Slot Siteleri

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Dünya Dans Günü Kartal’da Kutlandı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediyesi kültür sanat etkinliklerine kapsamında Dünya Dans Günü’nü Kartal’da kutladı. AGON Dans’ın “Geçmişten Günümüze Gelenekselden Evrensele Dansın Her Hali” adlı programla Dünya Dans Günü Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde kutlandı.

 

 

Geceye Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Tirgil, Kartansaş Genel Müdürü Düzgün Çapar, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, AGON Dans Dernek Başkanı Zeynel Koca ve çok sayıda Kartallı vatandaş katıldı.

 


agons-dans-kartalda-3

AGON Dans yapmış olduğu dans gösterimleriyle izleyenlerin beğenisini topladı. 15. yılını kutlayan AGON Dans zeybek, semazen, semah, halay, horon, bale, vals, tango, bachata ve birçok yöreye ait figürlerin bulunduğu danslarla geceye katılanlardan yoğun alkış aldı. Barkovizyon’da Mustafa Kemal Atatürk’e de yer veren AGON Dans, Atatürk’ün dans’a bakış açısını aktardı. Türk kültüründe önemli dansların olduğunu ve kültürümüze, sanata sahip çıkılması gerektiği Atatürk’ün sözleri ile anlatıldı.

 

 

 

 

150 kişilik dans ekibinin gösteri yaptığı gecede konuşma yapan Dernek Başkanı Zeynel Koca göreve geldiği günden beri sanata ve sanatçıya değer veren ve AGON Dans’ın çalışmalarında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ve Kartal Belediye ailesine teşekkür etti.

agons-dans-kartalda(2)

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Kartal Belediyesi Başkanı Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Dernek Başkanı Zeynel Koca’ya çiçek takdim etti. Gürer,  “Sizleri izlemek bana zevk verdi. Yaptığınız çalışmaların devamını bekliyoruz. Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz her zaman sanatın yanında yer almakta. Kartal Belediyesi olarak birçok projeye imzamızı attık. Burada birçok yaş grubunun gösterisini imrenerek izledim. Kartal Belediyesi’nin 2009 da tek bir kreşi vardı şimdi 11 kreşe sahip eğitime ve kültüre önem veren bir belediye olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

 

AGON Dans adına Kartal Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Tirgil, Kartansaş Genel Müdürü Düzgün Çapar, Kartal Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen AGON Dans eğitmenlerine plaket takdim etti.

 

İlgili Haberler

Basında Kadıköy
24 Nisan 2024
KADIKÖY’DE 23 NİSAN, 5 AYRI PARKTA YÜZLERCE ETKİNLİKLE KUTLANDI

Kadıköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nı çocuklar için 5 ayrı parkta gerçekleştirdiği birbirinden renkli ve eğitici onlarca etkinlikle kutladı. Kadıköy’de 4 gün süren kutlamalarda her yaştan çocuk 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel gerçekleştirdiği konserler, tiyatrolar, oyunlar, yarışmalar, […]

Dünyadan
20 Nisan 2024
Türk Kızılay öncülüğünde 9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı, yardımlar Gazze yolunda

Gazze halkına insani yardım ulaştırmak üzere Türk Kızılay öncülüğünde hazırlanan 3774 tonluk malzemeyle yola çıkan 9’uncu İyilik Gemisi, 55 saat süren deniz yolculuğunu tamamlayarak Mısır’ın El-Ariş Limanı’na ulaştı. Yardım malzemelerinin hızla Gazze’ye sevkiyatını sağlamak için işlemler başlatıldı. Türkiye’nin 7 Ekim’den bu yana Gazze’deki çatışma mağdurlarına gönderdiği dokuzuncu gemi olan İyilik Gemisi, başta gıda, barınma, hijyen […]

Genel
20 Nisan 2024
KİRA ANLAŞMAZLIKLARININ YÜZDE 80’İ DAVAYA DÖNÜŞÜYOR

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkların çözüme kavuşturulması için hayata geçirilen arabuluculuk sistemiyle Anadolu illerindeki anlaşmazlıkların yaklaşık yüzde 60’ı çözüme kavuşturulurken, büyük şehirlerde bu oranın yüzde 20’lerde kaldığı görülüyor.   Büyük şehirlerdeki kira anlaşmazlıklarının yüzde 80’i davaya dönüşmeye devam ediyor. İLGİLİ HABER Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de! Türkiye’de özellikle […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]