Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

PKK GÜNEYDOĞU’DA SİLAH DAĞITIYOR!

Yayınlanma:
ABONE OL

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Merkez Yürütme Kurulu üyeleri, bugün Parti’nin Genel Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında Türkiye’nin karşı karşıya olduğu istikrarsızlık operasyonunu değerlendirdi. Perinçek’in açıklamaları şöyle:

ÖZETLER

  • AKP kendi içinde bölünüyor. ABD, Türkiye’yi Tayyip Erdoğan yönetimiyle denetim altında tutamayacağını biliyor.

  • Türkiye’nin önünde iki seçenek vardır. Birinci seçenek; ABD güdümünde zorba devlet seçeneğidir.

  • ABD, darbeyi Türk ordusunun kucağına bırakmayı planlıyor olabilir. Darbe için koşullar büyük kışkırtmalarla yaratılabilir.

  • Vatan Partisi’nin “Halka Dayanan Güçlü Devlet” seçeneği, Türkiye’yi krizden çıkaracaktır.

Son bir hafta içerisinde yaşadığımız önemli gelişmeleri sıralayalım:

  1. Bölge halkından edindiğimiz bilgilere göre, PKK Güneydoğu’da vatandaşa silah dağıtıyor.

  2. Rizespor maçı sonrasında Trabzon Havalimanı’na hareket eden, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs silahlı saldırıya uğradı.

  3. Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Çağlayan Adliyesi’ndeki makam odasında katledildi.

  4. Tüm Türkiye’de etkisini gösteren bir günlük elektrik kesintisi, ülkemizde bugüne kadar görülmemiş bir yaygınlıkta yaşandı.

Bu olayların tek bir ortak özelliği vardır: toplumda genel bir güvensizlik ve tedirginlik ortamı yaratmak. Sıradan insanı kaygıya iten bu tür olaylar, Türkiye’yi hedef alan bir ABD operasyonuna işaret ediyor.

ZORBA DEVLET SEÇENEĞİ

Türkiye ekonomik krize girmiştir. AKP ekonomisi iflas etmiştir. Kendileri de itiraf ediyorlar. Öte yandan ABD’nin Türkiye’yi bölme planı bozguna uğradı. Bölme girişiminde çıkmaza girdikleri için şimdi onlar bölünüyorlar. AKP yönetimi kendi içinde bölünüyor. Bu koşullarda ABD, Türkiye’yi Tayyip Erdoğan yönetimiyle denetim altında tutamayacağını biliyor.

Bu açıdan bakıldığında, önümüzdeki dönemde Tü

  • AKP kendi içinde bölünüyor. ABD, Türkiye’yi Tayyip Erdoğan yönetimiyle denetim altında tutamayacağını biliyor.

    • AKP kendi içinde bölünüyor. ABD, Türkiye’yi Tayyip Erdoğan yönetimiyle denetim altında tutamayacağını biliyor.

rkiye’nin önünde iki seçenek vardır. Birinci seçenek; ABD güdümünde zorba devlet seçeneğidir. Kemer sıkma politikalarının uygulanabilmesi için halk baskı altına alınacak ve özgürlükler yok edilecek. ABD’nin bölgedeki menfaatleri uğruna Türkiye iç kargaşalıklara sürüklenecek. Bu aşamada darbeyi Türk ordusunun kucağına bırakmayı planlıyor olabilirler. Amerikancı bir darbe içinse koşullar büyük kışkırtmalarla yaratılabilir. Ancak biz Türk ordusuna güveniyoruz. Türk ordusu böyle bir senaryoda rol almayacaktır.

HALKA DAYANAN GÜÇLÜ DEVLET

İkinci seçenek; Vatan Partisi’nin “Halka Dayanan Güçlü Devlet” seçeneğidir. Vatan Partisi Türkiye’yi krizden çıkaracak. Krizden disiplinle çıkılır. Vatan Partisi üretim ekonomisini kuracak. Üretim ekonomisi disiplinle olur.

Türkiye, üretime yönelmek, yerli üreticiyi gümrüklerle korumak, sanayiciyi ve tarımı desteklemek, iç pazarı genişletmek, paranın giriş çıkışını denetlemek, özetle Karma Ekonomiye geçmek zorundadır.

Vatan Partisi devleti dolar vurguncusunun, sıcak para komisyoncusunun, rantçının elinden kurtaracak, halkı yoksullaştıran aciz devlete son verecek, yoksulun ve kimsesizin yardımına koşan güçlü devleti kuracak. Devlet otoritesi, her alan ve düzlemde halka dayandırılarak ve adalet reformu yapılarak güçlendirilecektir.

Vatan Partisi Cumhuriyet yıkıcılığına, bölücülüğe, teröre, mafyaya ve sokakta şiddete aman vermeyecek, vatandaşın huzur ve güvenini sağlayacaktır. Vatan Partisi, vatanımızı hedef alan yabancı devlet operasyonlarına izin vermeyecektir. Bugün devlet teröre karşı acz içindedir. Vatan Partisi’nin kuracağı Milli Hükümet, bölücü teröre karşı, devletin yaptırım gücünü, milletin bütün olanaklarını seferber ederek, kararlı ve etkin biçimde uygulayacaktır. Devleti çaresizlikten ve çözülmeden kurtaracağız! Güçlü devleti kuracağız! Vatanı bölücüden, yıkıcıdan kurtaracağız!

TAYYİP ERDOĞANLAR’IN MARKASINDA BOP YAZIYOR

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. PKK’nın silah dağıtmasına ve dağıttığı silahların markalarına ilişkin soruyu Perinçek şöyle yanıtladı:

Bu bir kesin bilgidir. Doğrudan doğruya Güneydoğu’daki yurttaşlarımızdan aldığımız bilgidir. Bir bölgeden de değil, çeşitli yörelerden aldığımız ve doğrulattığımız kesin bilgidir. Şu an bu illerde bir tedirginlik yaratmamak için illerin isimlerini söylemiyorum ama gerçek şu ki PKK Güneydoğu’da silah dağıtıyor. Bizim bildiğimiz bu gerçeği mevcut Hükümet’in bilmemesi mümkün değil. Zaten hıyanet de burada başlıyor. Hıyanet de burada başlıyor!

Silah dağıtan bir örgütü silahsızlandıracağım masallarıyla Türk Milleti’ni aldatmaya kalkıyorlar. Ne diyorlar? Açılım: PKK silah bırakacak. Bırakmayacağı ortaya çıktı. Bırakmamanın ötesinde ABD’den aldıkları silahları Irak’tan getirip, sınırımızdan geçirerek bölgeye dağıtıyorlar. Önümüzdeki basın toplantısında size o silahların cinsleri, markaları hakkında da bilgi vereceğim ama o markadan daha önemli olan Tayyip Erdoğanlar’ın markası. BOP yazıyor üzerinde. O bir enstrüman markası. İnsanların markası olmaz. Aletlerin markası olur.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]