Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Bilinçli Gençler Ödüllendirildi

Yayınlanma:
ABONE OL

Tuzla Belediyesi ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen liselerarası turnuvalarda dereceye giren okullar ve sporcu öğrencileri törenle ödüllendirildi.

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü suçla mücadelede, halkın bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi, suça etki eden olumsuz faktörlerin giderilmesi ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla Bilinçli Gençler Güvenli Nesiller Projesi’ni pilot bölge olan Tuzla’da çeşitli etkinlikler ile sürdürüyor.

 

“Bilinçli Gençler, Güvenli Nesiller” projesinin alt etkinliklerinden olan sportif faaliyetler kupa ve madalya ödül töreni, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Tuzla Belediyesi ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen liselerarası futbol, voleybol ve masa tenisi turnuvalarında dereceye giren okullar ve sporcu öğrencileri, kupa ve madalyalarını törenle aldı. Törene, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

 

Bilgi İle Donatılmış Nesiller Ülkelerin Gerçek Gücüdür

 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ödül töreninde yaptığı konuşmada konuyla ilişkili benzetmeler üzerinden yorum yaptı. Gençliği bir takımın altyapısı şeklinde betimleyen Başkan Yazıcı, “Futbol takımlarının alt yapısı iyi değilse biraz sorun yaşar. Takımların ama yabancı oyuncu oynatmak gibi bir şanları var ama ülkelerin yabancı oyuncu oynatmak gibi bir şansı yok.

 

Dolayısıyla altyapımızın güçlü olması, gençlerimizin sağlam yetişmesi, gençlerin gelecekte emanet edeceğimiz ülke ve milletimiz için hazırlıklı olması, kötü alışkanlıklardan uzak olması lazım. Kendisini bilgi ile donatmış olan nesiller ülkelerin gerçek gücüdür. Ülkeler insan gücüyle güçlendirilirler. Ben, bu tür programların geleceğimizi daha iyi şekillendireceğine inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Organizasyonda emeği geçenleri tebrik eden Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da konuşmasında “Gençliğimizi günün şartlarına, gereklerine uygun biçimde bilinçli gençler olarak yetiştirmek ve geleceğimize güvenle bakmak, milletimiz için son derece önemli bir hizmettir” ifadesini kullandı.

 

Turnuva Sonuçları

 

Bilinçli Gençler, Güvenli Nesiller” projesi kapsamında düzenlenen turnuvalar ve dereceye giren okullar şu şekilde oluştu.

 

Futbol Turnuvası

1-Tuğrulbey Anadolu Lisesi

2-Orhanlı Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

3-Süleyman Demirel Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Voleybol Turnuvası

1-Mehmet Tekinalp Anadolu Lisesi

2-Tuğrulbey Anadolu Lisesi

3-Behiye Dr Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi

Masa Tenisi Turnuvası

1-Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi

2-Behiye-Dr. Nevhiz Işıl Anadolu Lisesi

3-Piri Reis Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Genel
07 Nisan 2024
MABEL MATİZ’DEN SABA TÜMER’E ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Saba Tümer’in yapımcılığını Hann Yapım’ın üstlendiği, Peyman’ın sponsorluğunda kendi kanalında yayınlanan “Saba Tümer’le” isimli YouTube programının bu haftaki konuğu Mabel Matiz oldu. Mabel Matiz, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aşk Aşeriyorum İLGİLİ HABER 08 – 14 Nisan 2024 Astroloji haftalık yorum: 08 Nisan Güneş Tutulmasına […]