Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

IŞIKFEST’15 Coştu Geçti…

Yayınlanma:
ABONE OL

 

Işık Üniversitesi 19. Bahar Festivalinde
Çok Coşkulu Sağanak Eğlence

Yoğun yağışa rağmen iptal edilmeyen tek üniversite şenliği IŞIKFEST 2015’de öğrenci, mezun ve yakılarından oluşan 6000 kişi unutulmaz anlar yaşadı.

FMV Işık Üniversitesi’nin, her yıl birbirinden ünlü isimleri ağırladığı geleneksel Bahar Festivali’nin 19.’su, bu yıl Hande Yener, Gökhan Türkmen, Resul Dindar, ve Red konserleri ile gerçekleşti.
IŞIKFEST 2015’de, Işık Spor Kulübü tarafından konserler öncesi düzenlenen özel müsabakalara ilgi yoğundu. Özellikle Eski IŞIK Mezunları ve IŞIK Chargers Amerikan Futbol takımı arasında gerçekleşen müsabaka unutulmaz anlar yaşattı. Geleneksel halı saha turnuvasında ise dostluk kazandı. Işık Üniversitesinin özel organizasyonu olan “Sefa Özçiçek Beach Volley Turnuvası” ile festivalde heyecan dolu saha etkinlikleri devam etti.

Işık Üniversitesi Şile Kampüsünde öğrenci, mezun ve yakınlarından oluşan 6000 kişinin katılımı ile gerçekleşen etkinliklerde; Hande Yener, Gökhan Türkmen, Resul Dindar, ve Red konserlerine öğrencilerin ilgisi büyüktü.

Gökhan Türkmen: “Bende Şileliyim”
Festivalin ilk günü sahne alan Gökhan Türkmen “Çatı Katı” ve “Büyük İnsan” gibi parçaları ile öğrencilere duygusal anlar yaşatırken haraketli parçaları ile IŞIK’lıları coşturdu. Gökhan Türkmen “Bende Şileliyim, Şile’de büyüdüm. Şile çok nezih ve güzel bir ilçedir burada olmaktan dolayı çok şanslısınız” dedi.

Resul Dindar’dan Horon Show
Karadeniz müziğinin güçlü sesi Resul Dindar söylediği şarkılar ile IŞIK’lılara soluksuz bir eğlence yaşattı. Karadeniz ezgileri ile coşan ve kimi toplu halde, kimi konser alanının ortasında horon teperek, halay çeken öğrencilere eşlik eden Resul Dindar; “Gözlerin Doğuyor Gecelerime” “Karaduman’’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını hayranları ile birlikte söyledi.

Festivale Işık Saçtınız
IŞIKFEST 2015‘de, enerjisiyle coşkuyu bir an olsun düşürmeyen Hande Yener şarkılarını koro halinde öğrencilerle birlikte seslendirdi. Gördüğü yoğun ilgi karşısında mutlu olan Hande Yener öğrencilere “Işık Üniversitesi bir kez daha aydınlatıyor, bu geceye ve festivale ışık saçıyorsunuz, hiç gitmek istemiyorum“ dedi.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]