Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Çekmeköy’de uçurtma şenliği…!

Yayınlanma:
ABONE OL

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği “Çekmeköy Uçurtma Şenliği”nde binlerce Çekmeköylü eğlenceli saatler yaşadı.

Çekmeköylülerin haftalardır heyecanla beklediği uçurtma şenliği 25 Nisan Pazar günü düzenlendi.  Saatler öncesinden alana gelmeye başlayan Çekmeköylü aileler yaza merhaba diyen güneşli bir günün keyfini çıkardı. Çekmeköy Belediyesi tarafından yaptırılan uçurtmaları almak için uzun bir sıra oluşturan çocukların heyecanı görülmeye değerdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz açılış konuşmasında; “her mevsimde ayrı güzel olan Çekmeköy’de bundan sonra baharın müjdecisinin Uçurtma Şenliği olacağını söyledi.” 2000’i aşkın uçurtmanın dağıtıldığı şenliğe Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Çekmeköy’deki çeşitli dernek başkanları ve temsilcileri katıldı.

Uçurtma yarışmasında dereceye girmek isteyen çocuklar için devreye büyükler de girince şenlik alanı renkli görüntülere sahne oldu. Tecrübesiz uçurtmacılar oldukça fazla gayret sarf ederken, uçurtma konusunda deneyim sahibi olanlar metrelerce yüksekte salınan uçurtmalarıyla farklarını ortaya koydu.

Şenliğin yarışma kısmında alana dağılan jüri üyeleri en yükseğe çıkan uçurtma, en ilginç uçurtma ve en güzel uçurtmayı belirledi. 3 kategoride ilk 3’ün belirlendiği yarışma sonunda dereceye girenlere basketbol ve futbol topları, saatler ve bisikletler hediye edildi.

Gün boyu çalan müziğin ritmi ile temponun eksik olmadığı etkinlikte şişme çocuk oyunu parkı, ilköğretim ve anaokulu öğrencilerinin hazırladığı halk oyunu ve müzikal gösteriler, gençler arasında yapılan şarkı söyleme yarışmaları ile Çekmeköylüler unutamayacakları bir gün geçirdi.

Daha önce duyurusu yapılan ve 31 Mayıs’ta sona erecek Çekmeköy Çek-Gönder Amatör Fotoğraf yarışmasına iştirak eden fotoğrafçılar renkli uçurtmaları fotoğraf karelerine taşıdı.

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]