Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi açıldı

Yayınlanma:
ABONE OL

Anadolu yakasının ilk Alışveriş ve Kültür Merkezi Kozzy’nin resmi açılış töreni bugün Sayın Deniz Baykal’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ve Rönesans Gayrimenkul ve Yatırım CEO’su Zafer Baysal’ın açılış ve teşekkür konuşması ile başlayan resmi açılış töreni Sayın Deniz Baykal’ın konuşması, kurdela kesimi ve AVM turu ile devam etti.

Ardından aynı yerde bulunan Kadıköy Belediyesi Meclis Binası’nın açılışını gerçekleştiren Sayın Deniz Baykal meclis binası içinde yer alan ve Gazanfer Özcan anısına yaptırılan 400 kişilik tiyatro salonunun da açılışını gerçekleştirdi.

Tiyatro salonunun açılışında Gazanfer Özcan’ın eşi ve usta tiyatrocu Gönül Ülkü’de özel bir konuşma yaptı. Program 50. Sanat yılını dolduran Müjdat Gezen’e plaket sunulması ve Müjdat Gezen Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Mustafam Kemalim” oyununun izlenmesi ile son buldu.
Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi hakkında;

  • Türkiye’de örnek bir kamu-özel ortaklığı ve yap işlet devret projesi olan Kozzy AVM’nin yapımına 2008 yılında başlanmıştır.
  • Küresel krizin perakende sektöründeki negatif etkilerine ve ekonomide yarattığı belirsizliğe rağmen,  Rönesans Grubu’nun her projede olduğu gibi taahhütlerini zamanında yerine getirmesinin bir başka örneği olarak, örnek hizmetler sunan Kadıköy Belediyesi’ne yakışır bir şekilde dört dörtlük tamamlanarak Kadıköylülerin hizmetine sunulmuştur.
  • Kozyatağı’nda konut ve işyerlerinin ortasında E-5’in altında yer alan, 65 mağaza ve yüzlerce markası ile keyifli anların buluşma noktası Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Bayar Caddesi, Baytur Konutları yanında Şakacı Sokak’da yer almakta olup 14,500 metrekarelik kiralanabilir alana sahip olup 30 milyon ABD Dolarına mal olmuştur.
  • Mahalle sıcaklığında yaşanan duygu ve davranışların yeniden canlanacağı şık ve modern mimari anlayışıyla, 65 mağaza ve yüzlerce markası ile Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezinde 259 araçlık kapalı otopark, 400 kişi kapasiteli Gazanfer Özcan Tiyatro Salonu, 9 salonlu Avşar sinemaları, Sergi alanları, Açıkhava konseptli restaurant ve cafeleri ile açılışının 3. gününde onbinlerce ziyaretçinin akınına uğramıştır.

İlgili Haberler

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Çocuk
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]