Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Ümraniye’de 7 Kalıcı Eser

Yayınlanma:
ABONE OL

ÜMRANİYE BELEDİYESİNDEN 7 KALICI ESER DAHA
10 yılda 250’yi aşkın kalıcı esere imza atan Ümraniye Belediyesi, Kızılay Hizmet Binası ve Kan Alma Merkezi, Aile Sağlığı Merkezleri, Muhtarlık, Bilgi Evi’nden oluşan 5 tesisin açılışını ve 2 Aile Sağlığı Merkezinin temel atma törenini Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdi.
Son 10 yılda başarılı projelerle ilçeye kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi, yeni dönemde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sağlık alanındaki çalışmalarına ve yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun teşrifleriyle 7 büyük kalıcı eseri daha hizmete açtı. Ümraniye Belediyesi tarafından Şerifali Mahallesi’nde yapılan Şerifali Muhtarlığı, Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi ile Tatlısu Mahallesi’nde yapımı biten Aile Sağlığı Merkezi ve Ümraniye Kızılay Hizmet Binasının açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Öte yandan açılışı gerçekleştirilen 4 yeni hizmet binasının yanı sıra Mehmet Akif Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi ile Esenşehir Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli atıldı. Açılış törenine Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun yanı sıra, Ümraniye Kaymakamı Mustafa Çek, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi Doç Dr. Kamil Özdil, Ak Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun, Kızılay Ümraniye Şube Başkanı Ali Şentürk, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Teşkilat Mensupları, belediye birim müdürleri, muhtarlar, meclis üyeleri, STK temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Şerifali Mahalle muhtarı İbrahim Demir; “Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can ilçemize sayısız eseler kazandırmıştır. Buradan kendilerine ve çalışma ekibine teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.
13 yıldır Türkiye’de hizmet destanı yazdıran AK Parti kadrolarının olduğunu söyleyen AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu: “Ekonomiden eğitime, ulaşımdan sağlığa birçok alanda devrimler yapan ve Türkiye’nin rakamlarını değiştiren bir AK Parti iktidarı var” dedi. Çakıroğlu: “13 yıllık süreçte Ak Parti her alanda hizmet yapmış yerel yönetimlere sahiptir. Gerek büyükşehir belediyelerimiz gerekse, ilçe belediyelerimizin başarıları AK Partimizin başarılarını tamamlayıcı bir unsur olmuştur. Bugün de burada Ümraniye Belediyemiz tarafından yapılan 5 yeni hizmet binası açılışı ve 2 temel atma töreni, Sağlık Bakanımız sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bu kalıcı eserlerin ilçemize hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum” dedi.
Sağlık alanında yapılan hizmetlerin hızla geliştiğini ve vatandaşların bu gelişimden çok memnun olduğunu dile getiren İstanbul Halk Sağlığı Müdürü Prof Dr.Nurhan İnce yaptığı konuşmasında: “Daha fazla vatandaşın sağlık alanında hizmet almaları konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bugün burada Ümraniye’de sağlık alanında gerçekleştirilen büyük yatırımlardan dolayı başta Belediye Başkanımız Hasan Can olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Programda açılışı yapılacak hizmet binaları ile temeli atılacak hizmet binalarının yapısal teknikleri hakkında bilgi veren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur; Açılışı gerçekleştirilecek olan Şerifali Aile Sağlığı Merkezi, sahip olduğu 742 m2’lik kapalı alanın içinde Şerifali Muhtarlığı ve Şerifali Bilgi Evi’nin yer aldığı 3 kattan oluşuyor. Zemin katında muhtarlık ve bilgi evi yer alırken, 1. ve 2. katlarda ise 6 hekimli aile sağlığı merkezi bulunuyor. Tatlısu Aile Sağlığı Merkezimiz, 415 m2’lik alanda 2 katlı binadan oluşuyor. Bina içerisinde 6 hekimli Aile Sağlığı Merkezi bulunuyor” dedi. Batur: “Ümraniye Kızılay Hizmet Binamız ise, 383  m² alandan oluşuyor. Kızılay hizmet binasının zemin katında kan alma,  doktor ve teknik odaları bulunuyor. 1. katında 5 idari odası bulunan binanın çatı katında ise dinlenme ve toplantı odası yer alıyor” dedi. Başkan yardımcısı Ejder Batur: “Temel atma töreni yapılacak olan aile sağlığı merkezlerimiz Mehmet Akif Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi; 620 m2’lik alanda 2 katlı binadan oluşuyor. Bina içerisinde 6 hekimli aile sağlığı merkezi bulunuyor. Esenşehir Aile Sağlığı Merkezimiz ise; 550 m2’lik alanda 2 katlı binadan oluşuyor” dedi.
