Slot Giriş

Slot Siteleri

Slot Siteleri: Hayalleri Gerçekleştiriyor

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Kadıköy Gazetesi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Onların Yanında Olmak Lazım!

Yayınlanma:
ABONE OL

Kanser hastalarına destek olmak ve kanserin erken teşhisi ile tedavisinde toplumu bilinçlendirmeyi amaçlayan Kansersiz Yaşam Derneği’nin, geliri kanser hastası çocukların tedavisine destek olmak üzere kullanılacak “Alışveriş Yaşatır” etkinliği; tanınmış markaları, iş dünyasını, sanat ve cemiyet hayatının ileri gelenlerini bir araya getirecek.

 

Ülkemizde kansere yakalanmış çocuk sayısı her yıl giderek artarken, GülümseSEN Projesi ile çocuk kanserlerine dikkat çekmek ve sivil toplumun gücünü harekete geçirmek isteyen Kansersiz Yaşam Derneği, tüm markaları 31 Mart – 1 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul Zorlu Center Raffles Hotel’de gerçekleşecek Alışveriş Yaşatır etkinliğine katılmaya çağırıyor.

 

Ünlüler de kişisel eşyalarını bağışlıyor

 

Farklı sektörlerden onlarca tanınmış markanın stant açarak ürünlerini satışa çıkaracağı etkinlikte, ünlü kişilerin özel eşyaları da satılacak.

 

Sanat ve spor dünyasından kişisel eşya ve kendi ürünlerini bağışlayarak derneğe ve Alışveriş Yaşatır etkinliğine gönüllü destek veren ünlüler arasında; Hülya Avşar, Demet Akbağ, Nilüfer, Halit Ergenç, Dilek Hanif, Mustafa Ceceli, Çağla Şıkel, Alişan, Emre Altuğ, Bengü, Saba Tümer, Edis Görgülü, Zeynep Dizdar, Duygu Çetinkaya, Esra Erol, FB’li basketbolcu Tuğba Palazoğlu, milli kadın basketbolcu Yasemin Horasan, BJK’li futbolcu Cenk Gönen, FB’li Voleybolcu Kim Yeon Koung, FB’li basketbolcu Birsel Vardarlı, Dinamo Kursk’lu (eski GS’lı), Basketbolcu Işıl Alben, eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu gibi isimler yer alıyor.

 

Ünlü sanatçılarla etkinlik öncesi yapılan özel çekimlerde de, kanser hastası çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik toplumsal duyarlılık oluşturulmaya çalışılıyor.

 

“6 ay ömrün var dediler 9 yıl geçti. En güçlü tedavi, doğru bilgi ve moral”

 

Kansersiz Yaşam Derneği Başkanı Dida Kaymaz, Alışveriş Yaşatır etkinliği ile ilgili çağrısında, kendi tecrübesinden de örnek vererek “Kanser; sevgi, moral ve doğru bilgiyle iyileşen bir hastalık. 6 ay ömrüm kaldığını söylemelerinin ardından 9 yıl geçti. Doğru bilgi ve moralle birleşen tedavi, birçok kanser hastası için umut kaynağı. Derneğimizdeki binlerce gönüllü insanın tek gayesi, çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi daim kılmak. Her biri kendi alanında çok değerli markalarımızın satın aldığı her bir stant alanı, kanserli çocuklarımızın yalnız olmadığını gösteriyor. Alışveriş Yaşatır etkinliğine katılarak çocuklarımızın yanında olun, yaşama tutunma mücadelelerinde onlara umut olun” dedi.

 

Sektörde rekabet halinde olan özel birçok markayı ortak bir amaç etrafında buluşturacak Alışveriş Yaşatır etkinliği, toplumsal dayanışma ruhunun da güzel bir örneğini sergileyecek.

 

Sevginin sihirli gücüne inanan toplumun her kesiminden duyarlı kişilerin katılımına açık olan Alışveriş Yaşatır etkinliğinin kanser hastası çocuklarımız için önemli bir kaynak oluşturması bekleniyor.

 

Yetişkinler için Destek Eğitimleri, Çocuklar için Oyun ve Eğlence

 

İlki geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve elde edilen gelir ile Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Onkolojisi Bölümü yenilenen etkinlik, bu yıl 2 gün sürecek.

Etkinlik süresince, stant alanı haricindeki salonda, Liv Hospital’in deneyimli ve uzman hekim kadrosunun vereceği çeşitli eğitimler, farklı konuklarla renklenecek sohbetler ve çocuklar için oluşturulacak oyun eğlence alanında Kağıt VS’nin ev sahipliğinde kanser hastası çocuklar ve aileleri için moral verici, keyifli etkinlikler düzenlenecek.

 

Aileleri ile birlikte milyonlarca insanımızı ilgilendiren kanser hastalığına karşı toplumu bilinçlendirmek, kanser hastası kişilere ve ailelere destek vermek üzere 2010 yılından beri önemli çalışmalar yapan Kansersiz Yaşam Derneği, bugüne kadar binlerce kanser hastasına yardım eli uzattı.

İlgili Haberler

Genel
26 Mart 2024
Snowboard’un harika çocuğu Dağhan Güler Türkiye şampiyonu

Bursalı snowboard sporcusu 13 yaşındaki Dağhan Güler, bu yıl düzenlenen ‘Giant (geniş) Slalom’ ve ‘Slalom’ yarışlarında topladığı 455 puanla klasmanda Türkiye birincisi oldu. Henüz 6 yaşında başladığı ve yıllar içinde adeta gönül verdiği snowboard sporunu profesyonel olarak sürdüren Dağhan Güler, bu yıl elde ettiği başarılarla gururlandırdı.   İLGİLİ HABER İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nden “Verdi […]

Genel
25 Mart 2024
Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Sunuculuğuna Bekir Köse yapıyor

TRT1’in uzun soluklu ve en çok izlenen programlarından bir tanesi olan “Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması”, 8. sezona sunucu değişikliğiyle girdi. Bu yılın sunucusu, modern tarzı ve sesiyle dikkat çeken Bekir Köse oldu. 11 yaşında Kuran’ı ezberleyerek hafız olan olan ünlü sunucunun Ramazan ayı boyunca sunacağı program, 8 sezondur yüzlerce başvuru alıyor. FİNALE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN […]

Belediye
24 Mart 2024
Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü’ndeki Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Mevcut İBB yönetimi tarafından balıkçı esnafının görmezden gelindiğini belirten Murat Kurum, “Her işte olduğu gibi yine balıkçı esnafımız da çaresiz bırakılmış, göz ardı edilmiş, görmezden gelinmiş. Aynı anlayışı aslında İstanbul’un her yerinde görüyoruz. İstanbul’un neresine gitseniz bir sorun, […]

Etkinlikler
23 Mart 2024
AKBANK SANAT’TA YENİ SERGİ “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası”

Sanatın her disiplinine kapılarını açan Akbank Sanat, bu kez bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturan ‘Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası’ adlı sergiye ev sahipliği yapıyor.  Küratörlüğünü Zeynep Arınç ve Güven Çatak’ın üstlendiği sergi, 26 Mart – 18 Mayıs 2024 tarihi arasında Akbank Sanat’ta sanatseverler ve oyun tutkunları ile buluşuyor. Günümüzde bilgisayar oyunlarının hayatımızın vazgeçilmez bir parçası […]