Deneme Bonusu Veren

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Başkan Altınok Öz: “Benimle ilgili haberleri dikkatli ve usulüne uygun yapın

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Gazetesi’nin 11. kuruluş yıl dönümünde yerel gazetecilerle bir araya geldi. Başkan Altınok Öz, yerel gazetecilerin haber yaparken güvenilir olmaları adına dikkat çekerek, “Benimle ilgili haberleri dikkatli ve usulüne uygun yapın” dedi.

 

 

Kartal Gazetesi’nin 11. kuruluş yıldönümüne Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ömer Fethi Gürer, Karyapsan Genel Müdürü Nizamettin Zorlu, Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şube Başkanı Gürsel Öğüt, Atalar Mahalle Muhtarı Erhan Gülmüş, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı, Mustafa Koç, Hürriyet Mahalle Muhtarı Ferhat Aslan, Yukarı Mahalle Muhtarı Ünal Özuğurlu, Yakacık Yeni Mahalle Muhtarı İlhan Düzülütaş, Marmara Trakya Muhtarlar Derneği Kartal Şube Başkanı ve Soğanlık Orta Mahalle Muhtarı Salim Coşar, Kartal Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay Özgen, siyasi partilerin milletvekili aday adayları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kartal’da faaliyet gösteren yerel gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve temsilcileri katıldı.

 

 

Haberleri dikkatli ve usulüne göre yapın

 

 

Yerel seçimlerin son gününde aleyhte haberler yapılarak 100 bin gazete basıldığını ve dağıtıldığını işaret eden Başkan Altınok Öz, bu çalışmanın geri teptiğini belirterek, “Yerel seçimlerin son günü 100 bin gazete dağıtıyorsunuz. O da geri tepiyor. Altınok Öz ile ilgili haberleri yaparken hem dikkatli yapın, hem de usulüne uygun yapın. O zaman hem güvenilir olursunuz, hem de Kartal’ın geleceği ve vizyonunda yer almış olursunuz.” dedi.

 

 

Beni aracı olarak kullanmaya kalktılar

 

 

Gecede konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yerel gazetecilere seslendi. Başkan Altınok Öz, göreve geldiği günden bu yana belediye olarak gazete çıkarmadıklarını, Kartal’da faaliyet gösteren gazetecilerin birleşmelerini istediklerini belirtti. Yerel gazetecilerin bu birleşmeyi başaramadıklarını ifade eden Başkan Altınok Öz, kendisini aracı olarak kullanmak istediklerini vurgulayarak şöyle konuştu: -“Yerel gazetelerle ilgili düşüncelerimi biliyorsunuz. Eğer Belediye Başkanı olursam gazete çıkarmayacağım dedim. Bu düşüncemi 6 yıldır uyguluyorum.

 

 

Kartal’daki yerel gazeteler bir araya gelsinler ve Kartal’ın geleceğinde yerlerini alsınlar istedim. Bunu başaramadılar. Başaramadıkları gibi birbirlerini de yediler. Yerken de beni aracı olarak kullanmaya kalktılar. Dilimizde aslan payı diye bir şey var. Aslan payını aslanlar götürünce ufaklar arada ezilmeye başladı. Oysa ki Kartal’ın sorunu ufak tefek paylaşımlardaki haksızlıklar değil, Kartal’ı ileriye taşıyacak vizyon sahibi olabilmekten geçiyordu. Bu nedir? Kartal değişiyor ve dönüşüyor. Binalar dönüşüyor, siteler dönüşüyor, kentin sulieti dönüşüyor. Kentin sulieti dönüşürken kentin geçmişiyle geleceğini bir araya getirmek ve buluşturmak lazımdı.” diye konuştu

 

 

SED’i inceleyin

 

 

Kartal’ın sahili ve plajları doldurulurken kimsenin mücadele etmemesini üzüntüyle karşıladığını belirten Başkan Altınok Öz, konuşmasını şöyle sürdürdü: -“Bir marina yapacağız, ÇED (Çevresel Etki Değerlendirmesi) raporunun süresi doluyor dediler. Çevre etkilenmesi oluyor da Kartal’ın sahili dolarken Kartal’da 5 plaj doldurulurken plajların, kumsalın denizi filtre eden görevleri yok edilirken Kartal’da bir direniş olmadı.

 

 

Sadece Dragos burnu, Dragos’ta ki sosyal doku biraz itiraz etti. Kartal’ın itirazını o dönemde ne duydum, ne de yaşadım. Bu dönüşümden Kartal ne derece etkilenecek, ÇED raporu yerine Kartal Belediyesi olarak SED raporunu hazırlamamız lazım. Buradan yerel basına söylüyorum. SED’i (Sosyal Etkileşim Değerlendirme) incelesinler.

 

 

Kartal Belediyesi olarak Türkiye’de ilk olarak bir SED Raporu hazırlığı içersindeyiz. Sizlerde bu projenin içinde olursanız ve 2009 yılında söylediğim gibi bir arada ve birlikte olursanız o zaman bizimle yürümeye devam edeceksiniz. Aksi takdirde yalnız yürümeye mahkum kalırsınız. Günlük ufak tefek işlerle uğraşana kadar Kartal’ı geleceğe taşıyacak işlerle ilgilenin. Sevin sevmeyin, benin beğenmeyin ama 130 bin oy veren bir beğenen topluluğu var.”

Konuşmanın ardından Kartal Gazetesi imtiyaz sahibi Selim Akdoğan; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür plaketi takdim etti.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kadıköy
09 Nisan 2024
KADIKÖY BELEDİYE MECLİSİ, MESUT KÖSEDAĞI BAŞKANLIĞINDA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kadıköy Belediyesi’nin 31 Mart yerel seçimler sonucunda oluşan yeni meclisinin ilk toplantısı Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında gerçekleşti. Kadıköy Belediye Meclisi yeni döneminin ilk toplantısını yaptı. Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı başkanlığında 9 Nisan Salı günü Kozyatağı Kültür Merkezi’nde bulunan Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya siyasi partilerin ilçe başkanları ve Kadıköylüler katıldı. Meclisin ilk toplantısında Meclis […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]