BAŞKAN HASAN CAN; “ÜMRANİYENİN %55’İNİ YENİDEN İNŞA ETTİK”
Programda konuşan Belediye Başkanı Hasan Can, göreve geldiklerinden itibaren Ümraniye’ye çok değerli hizmetler kazandırdıklarını ifade ederek, Ümraniye’nin yüzde 55’inin yeniden imar edildiğini söyledi. Başkan Hasan Can, “10 sene evvel buralar tarlaydı ve çizme ile bile giremezdiniz. Yağmur yağdığında otlardan, dikenlerden ve çamurdan buralardan geçemezdiniz. Ama şu anda İstanbul’un en seçkin mesken alanlarından birisi haline geldi. Ve Ümraniye son 10 yılda şehrin yüzde 55’ini yenileyen ve sadece işadamlarının ve vatandaşın önünü açmak suretiyle doğal zeminde bunu başaran bir belediye oldu hamdolsun” dedi. AK Parti olarak dünyanın gıpta ettiği başarılara imza atıldığını ifade eden Başkan Hasan Can, “7 Haziran seçimlerine gidiyoruz. Türkiye gerçekten çok şey kazandı. Türkiye dünyanın gıpta ettiği başarılara imza attı. İnşallah 7 Haziran’da da bu başarılarımızı daha kalıcı olacak hale getirmek için bunları yasal zeminde korumaya almak, hizmetin devamlılığını sağlamak bakımından yapacak çok şeyimiz var. Bunun için milletten daha çok destek istiyoruz” diye konuştu.
Ümraniye İlçe Kaymakamı Mustafa Çek ise yaptığı konuşmasında; “Bugün yine güzel bir günde güzel bir açılışla hep birlikteyiz. Her şeyin başı sağlık diyoruz. Bu nedenledir ki Ümraniye’mizde sağlık alanında birçok hizmetler gerçekleştirilirmiştir. Bu günde gördüğünüz gibi burada Ümraniye Belediyemiz İlçemize yeni sağlık hizmet binalarını kazandırıyor. Bu eserlerin yapımında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Hasan Can beye ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.
BAKAN DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU; “AY YILDIZLI BAYRAĞI DÜNYANIN HER TARAFINDA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE DALGALANDIRABİLMEK İÇİN BU MİLLETİ AŞKLA SEVMEK GEREKİR”
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu ise AK Parti iktidarı ile birlikte ülkeye çok sayıda eser kazandırıldığını vurgulayarak, “Sağlık Bakanlığı olarak 2 tane rakam vereceğim. Birincisi 36 bin yatak kapasiteli 226 tane hastane yapıyoruz. Yıl sonuna kadar da ilave olarak 12 bin yatak kapasiteli 43 hastane yapacağız” dedi. İktidara gelmeden önceki ambulans sayısını hatırlatan Müezzinoğlu, “Bakınız biz iktidar olduğumuzda bir rakam daha söylüyorum. Bu ülkede toplam 617 tane ambulans vardı. Ve o günkü rakamlarda 617 ambulansın üçte biri kullanılamaz haldeydi. 3’te birinde tıbbi donanım yoktu. Kala kala bu ülkeye 250 ambulans kalıyordu. O ambulansları da acil hastalar için aradığında şu cümleyi duyuyordunuz. ‘Mazotunu doldurursanız hastanızı alırız’ diyorlardı. Bu eski Türkiye. 2,5 yıl oldu Sağlık Bakanı görevine getirildim. 2,5 yılda 2 bin 100 adet ambulans aldık. Şu anda 4 bin 500 ambulansımız var. Önceki Sağlık Bakanımızla birlikte sağlıkta sessiz devrimi yaptık” şeklinde konuştu. Sağlık Bakanlığı’na ait uçak ve helikopter ambulanslarının artık hizmet verdiğini belirten Müezzinoğlu, ” Ay yıldızlı bayrağı dünyanın her tarafında güçlü bir şekilde dalgalandırabilmek için alın teri gerekir, beyin teri gerekir milleti aşkla sevmek gerekir” diye konuştu.
Bakan Müezzinoğlu, konuşmaların ardından, aralarında Aile Sağlığı Merkezi’nin de olduğu 4 hizmet binasının açılışı ile 2 hizmet biriminin temel atma törenini canlı olarak Şerifali’den gerçekleştirdi. Mehmet Akif, Tatlısu ve Esenşehir mahallelerinde bulunan Belediye Başkan Yardımcıları Şerifali Mahallesi’ndeki tören alanına bağlandılar. Müezzinoğlu daha sonra yine Ümraniye Belediyesi tarafından hizmete açılan Kızılay Ümraniye Şubesi’nin açılışını yaptı.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER 08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına […]