı toplam 20 blokta ise; 40 adet bahçe kullanımlı, 40 adet dubleks ve 28 adet de ara kat daire yer alıyor. Yaklaşık 240 m² ile 340 m² arasında değişen büyüklükleri ile geniş ve konforlu alanlar sunan daire ve dublekslerde ise 3+1, 4+1 ve 5+1 seçenekleri ile ideal yaşama dair tüm ihtiyaçlar karşılanıyor.
33.000 metrekarelik yeşil alanda, trafik yerin altında
Çamlıca’da MESA’da araç trafiği de tamamen yer altına alındı. Kapalı otoparktan bloklara doğrudan erişim sağlanan Çamlıca’da MESA’da, yer üstündeki geniş yaya yolları ise sadece acil durumlarda araç trafiğine açılıyor. Yaklaşık yer üstündeki inşaata eşdeğer bir büyüklüğe sahip yer altındaki bu alanda, her daireye özel depo ve 3’er araçlık otoparklar ile ulaşım ağı yer alıyor.
Çamlıca’da MESA projesinde arazinin %80’ini oluşturan toplam 33.000 m²’lik bir alan ise sosyal tesis ve yeşil alana ayrıldı. Teknoloji, kalite ve güvenliğin en üst seviyede tutulduğu projede, araç trafiğinin yer altına alınması; Çamlıca’da MESA sakinlerinin, zengin bitki örtülü peyzajının yanı sıra çocuk oyun alanı ve dinlenme alanlarından oluşan yeşil alanın tamamını aktif olarak kullanabilmelerine olanak sağlıyor.
1.100 m² kapalı alana sahip sosyal tesiste, açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna ve çok amaçlı oyun odası gibi birçok unsur, Çamlıca’da MESA sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı.
Kentin kalbinde doğa, tüm duyularla hissediliyor
Çamlıca’da MESA’da; yağmurla gelen toprak kokusu, kapının önünde başlayan yeşil, rengarenk bahçeler ve keyifli yürüyüş yolları, MESA standartlarıyla birleşerek, İstanbul’un en değerli yaşam alanında büyük bir keyfe dönüştü. Mavisini denizden, yeşilini ormandan alan renkleriyle eşsiz İstanbul manzarası ise, paha biçilmez bir tablo niteliğinde Çamlıca’da MESA pencerelerini süslüyor. Tarihin izlerini taşıyan bu eşsiz atmosferde Çamlıca’da MESA, yüksek hacimleri, kalitesi, teknolojisi, efektif tasarımı ile konutlarının her metrekaresini, ayrıcalıklı ve mutlu yaşamın hizmetine sunuyor.
Kentin tam kalbinde, doğa ile iç içe ayrıcalıklı yaşamlar sunan Çamlıca’da MESA; Boğaziçi Köprüsü, Şile Yolu, E-5, TEM Çamlıca Gişeleri, Mecidiyeköy, Kadıköy ve Üsküdar’a ise sadece birkaç kilometrelik mesafelerde yer alıyor.
Çamlıca’da MESA’da Yaşam Başlıyor partisinde
iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini buluştu
Çamlıca’da MESA konutlarının belirlenen tarihten üç ay önce sahiplerine teslim edilecek olması; 9 Mayıs Cumartesi akşamı, MESA’nın ev sahipliğinde ev sahipliğinde, panoramik İstanbul manzarası ile bezenmiş Çamlıca’da MESA’nın eşsiz atmosferinde düzenlenen “Yaşam Başlıyor” partisi ile kutlandı. Çamlıca’da MESA sosyal tesisinde, havuz başında düzenlenen partiye, MESA Yönetim Kurulu Üyesi Evren Ünver, MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Aynagöz, MESA Genel Müdür Yardımcısı Aslı Tokatlı, MESA Genel Müdür Yardımcısı Mert Boysanoğlu’nun yanı sıra MESA yöneticileri de katıldılar. Çamlıca’da MESA sakinleri ile MESA dostlarının yanı sıra iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini de buluşturan partide, Kürşat Başar Orkestrası’nın Jale’nin solistliğinde sahnelediği başarılı performans ile renkli ve unutulmaz bir akşam yaşandı.
Çamlıca’da MESA projesine ilişkin basın bülteni, proje künyesi ve görseller, ekte değerlendirmelerinize sunulmuştur.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]