Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

LÖSEV’DEN SAĞLIK BAKANLIĞI’NA ZEYTİN DALI UZATILDI

Yayınlanma:
ABONE OL

LÖSEV SAĞLIK BAKANI’NA ŞÖYLE SESLENDİ

 

Bizim tek mücadelemiz Lösemili Çocuklarımız ve Kanser hastalarımız içindir. 1 çocuğumuzu bile lösemiden kaybetsek yüreğimiz sızlıyor, içimiz yanıyor. Tam 20 yıldır Lösemili ailelerle ve KANSER Hastaları ile iç içeyiz. Onların çektiklerini, sıkıntılarını, ıstıraplarını en iyi biz biliriz.
Onların saçının bir teline bile zarar gelmesine müsaade etmeyiz. % 87’si asgari ücretli yoksun ailelerin lösemili ve kanserli çocukları için gerekirse CANIMIZI veririz. Gelin “Sen – ben kadro 100 – 400 yatak yurt dışından doktor getirin, böyle bir hastaneye gerek yok” gibi polemiklerle zaman kaybetmeyeliyim. Zaman bizim için CAN DEMEKTİR.

 


losevden-saglik-bakanligina-cagri-2

 

 

 

LÖSEV FORMÜLÜNÜ AÇIKLADI

 

Biz 400 yataktan vazgeçelim, 250 YATAK SAYISINDA ANLAŞALIM. YALNIZCA ÇOCUK ONKOLOJİ Hastanesi açmayalım. Hem Çocuk hem de YETİŞKİN Hastanesi Olsun. Tüm branşlar, uzmanlıklar için kadro isteyelim. SAĞLIK BAKANLIĞI’NIN KORKUSU olan 33 ÇOCUK HEMATOLOJİ – ONKOLOJİ DOKTOR Kadrosu İSTEMEYELİM. Hakkımızdan vazgeçelim.

 

Hem normal çocuk hastanesi hem de Lösemi + Onkoloji Hastanesi olarak Hizmet verelim. 33 Çocuk Onkoloji Uzmanı yerine siz bize Yenidoğan – Acil Yoğunbakım / Anestezi Kadın Doğum – Cerrahi Beyin Cerrahisi – Radyoloji – Kalp Cerrahisi – Dahiliyeci vs. toplam 165 Doktor kadrosu verin. Böylece tek branşı alıp Sağlık Bakanlığını zorlamayalım.

cumle-losev

Tüm Bunlara karşın LÖSEV’İN SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN TEK BİR ŞARTI VAR: “LÜTFEN BİZ YURT DIŞINDAN DOKTOR İTHAL ETMEYELİM. BİZ LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIMIZI YABANCI DOKTORLARA TEDAVİ ETTİRMEYİZ, YAVRULARIMIZI TÜRK DOKTORLARA EMANET EDELİM.”

 

Lösemi ve Kanser Hastalıkları hızla artıyor. Mevcut imkânlar yetersiz. Tedavi ile tam iyileşme oranı ülkemizde çok düşük. Erken tanı ve hemen tedavi süreleri çok gecikiyor. Hijyen, beslenme ve moral faktörleri çok önemli. Bu nedenlerle her sene yaklaşık 150 bin hastamızı kanserden kaybediyoruz.

 

Bizim tek RANTIMIZ bütün çocuklarımızın iyileşmesi, annelerinin yüzünün gülmesidir. Buna engel olanlar büyük vebal ve sorumluluk altına girerler. Tüm çabalarımız ülkemiz ve insanlarımız içindir.

 

Saygılarımızla

İlgili Haberler

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen görevine başladı Saba Tümer, programının […]