Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Carrefour İçerenköy AVM’den süpriz hediyeler

Yayınlanma:
ABONE OL

Carrefour İçerenköy AVM’den Alışveriş Yapanlar Kia Sportage Otomobil Kazanma Şansı Yakalıyor.

 

Türkiye’nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine Kia Sportage 1.6 otomobil kazanma şansı sunuyor.

 

30 Haziran 2015 tarihine kadar aynı gün içinde toplamda 75 TL ve katlarında alışveriş yapan avantajlı alışveriş kartı Shop&Win sahibi ziyaretçilerin katılabildiği kampanyada, Carrefour İçerenköy AVM bir şanslı ziyaretçisine Kia Sportage 1.6 2015 model otomobil kazanma şansı sunacak.

 

11 Temmuz 2015 Cumartesi günü Milli Piyango çekilişinin gerçekleşerek kazanan talihlinin açıklanacağı kampanyaya, avantajlı alışveriş kartı Shop&Win sahibi tüm Carrefour İçerenköy AVM ziyaretçileri katılabilecek.

 

Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, 126.797 metrekare arsa alanı üzerine kuruludur ve 45.400 metrekare toplam kiralanabilir alana sahiptir. Birbirinden seçkin 126 ulusal ve uluslararası markası ile ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarına tek çatı altında kolayca ulaşmalarını sağlayan Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, bünyesinde Bauhaus, Boyner, Mudo, TeknoSA ve Türkiye’nin en büyük CarrefourSA hipermarketini bulundurmakta ve ziyaretçileri için alışveriş ve eğlenceyi birarada sunmaktadır.

 
Carrefour’un Türkiye’deki ilk alışveriş merkezi olarak 1996 yılından beri hizmet veren Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, aynı zamanda Türkiye’de faaliyete geçen ilk dört alışveriş merkezinden biri olup, merkezi konumu ile İstanbulluların vazgeçilmez alışveriş ve buluşma noktası olma özelliğini halen korumaktadır.

 
Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 2.884 araç kapasiteli ücretsiz otoparkı, danışma, bankamatik, kuru temizleme, kuaför, bebek bakım odası ve engelli hizmetleriyle Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi, ziyaretçileri için güvenli ve rahat alışverişin başlıca adresi olmaya önümüzdeki yıllarda da devam edecektir.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]